Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Mongoose

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki Mongoose -polkupyörä edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Mongoose on Kalifornialainen yritys, joka perustettiin autotallissa vuonna 1974. Jo 40 vuoden ajan Mongoose on ollut liassa, poluilla ja pois rampeilta. Mongoose on aina ollut aggressiivinen brändi tuotteilla, jotka ovat kokeilleet rajoja, mitä pyöräilijä voi tehdä. Mongoose on tuotemerkki, joka valmistaa kestäviä tuotteita todellisille pyöräilijöille. Lisäksi tuotemerkin polkupyörät ovat kestäviä ja luotettavia huolimatta siitä mihin niitä käytetään, sillä nämä pyörät on suunniteltu vaihtelevaan menoon aina kaupunkiajosta mitä monipuolisimpaan BMX-rataan. Tuotemerkki onkin keskittänyt tuotekehittelynsä hieman erikoisempiin polkupyöriin, kuten dirt-, ja freeride-pyöriin. Mongoose pyörällä voit pitää hauskaa turvallisesti, mikä on tulosta tuotemerkin monimuotoisesta suunnittelusta ja ahkerasta testaamisesta. Turhaan ei Mongoose ole temppupyörien ja vauhdikkaiden alalajia harrastavien pyöräilijöiden suosikkimerkki. Valikoimasta löydät esimerkiksi:

  • BMX-pyöriä
  • maastopyöriä
  • urban-pyöriä
Mongoose on monimuotoinen ajan hengessä toimiva innovatiivinen polkupyörämerkki, joka on panostanut osaamisensa ja suuren innovatiivisen kykynsä uudistua tuotemerkin monimuotoisiin polkupyöriin, joiden kanssa aika ei käy pitkäksi. Mongoosen helmiä on ehdottomasti Capture BMX 20". Tämä malli on Mongoosen BMX- malliston korkealaatuisia huippupyöriä. Uusien tuulien 25x9 micro-drive -välitys toimii mahtavasti, ja näyttää tyylikkäältä. Kuuluisa Gyro-laite mahdollistaa villit temput. Mongoose Subject tarjoaa freestylestä kiinnostuneille mahtavan aloituspyörän, jossa on Weinmann® ASX7X vanteet, Hi-Ten teräsrunko, 25x9 bmx – voimansiirto, yksiosaiset BMX-kammet ja kahdet tapit. Subject on rakennettu freestyle-henkeen, ja pyörässä on gyro-laite, joka mahdollistaa tangon pyörittämisen, sekä tietysti jarrut edessä ja takana. Fireball 26"on tukeva dirt – tyylinen polkupyörä. RST:n Dirt-T-etuhaarukka kestää kovemmatkin iskut, sekä ketju, joka pysyy paikoillaan MRP:n ohjurilla. Pyörässä on Tektron levyjarrut ja SRAM X4 vaihteet. Lisäksi Fireball – pyörässä on alumiinirunko ja joustohaarukka.

Mongoose Nettikaupassa

Maastopyörät soveltuvat myös yleispyöriksi, sillä aika ajoin jopa tavallisille pyöräilylenkeille osuu pätkiä, joissa maastopyörän ominaisuudet ovat herkkua. Sellaisia saattavat olla routakuopat, mukulakivitiet, hiekkatiet ja maastopolut. Ainoastaan vauhdikkaaseen asfaltilla tapahtuvaan, nopeavauhtiseen ajoon maastopyörää ei kannata ostaa renkaiden tuoman rullausvastuksen vuoksi. Tällaiseen käyttötarkoitukseen maantiepyörät, hybridit ja citypyörät ovat reilusti parempi vaihtoehto. Maastopyöräily on erittäin suosittu harrastusmuoto, jonka ympärille on kehittynyt paljon erilaisia kilpailumuotoja, kuten esimerkiksi tuttu downhill eli alamäkiajo. Maastopyörää hankkiessa kannattaa tutustua Mongoosen maastopyöriin, jotka ovat erittäin korkealuokkaisia polkupyöriä, kuten Salvo Comp, joka tarjoaa 120mm etu – ja takajousituksen, joita tehostaa SR Suntour Raidon takaiskunvaimentimet lukituksella. Pyörässä on A 3×10 Shimano Alivio voimansiirto ja Promax hydrauliset levyjarrut. Toinen vaihtoehto on Tyax Sport, joka on täysiverinen maastopyörä pyöräilystä pitävälle. Pyörässä on korkealaatuinen alumiinirunko, sekä joka kelissä toimivat mekaaniset levyjarrut. Lukittava 30mm joustava etuhaarukka tasoittaa kuopat ja 24-vaihdetta tekevät Tyax Sport maastopyörästä edullisen ja erinomaisen maastopyörän. Tämä upea polkupyörä on täydellinen cross country pyörä. Tyax Sport- pyörällä pärjää maastossa, sekä maantiellä.

Hybridipyörät kehitettiin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi, kun pyöräilijät kyllästyivät maastopyörien raskauteen, mutta eivät halunneet siirtyä takaisin perinteisiin maantiepyöriin. Jos haluat liikkua vauhdikkaasti ja tyylillä, valitse hybridi. Hybridi on pyörä, jossa on yhdistetty maastopyörän ja retkipyörän kaikki parhaimmat ominaisuudet, ja se soveltuu erilaisille alustoille loistavasti, joten voit vaihtaa asfaltin maastopolkuun aina kun haluat. Keskeltä hieman sileämmät 28" tuuman renkaat rullaavat herkästi asfaltilla, mutta reunakuviointi pitää tukevasti myös hiekkateillä. Polkaise vauhtia vaikkapa Mongoosen Crossway 200 tyylipuhtaalla alumiinirunkoisella hybridipyörällä. Pyörän hiukan pystympi ajoasento sopii erinomaisesti kaupunkiajoon, tai miksei myös reippaalle pyöräilylenkille. Pyörässä on rullaavat pistosuojatut renkaat, tehokkaat vannejarrut, tavarateline, sekä lokasuojat. Crossway on täydellisesti varustettu käyttöpyörä jokapäiväisen menoon. Mongoose Maurice on trendikäs single speed tai miksei fix-katupyörä, joka on ollut kovassa suosiossa. Pyörässä on flip-flop takanapa, ja kiekkoa kääntämällä saadaan kiinteä-, tai vapaaratasvälitys käyttöön. Single speed - asetuksella voidaan opetella pyörän hallintaa, kunnes taidot paranevat.

Mongoosella on useita mahtavia tuotteita esitettyjen polkupyörien lisäksi, ja Mongoose jatkaa pysähtymättä tuotekehittelyään luodakseen jälleen uuden sensaation esimerkiksi BMX:n tai maastopyörien monimuotoiseen maailmaan. Vuosittain Mongoose järjestää uusia yllätyksiä jokaisella pyöräilylajin saralla, ja aina tämä kekseliäs tuotemerkki osaa yllättää.