Pyöräkauppa netissä
Lähde seikkailemaan! | Pyörä messiin & kaikki pyörän kyytiin

Maxxis Aggressor

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 29x2.50" EXO TR, black black
Maxxis
Aggressor Taitettava rengas 29x2.50" EXO TR, black
54,95 € 45,95 €
- 16 %
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 63-622 | 29x2,50"
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 29x2.50" EXO TR, black
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" EXO TR, black black
Maxxis
Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" EXO TR, black
53,95 € 43,95 €
- 19 %
  • Versiot: 58-584 | 27,5x2,30"
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" EXO TR, black
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.50" EXO TR, black black
Maxxis
Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.50" EXO TR, black
54,95 € 43,95 €
- 20 %
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 63-584 | 27,5x2,50"
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.50" EXO TR, black
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" DD TR, black black
Maxxis
Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" DD TR, black
69,95 € 59,95 €
- 14 %
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 58-584 | 27,5x2,30"
Maxxis Aggressor Taitettava rengas 27.5x2.30" DD TR, black

Maxxis Aggressor -renkaat haastaviin maastoihin

Maxxis on taiwanilainen polkupyörän renkaita valmistava yritys, joka lukeutuu tämän päivän suurimpien rengasvalmistajien joukkoon. Polkupyörän renkaat olivat tuotannon keskiössä yrityksen nähtyä päivänvalon vuonna 1967, ja tänä päivänä brändin käsissä syntyvät niiden lisäksi myös moottoriajoneuvojen renkaat. Maxxis kehittää pyörän renkaita moniin erilaisiin polkupyöriin sopien, ja niiden kehitystyössä tärkeimmässä roolissa ovat laadukkaat raakamateriaalit sekä edistyksellinen muotoilu.
Maxxis Aggressor Taitettava musta pyöränrengas 29x2.50

Maxxis-renkaat tunnetaan ympäri maailman niiden tinkimättömästä laadusta ja huomattavasta kestävyydestä. Lajikohtainen suunnittelu on Maxxisille sydämen asia, ja valmistettavat renkaat käyvät läpi testit realistisissa ajo-olosuhteissa. Esimerkiksi maastopyöräilyyn suunniteltavat renkaat kehitetään siten, että ne selviytyvät kaikkein haastavimmista maastoista. Brändin renkaissaan käyttämä kestävä kumiseos on tarpeen etenkin sellaisilla alustoilla, jotka yllättävät vaihtelevuudellaan.

Maxxis Aggressor -renkaat ovat maastopyöräilyyn suunnitellut taitettavat renkaat, jotka selviytyvät vauhtia vaativilta metsäpoluilta. Renkaiden kehittynyt nastarakenne tarjoaa lisäpitoa, samalla kun sivunastat tuovat huomattavaa vakautta kaarreajoon. Nämä jokaiseen maastoon sopivat trail-renkaat soveltuvat niin helpoille poluille kuin haastaville enduroreiteillekin.

Monia etuja yksissä renkaissa

Maxxis Aggressor -renkaiden poikkeuksellisen nerokas leikkaus sekä hankausta kestävä materiaali tuovat tervetullutta suojaa kaikenlaisiin MTB-pyöriin. Aggressor on käytössä erittäin kevyt ja joustava, minkä ansiosta nämä renkaat valitsemalla saavuttaa ajoon erinomaisen suorituskyvyn. Renkaiden kaksinkertainen kumiseos tarjoaa loistavan kulutuspinnan. Sisäkumiton Maxxis Aggressor tarjoaa mitä miellyttävimmät ajoelämykset vähemmällä ilmanpaineella sekä mahdollisimman vähäisellä vierintävastuksella.

Meiltä Bikesterilta tilaat vaivatta maastopyöräsi upeasti täydentävät Maxxis Aggressor -renkaat, jotka tunnetaan suoriutuvuudestaan. Valikoimastamme löytyy useita Aggressor-malleja eri kokoluokissa sekä malleissa, kuten maantierenkaissa ja kaupunkirenkaissa. Tutustu ajantasaiseen Maxxis Aggressor -tarjontaamme ja klikkaa pyörääsi uudet luottorenkaat!

Pyöräilykauppa, jota pyöräsi tulee kiittämään

Bikesterin laadusta tunnetusta valikoimasta tilaat niin ajotarpeisiisi taipuvat pyöränrenkaat kuin halutessasi uuden pyöränkin. Ympäri vuorokauden ovet avoinna pitävä Bikester on aina saatavilla silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa ostoksille. Mikäli klikkaat laatua pursuavasta valikoimastamme ostoskoriisi tuotteita yli 99 euron arvosta, saat niille aina ilmaisen toimituksen. Muistathan myös, että meillä on 30 päivän avokauppa, joka tekee ostamisesta erittäin joustavaa. Tee rengastilauksesi Bikesterille nyt ja pyöräsi tulee kiittämään!