Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Mudhugger - mudalta säästäen
Mudhuggerin perustajat olivat kyllästyneet palaamaan kotiin täysin mudan likaamina jokaisen pyöräilykerran jälkeen. He päättivät rakentaa lokasuojan, joka toimii niin kuin pitää. Pian he alkoivat myymään lokasuojamalleja, jotka tehokkaasti suojaavat pyöräilijää lentävältä kuralta.

Mudhugger

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Mudhugger Race Lokasuoja Pitkä, musta
Mudhugger Race Lokasuoja Pitkä, musta
Mudhugger
Race Lokasuoja Pitkä, musta
OVH 29,95 € 23,95 €
Pikatoimitus
- 20 %
ALE
Mudhugger 29er Medium Takalokasuoja, musta
Mudhugger 29er Medium Takalokasuoja, musta
Mudhugger
29er Medium Takalokasuoja, musta
OVH 35,95 € 26,95 €
- 25 %
ALE
Mudhugger Takalokasuoja Suuri 760 mm, musta
Mudhugger Takalokasuoja Suuri 760 mm, musta
Mudhugger
Takalokasuoja Suuri 760 mm, musta
OVH 36,95 € 31,95 €
- 13 %
ALE

Rakkaudesta lajiin syntyneet Mudhugger-lokasuojat

Mudhugger tunnetaan maastopyöräilyn maailmassa upean ilmeen omaavista, laadultaan kestävistä lokasuojistaan. Mudhuggerin valmistamia lokasuojia näkee niin aloittelijoiden kuin ammatikseen ajavienkin MTB-pyörissä kaikkialla ympäri maailman. Tuotantoon kuuluu huikea määrä erilaisia etu- ja takalokasuojia, joita on kehitetty oma mallistonsa useisiin erilaisiin maastopyörien kategorioihin sopien. Mudhugger on Iso-Britanniassa toimiva yritys, jonka perustajakaksikko tutustui maastopyöräilyyn jo 1980-luvun loppupuolella, jolloin ensimmäiset maastopyörät rantautuivat Yhdysvalloista Iso-Britanniaan. Seurauksena oli lajiin rakastuminen sekä oman tuotemerkin kehittäminen tarpeeseen, jonka yrityksen perustajat näkivät maastopyörien lokasuojissa.

Mudhuggerin syntytarinaan vaikutti se, että markkinoilta ei saanut maastopyöriin kunnollisia takalokasuojia. Ainoat saatavilla olevat suojat saattoivat takertua niin takarenkaaseen kuin pyöräilijän housuihinkin, minkä lisäksi ne muun muassa heiluivat sivuittain sekä napsahtivat helposti pois paikoiltaan. Markkinoilla oli siis selkeä tarve lokasuojille, jotka olisi kehitetty nimen omaan maastopyöräilyn vaatimuksia varten. Näin syntyivät Mudhugger-lokasuojat ja loppu onkin historiaa. Tänä päivänä Mudhuggerin valmistamia lokasuojia näkee niin MTB-pyöräilyn huippukisoissa kuin harrastajienkin käytössä, eikä ihme, sillä nämä lokasuojat on kehitetty juuri maastopyöräilyä silmällä pitäen yrityksen kahden lajille sydämensä menettäneen perustajan toimesta.
Mudhugger Race Lokasuoja

Optimaalista suojausta kaikkeen maastopyöräilyyn

Kuten brändin nimikin jo varsin osuvasti kuvailee, Mudhuggerin valmistamat lokasuojat suorastaan halaavat rengasta. Lähelle rengasta asettuvan rakenteensa ansiosta Mudhuggerin lokasuojat tarjoavat renkaille optimaalisen suojauksen, mikä auttaa estämään kuran ja veden roiskumisen maastopyörällä ajamisen aikana. Erilaisiin maastoihin sopimisen lisäksi lokasuojat on myös kehitetty toimimaan ihanteellisesti niin suuremmilla kuin pienemmilläkin nopeuksilla ajettaessa, joten ne palvelevat erinomaisesti kaikkia pyörän päällä maastossa viihtyviä.

Mudhugger valmistaa tuotannossaan lokasuojat niin gravel-pyöriin, trail-pyöriin, enduroihin kuin fatbikeihin ja sähköpyöriinkin sopien. Mudhugger on kehittynyt yrityksenä tasaiseen tahtiin sen myötä, kun maastopyörien markkinoille on tullut uusia pyöräkategorioita, vastaten markkinoiden luomiin tarpeisiin mitä pikimmiten. Yhä edelleen yritys pyrkii tarjoamaan lokasuojat kattavassa valikoimassa, jokaiseen maastopyöräilyn alalajiin sopien.

Meillä Bikesterilla pääset valitsemaan Mudhuggerin valmistamat lokasuojat upeasta valikoimasta, johon olemme koonneet tarjolle vain kaikkein parhaat palat. Valikoimassa muun muassa MTB-lokasuojia ja lokasuojantarvikkeita. Tuotekuvaa klikkaamalla päset näppärästi lukemaan tarkat tuotetiedot ja ominaisuudet, joiden avulla voit verrata erilaisia lokasuojia toisiinsa. Halutessasi saada lokasuojiisi erityistä personoitua ilmettä, meiltä löydät samalla käynnillä uusiin lokasuojiisi myös upeat Mudhuggerin valmistamat tarrat useassa vauhdikkaan värikkäässä sävyssä. Tutustu tarjontaamme ja tilaa meiltä uudet lokasuojat todella kätevästi – vain muutamalla klikkauksella.

Täydennä pyöräilyharrastus näppärästi Bikesterin hoteissa!

Bikester esittelee kattavalla sivustollaan varusteet pyöräilyyn alan arvostetuimmilta laatubrändeiltä. Näistä tuotteista erinomaisena esimerkkinä toimivat Mudhugger-lokasuojat. Tilaa meiltä oman maastopyöräsi täydentävät lokasuojat ja katso samalla kertaa myös valikoimastamme löytyvät muut pyöränosat ja tarvikkeet sekä tietysti rakkaan harrastuksesi upeasti täydentävät pyöräilyvaatteet. Klikkaa tarvitsemasi tuotteet näppärästi ostoskoriisi ja pääset nauttimaan niistä jo muutamien päivien kuluttua. Tervetuloa erityisen hyvin rullaaville kaupoille Bikesteriin!