Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Nike Swim

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Nike Swim Sneakerkini U-selkäinen yksiosainen uimapuku Naiset, oranssi
Nike Swim Sneakerkini U-selkäinen yksiosainen uimapuku Naiset, oranssi
Nike Swim
Sneakerkini U-selkäinen yksiosainen uimapuku Naiset, oranssi
OVH 58,95 € 43,95 €
  • Versiot: M
- 25 %
ALE
Nike Swim Essential Racerback Bikini Naiset, musta
Nike Swim Essential Racerback Bikini Naiset, musta
Nike Swim
Essential Racerback Bikini Naiset, musta
OVH 72,95 € 35,95 €
  • Versiot: XS
- 50 %
ALE
Nike Swim Color Block Käännettävä Bikinialaosa Naiset, musta
Nike Swim Color Block Käännettävä Bikinialaosa Naiset, musta
Nike Swim
Color Block Käännettävä Bikinialaosa Naiset, musta
OVH 46,95 € 16,95 €
  • Versiot: S
- 63 %
ALE
Nike Swim Logo Tape Bandeau Bikinialaosa Naiset, musta
Nike Swim Logo Tape Bandeau Bikinialaosa Naiset, musta
Nike Swim
Logo Tape Bandeau Bikinialaosa Naiset, musta
OVH 48,95 € 17,95 €
  • Versiot: L
- 63 %
ALE

Uinnissa optimaalisesti suoriutuvat Nike Swim -varusteet

Nike on urheilumaailman jättibrändi, jonka tuntee jokainen. Nike on valmistanut aktiiviseen elämäntapaan sopivia vaatteita ja varusteita jo vuodesta 1964 lähtien. Nike perustettiin Yhdysvalloissa urheilija Phil Knightin ja hänen valmistajansa Bill Bowermanin toimesta. Alun perin brändi totteli nimeä Blue Ribbon Sports, kunnes sen nimeksi vakiintui lyhyt ja ytimekäs Nike, joka on peräisin kreikkalaiselta voiton jumalattarelta. Nimi onkin hyvin osuva brändille, joka tunnetaan voitokkaista ja esimerkillisesti suoriutuvista tuotteistaan.

Niken tunnusomainen logo tunnetaan tänä päivänä kaikkialla maailmassa. Lukuisia huippu-urheilijoita sponsoroiva yritys valmistaa tuotannossaan vaatteet ja varusteet lukemattomiin lajeihin, kuten esimerkiksi pyöräilyyn, juoksuun, uintiin ja jalkapalloon, vain muutamia mainitaksemme. Eri tuotelinjojen sisältämät vaatteet ja varusteet suunnitellaan aina lajikohtaisesti ja niiden funktiona on tarjota optimaalinen suorituskyky kuhunkin lajiin tarkasti määriteltynä. Nike valmistaa runsain määrin varusteita eri kategorioissa. Mittavalla tarjonnallaan Nike pyrkii vastaamaan kaikkien aktiivista elämäntapaa suosivien tarpeisiin – lajista ja sen sisältämistä haasteista riippumatta. Lisäksi Niken valmistamat vaatteet, kengät ja varusteet sopivat myös rentoon vapaa-aikaan.

Nike Swim Hydrastrong Naisten Punainen Uima-asu

Tyyli-ikoniksi vuosikymmenten saatossa noussut Nike panostaa tuotteidensa suoriutuvuuden lisäksi myös niiden tyylipuhtaaseen ilmeeseen. Tästä syystä kyseessä on brändi, jonka valmistamia vaatteita, asusteita ja kenkiä näkee katukuvassa kaikkialla ympäri maailman. Brändi seuraa tiiviisti muuttuvia trendejä, minkä ansiosta jokainen markkinoille tuleva tuoteperhe on suunniteltu vastaamaan viimeisimpiin trendeihin ja mieltymyksiin. Nike Swim on laatubrändin voitokas ja maineikas tuoteperhe, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu uinnin maailmaan. Nike Swim -tuoteperhe pitää sisällään niin naisten uimapukuja ja bikineitä, miesten uimahousuja ja -shortseja kuin uimalakkeja ja -lasejakin. Nike Swim -varusteisiin pukeutumalla voit luottaa siihen, että suoriudut uinnissa optimaalisesti ja myös näytät ehdottoman tyylikkäältä!

Nike Swim -mallisto täynnä valinnanvaraa

Nike Swim -tuoteperheessä todella riittää valinnanvaraa. Olipa kyseessä uima-asut tai lajia täydentävät uimalasit ja -lakit, Nike valmistaa jokaisen tuotteensa määrätietoisesti. Nike Swim -mallistosta löytyy optimaalisesti uinnista suoriutuvia uima-asuja ja varusteita jokaiseen makuun sopien. Tarjolla on erilaisin leikkauksin ja muotoiluin varusteltuja uimavaatteita, joiden joukosta löytää helposti omiin mieltymyksiin sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on niin sporttisen virtaviivaisen ilmeen omaavia uimapukuja, minimalistiseen ilmeeseen suunniteltuja bikineitä, urheilullisia uimahousuja kuin rennompia uimashortsejakin. Myös uima-asujen värivalikoimaan on panostettu siten, että oman Nike Swim -suosikin voi valita joko pelkistetyn mustana tai tummansinisenä tai vaihtoehtoisesti kirkkaissa väreissä tai vauhdikkaassa kuvioinnissa.

Nike Swim -malliston sisältämät uimalakit ja uimalasit täydentävät viileän sporttisen uintilookin. Omat lasit tai lakin voi valita vaikka uima-asuun sointuvassa värissä tai tummaa, yksiväristä asua voi halutessaan elävöittää värikkäillä lakilla ja laseilla. Oman kombon voi koota kokonaan oman maun mukaisesti – koko uima-asu on helppo koostaa Nike Swim -tuoteperheen valloittavilla tuotteilla.

Bikesterilta löydät mahtavan valikoiman Nike Swim -tuotteita, joista voit koostaa oman uintilookisi siten, että näytät aina hyvältä niin altaissa kuin luonnonvesissäkin. Tyylikäs muotoilu ja trendikkäät leikkaukset takaavat sekä uimavaatteiden ihanteellisen istuvuuden että muodikkaan ilmeen. Tervetuloa tutustumaan ajankohtaiseen Nike Swim -valikoimaamme ja tilaamaan uimavarusteet, joissa on ilo pulahtaa uimaan – olitpa sitten suuntaamassa altaaseen harrastusmielessä tai tositarkoituksella!

Aktiivisen elämäntavan täydentävä verkkokauppa

Bikesterilta löydät näppärästi niin uima-asut kuin muutkin aktiivisen elämän täydentäjät – lajista riippumatta. Panosta hetki aikaasi kurkistamalla myös tarjoukset-osioomme, jossa voit tehdä upeita löytöjä kukkaroasi rasittamatta. Meillä päivität aktiivisen elämäntapasi kertaheitolla laadukkaasti ja nautit kaiken kukkuraksi erittäin reiluista tilausehdoista. Tervetuloa Bikesterille!