Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Oakley Holbrook

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Oakley Holbrook Pyöräilylasit Miehet, musta/oranssi
Oakley Holbrook Pyöräilylasit Miehet, musta/oranssi
Oakley
Holbrook Pyöräilylasit Miehet, musta/oranssi
OVH 149,95 € 118,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 20 %
ALE

Oakley Holbrook -pyöräilylasit urheilulasien edelläkävijältä

Etelä-Kaliforniassa vuonna 1975 perustettu Oakley tunnetaan sen valmistamista laadukkaista ja suorituskykyisistä ajo-, aurinko- ja laskettelulaseista. Lasien lisäksi brändillä on toinen tuotantolinja vaatteille, laukuille, jalkineille ja asusteille. Yritys toi aluksi markkinoille pelkästään aurinkolaseja, josta se laajensi myöhemmin edellä mainittuihin tuotekategorioihin. Toimintansa alusta alkaen Oakley on tehnyt tuotekehittelyssään yhteistyötä sekä urheilijoiden, tutkijoiden että suunnittelijoiden kanssa tavoitteenaan toimittaa markkinoille urheiluvarusteita, joissa hyödynnetään erilaisia uraauurtavia teknologioita.

Brändin valmistamien lasien kehitys on kokenut huomattavan suuria edistysaskeleita vuosikymmenten varrella. Esimerkiksi brändin pyöräilylaseissa hyödynnetään erilaisia edistyksellisiä teknologioita, jotka tuovat laseihin vaihtelevissa ajo-olosuhteissa parhaiten palvelevia ominaisuuksia. Oakley Holbrook on yksi tämän taituribrändin pyöräilyyn suunnittelemista lasimallistoista. Holbrook-lasit on kehitetty tarjoamaan ensinnäkin erinomaisen laaja näkökenttä mahdollisimman hyvän näkymän aikaansaamiseksi pyörän selästä. Lasit tarjoavat myös huipputarkan näkyvyyden ilman turhia auringonvalon aiheuttamia heijastuksia tai ilmavirran sumentamia lasinreunoja.

Monia etuja tarjoavat Oakley Holbrook -lasit

Oakley Holbrook -pyöräilylaseja valmistetaan sekä keskikokoisille kasvoille suunniteltuina malleina että kapeammille kasvoille ihanteellisesti sopivina XS- ja leveämmille kasvoille kehitettyinä XL-malleina. Nämä sporttiset, trendikkäät lasit sopivat loistavasti käyttöön niin maantie- ja kaupunkipyöräilyssä kuin mtb-pyöräilyn kaikissa alalajeissa. Lisäksi laseja voi hyödyntää myös muissa urheilulajeissa ja ulkoaktiviteeteissa. Holbrook-perheen laseja on saatavana monilla erivärisillä linsseillä ja kehyksillä, joten niiden joukosta löytyy vaivatta jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopiva lasimalli. Teknisten ominaisuuksien puolesta Holbrook-laseilla on tarjottavanaan seuraavanlaisia etuja tarkasta lasimallista riippuen:

  • Eksklusiivinen Prizm-linssiteknologia, joka parantaa tehokkaasti värejä ja kontrastia mahdollistaen yksityiskohtien erottamisen sekä tarjoten ennennäkemättömän valonläpäisyn hallinnan.
  • Häikäisyn eliminoiva, valon suodattava HDPolarized-teknologia saumattomaan näkyvyyteen.
  • Äärimmäisen suurilla massoilla ja nopeissa vauhdeissa testattu törmäyssuojaus lasien kestävyyden varmistamiseksi.
  • Maksimaalisen mukavuuden tarjoava Three-Point Fit -järjestelmä, joka varmistaa lasien pysyvän päässä tarkasti kohdistettuina optisten ominaisuuksien puolesta.
  • Erinomaisen tehokkaaksi kehitetty UV-suojaus, joka suodattaa sekä UVA- ja UVB-valonsäteet että silmille haitallisen sinisen valon 100-prosenttisesti.

Bikesterin mahtavalla valikoimalla on tarjottavanaan koko joukko Holbrook-laseja sekä keskikokoisille, kapeammille että leveämmille kasvoille. Valinnanvaraa on saatavilla mukavasti niin linssien ja kehysten värien kuin lasien sisältämien, huipputasoisesti käytössä suoriutuvien teknisten ominaisuuksien puolesta. Lisäksi tarjoamme Holbrook-laseja eri hintaluokissa, minkä ansiosta löydät niiden joukosta helposti omaan budjettiisi sopivan lasimallin. Tutustu tarkemmin kunkin lasimallin tuotekuvaukseen ja teknisiin tietoihin tuotekuvia napauttamalla ja valitse tuleville ajoreiteillesi laadukkaat, erinomaiset ominaisuudet tarjoavat pyöräilylasit!

Modernin pyöräilijän asiantunteva tavaratalo

Bikesterin kattavan katon alta löydät kätevästi pyöräilylasit niin Oakleylta kuin monilta muiltakin alan johtavilta brändeiltä. Samalla hankit meiltä näppärästi myös pyöräilyvaatteet sekä pyöräilykengät. Entä kaipaako kenties pyöräilykypäräsi jo päivitystä uuteen? Meiltä löydät myös turvalliset kypärät upeana valikoimana. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia jokaisen modernin pyöräilijän asiantuntevaan tavarataloon!