Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Norco

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
  • 3
  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Norco Cadrick Pyörälaukku/reppu, harmaa
Norco Cadrick Pyörälaukku/reppu, harmaa
Norco
Cadrick Pyörälaukku/reppu, harmaa
OVH 139,95 € 104,95 €
ilmainen toimitus
- 25 %
ALE
Norco Belford City Laukku, harmaa
Norco Belford City Laukku, harmaa
Norco
Belford City Laukku, harmaa
OVH 109,95 € 67,95 €
Pikatoimitus
- 38 %
ALE
Norco Kinross Työmatkalaukku, musta
Norco Kinross Työmatkalaukku, musta
Norco
Kinross Työmatkalaukku, musta
OVH 139,95 € 40,95 €
Pikatoimitus
- 70 %
ALE
Norco Norwich Ohjaustankolaukku, harmaa
Norco Norwich Ohjaustankolaukku, harmaa
Norco
Norwich Ohjaustankolaukku, harmaa
OVH 85,95 € 72,95 €
- 15 %
ALE
Norco Benmore City Pyörälaukku, harmaa
Norco Benmore City Pyörälaukku, harmaa
Norco
Benmore City Pyörälaukku, harmaa
99,95 €
ilmainen toimitus
ALE
Norco Kilmore Commuter KS Pyörälaukku
Norco Kilmore Commuter KS Pyörälaukku
Norco
Kilmore Commuter KS Pyörälaukku
OVH 109,95 € 52,95 €
- 51 %
ALE
Norco Orlando City Laukku, musta
Norco Orlando City Laukku, musta
Norco
Orlando City Laukku, musta
OVH 63,95 € 32,95 €
- 48 %
ALE
Norco Newbury City Laukku, harmaa
Norco Newbury City Laukku, harmaa
Norco
Newbury City Laukku, harmaa
OVH 99,95 € 52,95 €
- 47 %
ALE

Palkittu Norco pyörälaukku – Saksalaista laatua vaativille pyöräilijöille

Saksalainen Norco tunnetaan brändin valmistamista huippulaadukkaista pyörälaukuista sekä niille suunnitelluista kiinnitysjärjestelmistä. Brändin osaavissa käsissä syntyvät pyörälaukut erilaisina malleina, joista jokainen on suunniteltu tarjoamaan lyömättömät pyöräilykokemukset erinomaisilla toiminnoillaan ja huolellisella suunnittelullaan. Kaikkia Norcon valmistamia pyörälaukkuja yhdistää niiden kevyt paino, kestävä ja vankka muotoilu sekä helppo kiinnitettävyys. Olipa kyseessä kompaktin kokoinen satulalaukku, tilavuudeltaan suurempi tavaratelinelaukku tai mikä tahansa muu laukkumalli, Norco hoitaa taitavasti homman kotiin erinomaisen kattavalla tarjonnallaan.

Norco pyörälaukku on synonyymi dynaamiselle muotoilulle ja lukuisille innovaatioille. Edistyksellisen tuotekehittelynsä ansiosta Norco on saavuttanut vuosien saatossa useita design-palkintoja ja jopa viisi Norcon laukkumallia on palkittu voittajina kansainvälisissä muotoilukilpailuissa. Palkituista laukkumalleista mainittakoon esimerkiksi ohjaustankoon kiinnitettävä Taymore Handlebar Bag, jonka tilava päälokero ja älykkäästi organisoidut sisätaskut mahdollistavat niin suurempien tarvikkeiden mukana kuljettamisen kuin älypuhelimen, avainten ja muiden pienten tykötarpeiden mukana kuljettamisen pyöräilyn aikana. Brändin toinen lukuisia palkintoja voittanut laukkumalli tunnetaan nimellä Cadrick Backpack Bag, ja tässä pyöräilyrepussa on muun muassa laaja-alainen pääaukko helppoa täyttöä ja purkamista varten sekä pehmustettu lokero kannettavalle tietokoneelle.

Norco Kilmore Commuter KS Harmaa Musta  Pyörälaukku

Norco pyörälaukkuja valmistetaan jopa seitsemässä eri kategoriassa. Urban-sarjan pyörälaukut on suunniteltu nimensä mukaisesti urbaaniin kaupunkipyöräilyyn, ja mallisto sisältää tyylikkäitä laukkuja ja reppuja, jotka kääntävät katseet puoleensa. Active-sarjan runkoon, satulaan, tavaratelineeseen ja ohjaustankoon kiinnitettävät laukut puolestaan palvelevat monipuolisilla ominaisuuksillaan parhaiten pitkillä reiteillä viihtyviä fillaristeja. Classic-sarjan laukut ovat klassisen muotoilun omaavia pyörälaukkuja, jotka sopivat erinomaisesti rauhallisemmasta menosta nauttiville kuskeille. Näiden kolmen pääkategorian lisäksi Norco pyörälaukkumallistoja ovat myös Reflect-, Waterproof-, Style- ja Saddle Bag. Nämä sarjat pitävät sisällään heijastimilla varustettuja ja vedenpitäviä laukkuja, tyylitietoisille suunniteltuja laukkuja sekä satulaan kiinnitettäviä pyörälaukkuja.

Norco pyörälaukku täynnä lyömättömiä ominaisuuksia

Mallista riippumatta Norco pyörälaukku on aina laadukas ja käytössä pitkään palveleva valinta, ja nämä laukut tarjoavat ominaisuuksillaan parhaan toimivuuden. Heijastavat logot, reunat ja nauhat parantavat näkyvyyttä ja lisäävät sitä kautta turvallisuutta liikenteessä. Erityisesti kehitetyt sulkujärjestelmät vastaavat pyöräilyn vaatimuksiin korkealaatuisilla lukituksillaan ja soljillaan. Norcon kehittämä KLICKfix®-kiinnitysjärjestelmä puolestaan varmistaa laukun nopean ja helpon kiinnityksen ja irrotuksen. Norcon laukuissaan käyttämä nailonmateriaali on äärimmäisen kulutuskestävää, ja sataprosenttisesti vedenpitävät laukkumallit on varustettu tarpaulin-pinnoitteella, joka pitää tehokkaasti varusteet kuivina märimmilläkin keleillä.

Pyörälaukku kuuluu jokaisen fillarin selässä viihtyvän tärkeimpiin varusteisiin, ja huolella suunnitellut laukut tekevät pyöräilystä sujuvaa pyöräilymieltymyksistä riippumatta. Monet kuskit suosivat pyörän runkoon kiinnitettäviä laukkuja, jotka mahdollistavat vapana tunteen pyöräilyyn ilman selkään puettavaa reppua. Toiset taas suosivat pyöräilyreppuja, ja Norco vastaa tähänkin tarpeeseen erinomaisella taidokkuudella. Norcon pyöräilyreput on suunniteltu ainutlaatuisen ergonomisiksi, ja niitä on mukava kantaa selässä pidempiäkin matkoja.

Me Bikesterilla haluamme tarjota pyöräilyyn vain parasta, joten löydät valikoimastamme myös pyörälaukkujen edelläkävijän Norcon valmistamia laukkumalleja kattavassa tarjonnassa. Tutustu ajantasaiseen Norco pyörälaukkujen valikoimaamme ja tilaa meiltä pitkään käytössä palveleva laukku itsellesi mieluisimpana mallina. Olipa kyseessä ohjaustankoon, runkoon tai satulaan kiinnitettävä Norco-laukku, löydät sen kätevimmin meiltä.

Kaikki tarvitsemasi pyöräilyyn reiluin tilausehdoin

Tervetuloa tutustumaan Bikesterin verkkokaupan pyörälaukkujen valikoimaan ja tilaamaan näppärästi esimerkiksi saksalaisen Norcon valmistamat laatulaukut. Meiltä löydät yhden ja saman katon alta kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn. Sivustollamme pääset nauttimaan kerta toisensa jälkeen niin laajasta tarjonnasta kuin erinomaisen reiluista tilausehdoista. Asiakkaillemme tarjoamamme 30 päivän avokauppa mahdollistaa tuotteiden joustavan palautuksen, jollet jostakin syystä olekaan tilaamaasi tuotteeseen täysin tyytyväinen. Varustetilauksiimme kuuluu myös maksuton toimitus yli 99 euron ostoksissa.