Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Masterlock

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Pitkän taipaleen kulkenut rautainen lukkojätti – Masterlock USA:sta

Bikesterin Master Lock tunnetaan maailman suurimpana riippulukkojen valmistajana. Master Lock perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1921. Ennen yrityksensä perustamista Harry Soref toimi liikkuvana lukkoseppänä pitkin Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Meksikoa. Näin hän oli hyvin kartalla siitä, minkälaisia lukitusratkaisuja tuon aikaisessa maailmassa tarvittiin. Siispä hän alkoi kehittää omia lukkojaan ja aivan ensimmäisenä hän kehitti lukon, jolla pystyttiin suojaamaan sotilastarvikkeita. Seuraavaksi hän perusti yrityksen nimeltä Master Key, joka alkoi valmistaa yleisavaimia. Lukkojen saralla Soref kehitti myöskin riippulukon, jonka laminoidut teräskerrokset tarjosivat ennenäkemättömän vahvan rungon lukkoon. Jo näistä muutamasta meriitistä voi päätellä, miten nerokkaita Harry Sorefin innovaatiot tuohon aikaan olivat ja tästä voi myös päätellä sen, että kyseessä on yhä tänään yritys, joka sekä taitaa työnsä, että myöskin kehittyy koko ajan lujaa vauhtia eteenpäin.
Yrityksen riippulukkojen tuotantoon kuuluu tänä päivänä kaikkea mahdollista pienistä laukkuihin suunnitelluista lukoista lähtien aina ammattikäyttöön suunniteltuihin massiivisiin lukkoihin asti – ja kaikkea siltä väliltä. Yritys tunnetaan laajalti myös sen kehittämistä erilaisista lukollisista turvaratkaisuista ja yhä enenevissä määrin myöskin huippulaatuisista polkupyörän ja moottoripyörän lukoistaan, joiden joukkoon kuuluu niin vaijerilukkoja kuin erilaisia kettinkimallisia lukkojakin. Bikester on koonnut valikoimaansa parhaita paloja Master Lockin tuotannosta, pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman turvalliset ja tehokkaat pyörän lukitukset tämän historiallisen yrityksen vahvan kokemuksen siivittämänä.

Runsaassa valikoimassa korkean turvallisuuden lukkoja

Masterlock pyörän lukot luokitellaan korkean turvallisuuden omaaviksi lukoiksi. Edellä mainitut kuvaukset luettuaan ymmärtääkin, että jos joku, niin juurikin Master Lock on yritys, joka pystyy kehittämään näin turvallisia ratkaisuja polkupyörien turvassa pitämiseen. Bikester on haalinut kokoon Masterlock lukkoja runsaassa valikoimassa, jotta jokainen pyöräilijä voisi suojata pyöränsä mahdollisimman tehokkaasti. Masterlock valmistaa polkupyöriin lukkoja suuressa kirjossa, ja kirjoa löytyy mallien lisäksi myös lukkojen väreistäkin – halutessaan pyöräänsä voi valita mustan lukon sijaan vaikkapa sähäkän punaisen, villin vihreän tai piristävän sähkönsinisen lukon. Masterlock valmistaa pyörän lukot seuraavissa muodoissa, ja Bikesterilta löydät monia vaihtoehtoja kaikista näistä malleista:

  • Masterlock U-lukko luokitellaan pyöränlukoksi, joka jämerällä painollaan, karkaistulla teräksellään ja disc system -järjestelmällään pitää pitkäkyntiset paremmin loitolla.
  • Masterlock vaijerilukko eli kaapelilukko ehkäisee tehokkaasti sahaamisyritykset vinyylikuorensa alta löytyvällä panssaroidulla kaapelillaan.
  • Masterlock ketjulukko käsittää kankaisen nailonkuoren alta löytyvän teräsketjun sekä lähes puolentoista kilon painon, ja pitää pyöräsi jämeryydellään turvassa.
  • Yksi nerokas vaihtoehto pyörän suojaukseen on Masterlock koodilukko, jonka avatakseen täytyy tietää yleensä nelinumeroinen koodi.
  • Masterlock runkolukko on se perinteinen lukkoratkaisu, joka kiinnitetään pyörän runkoon.
  • Takatelineellä kuljetettavat tavarat pitää paikallaan tarakan kuormaside/mustekala, jonka on aina hyvä kulkea mukana pyöräilijän varustuksessa.

Pyöräilytuotteet yhden ja saman laadukkaan katon alta

Onko etsinnässä kenties maksimaalisen turvan pyörällesi tuova lukko? Meiltä löydät laadukkaat lukitusratkaisut useilta alan ammattilaisilta, kuten kirjaimellisesti rautaisen kokemuksen omaavalta Masterlockilta. Kun pyöräsi on lukittu asianmukaisesti ja kunnolla, voit rentoutua paremmin silloin, kun pyörälenkilläsi koittaa tauko. Kun sopiva lukko on sitten valittuna, katsele myös muuta valikoimassamme: pyörät, pyöräilyvaatteet, -kengät ja -varusteet... löydät ne meiltä yhdellä ja samalla käynnillä, kaikki saman laadukkaan katon alta!
Nettiyhteyden päässä pääset tutustumaan laajaan pyöräilytuotteiden valikoimaamme. Helposti ja kätevästi pääset valitsemaan kaikkein parhaimmat tarvikkeet pyöräilyysi ilman, että haeskelisit niitä ympäriinsä kaupoissa. Bikesterilla ajattomat klassikot ja laadukkaat uutuudet ovat vain muutaman pikaisen klikkauksen päässä. Bikester tarjoaa kaiken lisäksi tuotteilleen jopa 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä selkeiden kuvien kanssa tekevät meiltä ostamisesta miellyttävää, helppoa ja rentouttavaa!