Pyöräkauppa netissä
VOTEC VRX | Vihdoinkin saatavilla, hanki nyt omasi!

Norco Bicycles - There's No Other Way

Brittiläisen Kolumbian metsät, vuoret ja polut ovat kaikkien Norcon maastopyörien DNA:ssa. Brändi perustettiin siellä vuonna 1964, ja sieltä sai myös alkunsa "Dirt First" -filosofia, jota alueen uskomattomat maisemat ovat inspiroineet. Olipa kyse innovatiivisista jousitusjärjestelmistä, tarkkaan harkitusta runkosuunnittelusta tai yrityksen uraauurtavasta roolista sähköpyörien aikakaudella, niin heidän tavoitteenaan on jatkuvasti panostaa parhaiden mahdollisten pyörien rakentamiseen urheilulajiin, joka on kaikille Norcon työntekijöille sydämen asia.

Lue lisää Norco -tuotemerkistä

Norco Bicycles

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • ruskea
 • sininen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Norco Bicycles Rampage 1 26", ruskea
Norco Bicycles Rampage 1 26", ruskea ruskea
Norco Bicycles
Rampage 1 26", ruskea
1 499,00 € 1 259,00 €
- 240,00 €
 • Versiot: M | 57,7cmL | 60,4cm
Norco Bicycles Aurum HSP C2 29", harmaa/vihreä
Norco Bicycles Aurum HSP C2 29", harmaa/vihreä harmaa/vihreä
Norco Bicycles
Aurum HSP C2 29", harmaa/vihreä
5 999,00 € 4 799,00 €
- 1 200,00 €
 • Versiot: M/L | 43,1cm (29")
Norco Bicycles Aurum HSP C1 29", sininen/valkoinen
Norco Bicycles Aurum HSP C1 29", sininen/valkoinen sininen/valkoinen
Norco Bicycles
Aurum HSP C1 29", sininen/valkoinen
8 499,00 € 6 799,00 €
- 1 700,00 €
 • Versiot: M/L | 43,1cm (29")
Norco Bicycles Aurum HSP C1 27,5", sininen/valkoinen
Norco Bicycles Aurum HSP C1 27,5", sininen/valkoinen sininen/valkoinen
Norco Bicycles
Aurum HSP C1 27,5", sininen/valkoinen
8 499,00 € 6 799,00 €
- 1 700,00 €
 • Versiot: M/L | 41,5cm (27.5")L/XL | 43cm (27.5")
Norco Bicycles Aurum HSP C2 27.5", harmaa/vihreä
Norco Bicycles Aurum HSP C2 27.5", harmaa/vihreä harmaa/vihreä
Norco Bicycles
Aurum HSP C2 27.5", harmaa/vihreä
5 999,00 € 4 799,00 €
- 1 200,00 €
 • Versiot: L/XL | 43cm (27.5")
Norco Bicycles Search XR C, musta
Norco Bicycles Search XR C, musta musta
Norco Bicycles
Search XR C, musta
3 499,00 € 2 939,00 €
- 560,00 €
 • Versiot: 53cm (28")
Norco Bicycles Search XR S2, sininen
Norco Bicycles Search XR S2, sininen sininen
Norco Bicycles
Search XR S2, sininen
2 399,00 € 2 199,00 €
 • Versiot:

Huippulaadukkaat, huolella testatut Norco Bicycles -polkupyörät

Kanadalainen Norco Bicycles on valmistanut huippulaadukkaita polkupyöriä jo vuodesta 1964 lähtien, joten kyseessä on pyörävalmistuksen pitkän linjan taituri. Norco Bicycles valmistaa pyörät niin maanteille, maastoon kuin kaupunkiinkin. Yrityksellä on omat tuotantolinjansa sekä lasten että nuorten pyörille, minkä lisäksi siltä löytyy myös huippuunsa kehitetty e-bike-mallisto, joka pitää sisällään toinen toistaan ehompia sähköpyöriä. Jokainen Norco Bicyclesin valmistama pyörä käy läpi perusteellisen testauksen Kanadan vaativimmissa maastoissa erityisen vaikeakulkuisissa metsissä, jotka aukeavat suoraan yrityksen omalta takapihalta. Tämän ansiosta markkinoille päätyy vain tarkoin harkittuja, todellisessa käytössä testattuja ja huolella viimeisteltyjä kokonaisuuksia, jotka taipuvat vaativimmankin kuskin tarpeisiin.

Norco Bicyclesin valmistamat pyörät muodostuvat huolellisesti valituista komponenteista, joista jokainen tekee oman osansa vieden pyörän suorituskykyä entistä pidemmälle. Yrityksen tavoitteena on tuottaa markkinoille pyöriä, jotka täyttävät alan kaikkein tiukimmat standardit niin laatunsa, suorituskykynsä kuin esteettisyytensä puolesta. Norco Bicycles näkee aivan koko maailman olevan pyöräilyyn sopivaa pelikenttää, mistä johtuen yritys valmistaakin menopelejä kaikkiin erilaisiin olosuhteisiin sopiviksi sekä kehittää pyörämallejaan jatkuvalla innovoinnillaan. Sen tavoitteena on luoda pyöriä, jotka inspiroivat käyttäjiään tarjoten pyöräilyyn mittavan määrän itsevarmuutta sekä helpottaen täyteen potentiaaliin pääsemistä lajin parissa.
Norco Bicycles Threshold C2 Maastopyörä

Laatufillarit jokaiseen pyöräilymuotoon sopien

Norco Bicyclesin pyörätuotanto koostuu varsin monesta linjastosta. Pelkästään MTB-pyörien valikoimasta löytyy nimittäin kahdeksan maastopyöräilyn eri muotoihin soveltuvaa mallia. Brändiltä löydät erilaisiin maastoihin sopimaan kehiteltynä niin enduro-, downhill-, all mountain-, trail-, fatbike-, xc race-, cross country- kuin dirt jump -pyörätkin, joiden sisältämät teknologiat varmistavat parhaat mahdolliset kokemukset pyörän selässä. Maanteille kehiteltyjen menopelien sarjasta puolestaan löytyvät gravel-, cyclocross-, endurance-, road race- ja all road -pyörät. Kaupunkipyörämallistoon taas kuuluu ainoastaan yksi tuotelinja, joka on nimeltään Urban. Nämä city-pyörät on kehitetty tarjoamaan nopeita, tehokkaita ja mukavia ajokokemuksia niin kaupungin ruuhkaisilla kaduilla kuin hiljaisemmillakin tieosuuksilla.

Edellä mainittujen, aikuisille suunniteltujen pyörämallistojen lisäksi Norco Bicycles valmistaa omat ajopelinsä myös lasten ja nuorten tarpeisiin. Pienemmille lapsille on saatavilla brändin valmistamana niin näppäriä, pyörän selkään totuttelussa erinomaisia Runner-potkupyöriä kuin myös yleispyöriä, jotka ovat laadukkaita menopelejä lapsuuden ensimmäisiksi ja toisiksi pyöriksi. Nuorten pyörät sisältävät useamman malliston niin erilaisiin maastopyöräilyn lajeihin kuin maantiellä ja kaupungilla pyöräilyynkin sopien. Pyörien muotoilut ovat jatkumoa aikuisten pyörille, joten Norco Bicyclesin pyörän valitsemalla myös lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan ajokkinsa tyylikkäästä ilmeestä. Brändin valmistaman e-bike-malliston huipputeknologiaa sisältävät sähköpyörät ovat nekin saatavilla useampiin eri maastopyöräilyn lajeihin sopien.

Bikesterin mahtavasta valikoimasta löydät polkupyörät alan johtavilta laatumerkeiltä, minkä ansiosta pääset valitsemaan meiltä myös huippulaadukkaan Norco Bicycles -fillarin. Olipa suunnitelmissa hankkia perinteinen työajoissa ja asioiden hoitamisessa palveleva kaupunkipyörä, haluttuun maastolajiin suunniteltu tehopakkaus tai vaihtoehtoisesti sähköavusteisuudella rullaava luottopeli, Bikesterilta löydät näitä kaikkia Norco Bicyclesin valmistamana todella upeana valikoimana. Klikkaa sinua kiinnostavia pyöriä ja näet näppärästi tarkat tuotekuvaukset niistä. Tee unelmistasi totta ja hanki elämäsi pyörä nyt!

Pyöräilijän kattavasti varustava pyöräkauppa

Tilaa nyt kanadalaisen laatubrändi Norco Bicyclesin valmistama fillari meiltä Bikesterilta ja pääset kokemaan tulevilla pyöräilyreiteilläsi ne edut, joita huolella hiottu polkupyörä voi kokonaisuudessaan parhaimmillaan tarjota. Kurkista samalla käynnillä laatupyörien lisäksi myös muihin tuotteisiimme, jotka ovat nekin alan parhaimpien brändien tekemiä. Klikkaa näppärästi ostoskoriisi sekä itse polkupyörät että myös pyöräilyvaatteet ja pyöränosat, ja olet kattavasti varusteltu tuleviin koitoksiin. Anna pyöräilykokemustesi päästä huippuunsa ja täydennä vermeesi laadustaan tunnetun Bikesterin taidolla avittamana!