Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Mondraker
Mondraker - Maastopyöriä korkeimmalla tasolla
Eliittitason maastopyöriä valmistava Mondraker erottuu joukosta laadukkailla, luovilla ja oman lookinsa omaavilla pyörillään. Alicantessa Espanjassa vuonna 2001 perustettu yritys on vauhdilla noussut suosioon, myyden MTB-pyöriään yli maassa. Uutta teknologiaa, kuten Zero Suspensio-järjestelmän, Stealth Carbon- ja Stealth Aluminium-materiaalit luonut Mondraker valmistaa äärimmäisen tasokkaita maastopyöriä menestyksekkäitä maailmanluokan kuskejakin varten.

Mondraker

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Osta Mondraker -polkupyörä edullisesti netistä Bikester.fi

Mondraker on espanjalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia polkupyöriä ja yrityksen erikoisuutena ovat maastopyörät, sekä eritoten täysjoustopyörät. Mondraker perustettiin vuonna 2001 ja tuotemerkin tarkoituksena on ollut alusta lähtien valmistaa ainoastaan korkealuokkaisia ja innovatiivisia polkupyöriä, jotka sopivat niin arkiajoon kuin ammattilaispyöräilyyn. Mondraker onkin tunnettu pyöräilymaailmassa teknologioistaan, sekä mielenkiintoisista innovaatioistaan. Mondraker on nopeasti noussut yhdeksi polkupyörämaailman johtavaksi tuotemerkiksi, joka osaa ennakoida yleisön tarpeet ja uudet innovaatiot lanseeraamalla aina ensimmäisten joukossa uuden ajan pyöriä. Tutustu tuotemerkin polkupyöriin nyt Bikester.fi sivustolla ja selaa Mondraker polkupyörävalikoimaamme, josta löydät erityylisiä pyöriä lajeihin kuten esimerkiksi:

  • enduro
  • freeride
  • downhill
Mondraker suunnittelee ja valmistaa polkupyöriä hieman reippaampaan menoon, kuten freeride- pyöräilyyn tai alamäkiajoon. Jokaisen lajin pyörä on suunniteltu ja sopeutettu juuri tiettyyn lajiin, joten voit aina olla varma sitä, että saat mitä pyydät. Tuotemerkki pitää kunnia-asianaan valmistaa täydellisiä pyöriä juuri siihen lajiin, mihin ne on suunniteltu. Maantiepyörä ei ole koskaan täydellinen enduropyörä, ja enduropyörä ei ole parhaimmillaan citypyöränä. Jokainen pyöräilyn laji vaatii polkupyörältä tiettyjä asetuksia, joista ei voida tinkiä, sillä juuri tietyt polkupyörän osat tekevät pyörästä, BMX:n tai freeride-pyörän. Enduro on maastopyöräilyä teknisempää ja vauhdikkaampaa, ja voidaan sanoa, että enduro on maastopyöräilyn toinen ääripää. Endurossa ajetaan teknisesti haastavia polkuja ja metsäuria pitkin, ja ajomaastoiksi etsitään yleensä myös teknisempiä alamäkivoittoisia maastoja. Monet enduroreitit ovat vähän kokemattomammalle maastopyöräilijälle aika hankalia. Enduroa voi osin pitää myös all mountain-maastopyöräilyn kilpalajina. Sanotaan, että laji vaatii vauhtikestävyyttä ja hyvää pyöränhallintaa vaihtelevassa maastossa. Mondrakerin Dune RR on tiukka enduropyörä, jossa on runko alumiinia ja täysjoustohaarukka, Fox Float X CTD takaiskunvaimennus, joiden jousitus tarjoaa vakaat ja progressiiviset alamäet, sekä ylämäet. Mondraker Foxy R on yksi monipuolisimmista enduropyöristä, mitä tuotemerkki on suunnitellut. Mondraker Foxy R on kuin kotonaan kaikissa maastoissa, oli sitten kyseessä kallioinen maasto tai metsäpolku tai vaikka asfaltoitu tie. Pyörä on 140mm jousituksella, ja sopii myös hyvin alamäkipyöräksi jäykän rakenteensa ja erinomaisten jousto-ominaisuuksiensa johdosta. Pyörän takajousitus on Fox Float CTD XV Boost Valve ja haarukka on puolestaan Fox 32 Float CTD FIT. Satula on Mondraker Foxy R custom suunnittelua ja renkaat ovat Schwalbe Nobby Nic 26×2.25.

Mondrake Maastopyörä

Freeride-pyörät ovat tarkoitettu kovaan käyttöön, ja tämän lajin voisi käsittää tarkoittavan kaikkea ajamista, mitä kilpailevat maastopyöräilijät eivät tee. Freeride oli alun perin kaupallinen termi, mutta myöhemmin laji on löytänyt paikkansa tavallista vauhdikkaampana, alamäkeen suuntautuneena maastopyöräilynä, jota voi harrastaa niin luonnossa kuin rakennetulla alueella. Uusia ideoita ilmestyy aika ajoin, ja voidaan sanoa, että freeride kasvaa ja laajenee jatkuvasti alan harrastajien keksiessä uusia tapoja soveltaa lajia. Mondraker on myös kiinnostunut erilaisista alalajeista ja rohkaisee omalta osaltaan harrastajia jatkamaan lajin kehitystyötä suunnittelemalla uusia innovatiivisia freeride-pyöriä. Valikoimasta löytyy Mondraker Durham, joka on täysjousitettu hirmu, jossa on muun muassa runko alumiinia, etujoustohaarukka ja hydrauliset levyjarrut.

Alamäkiajo on maastopyöräilyn vauhdikkain alalaji. Lajin harrastajat kutsuvat lajia "deehooksi" eli downhill. Alamäkiajossa tavoitteena on päästä rinteeseen merkitty rata mahdollisimman nopeasti alas. Radat koostuvat vaativista kivikkoisista poluista, joihin kuuluvat erikokoisten hyppyreiden ohella myös pudotukset, kallistetut mutkat, kivikkoa, juurakkoa, kuivaa, sekä märkää maastoa. Ratojen huippunopeudet vaihtelevat suuresti, mutta ulkomaan radoilla päästään noin 80 km/h nopeuksiin, Suomen lyhyemmillä radoilla mennään luonnollisesti hieman hitaammin. Alamäkiajoa voisi verrata alppihiihdon syöksylaskun ja motocrossin sekoitukseksi. Alamäkipyörä on teknisesti ehkä kaikkein edistyksellisin polkupyörä, vaatimuksena nykyään muun muassa noin 20 pyörille, kestävä senttiä joustoa molemmille rakenne ja kuitenkin alle 20 kilogramman paino. Mondraker on suunnitellut komean downhill-pyörän, Summum Pro Team, joka on muun muassa menestynyt MS Mondraker tiimin kanssa downhill World Cup -osakilpailussa Val d'Iseressä. Summum on vertailukohteena Formula 1 maastopyöräilyssä. Pyörän geometria, jousitus ja erittäin kevyt paino, vaivaiset 15 kiloa, sopii täydellisesti jokaiselle pyöräilijälle, riippumatta siitä kuinka vaativa rata on. Pyörässä on säädettävä geometria, Stealth Technology, joka on Mondrakerin teknologiaa, joka on tuotemerkin edistyneintä teollista muotoilua, sekä rakenteen optimointia, joka näkyy selkeästi tässä downhill-pyörässä. Polkupyörän innovatiivinen muotoilu, ja tuotemerkille ominaiset tasaiset pinnat, sekä terävät reunat eroavat täysin perinteisistä kaarevista ja pyöristetyistä muodoista.