Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kona Libre

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kona Libre – laadulle uskollinen gravel-pyörä

Vuonna 1988 Kanadassa alkunsa saanut Kona kuuluu pyörämaailman kirkkaimpiin tähtiin, josta on tullut vuosikymmenten aikana hyvin suosittu brändi ympäri maailman. Tämä on tinkimättömän laadun ansiota, ja jokainen Kona-pyörä on pakattu täyteen parasta suorituskykyä. Jatkuva innovointi varmistaa sen, että kaikissa markkinoille lanseerattavissa Kona-malleissa on mitä edistyksellisintä pyöräteknologiaa, mikä näkyy alan laadukkaimmissa komponenteissa ja huolella räätälöidyissä rungoissa. Kona valmistaa fillareita hyvin laajassa mittakaavassa – luottobrändin kätösissä syntyvät niin maantiepyörät, gravel-, cyclocross- ja muut maastopyörät kuin tätä nykyä myös läskipyörät ja sähköpyörätkin.

Kona Libre CR DL Metalli Musta Polkupyörä

Kona on toiminut jo vuosikausia suunnannäyttäjänä tämän päivän pyöräteollisuudessa, mitä tulee ominaisuuksiltaan pyöräilylajeissa optimaalisesti suoriutuviin fillareihin. Konan suurimpia välietappeja ovat olleet yrityksen 1990-luvulla kehittämät jäykkäperäiset MTB:t sekä 2000-luvun vallankumoukselliset täysjoustopyörät. Kona Libre on erinomainen esimerkki Konan laadulle uskollisuudesta. Tämä gravel-pyörä on ainutlaatuinen joka paikan pyörä, joka on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat allesi kunnon gravel-grinderin, jolla selättää niin kaikenlaiset maastot kuin maantietkin. Libren edistyksellinen geometria varmistaa sujuvan nopeuden vauhdikkaassakin ajossa, kevyen hiilikuiturungon ja Shimanon vaihteiston viimeistellessä ajokokemukset.

Vaihtelevien maastojen laadukas taistelija

Kona Libre on modernin fillaristin luottogravel, joka tarjoaa tinkimätöntä ajomukavuutta riippumatta siitä, viiletätkö maastoissa vai maanteillä. Huippuunsa hiottujen ominaisuuksien ansiosta voit siirtyä alustalta toiselle sukkelasti, tekemättä lainkaan kompromisseja ajosi sulavuuteen tai vauhtisi nopeuteen. Hiilikuituhaarukka tarjoaa monia kiinnityspaikkoja retkitarpeita ajatellen, minkä ansiosta Libren omistajana voit suunnitella huoletta pidempiäkin retkiä – niin maastossa kuin retkiajossakin. Laadukkaat komponentit, tehokkaat levyjarrut ja erittäin miellyttävän ajomukavuuden tarjoavat renkaat viimeistelevät tämän huippusuoriutuvan paketin.

Olitpa aikeissa hankkia uuden luottofillarin gravel-menoon, cyclocross-ajoon tai treenivälineeksi maanteille ja poluille, Libre taipuu joustavasti kaikkiin näistä. Kun valitset allesi menopelin, joka selättää kaikenlaiset maastot, olet vapaampi suunnittelemaan tulevia pyöräilyelämyksiäsi. Moderni rungon geometria ja erittäin viisto vaakaputki aikaansaavat nopean menon vaativimmillekin tie- ja metsäosuuksille. Laadukkaat, Shimanon valmistamat vaihteisto, kampisarja, jarrut ja muut komponentit laittavat pisteen i:n päälle tässä laadukkaassa taistelijassa.

Meiltä Bikesterilta löydät eri malleissa Kona Libre -gravelit, jotka vievät ajokokemuksesi pilviin. Tutustu ajankohtaiseen Libre-fillarien valikoimaamme ja klikkaa sinua kiinnostavaa ajokkia, jolloin pääset lukemaan yksityiskohtaisesti selostetut tuotekuvaukset ja hämmästelemään laatukomponenttien paljoutta! Libren upean vauhdikas ilme hurmaa sekin jo ensisilmäyksellä, joten pidä varasi – tässä fillarissa on todella potentiaalia elämäsi pyöräksi!

Pyörät varusteineen huippubrändeiltä

Me Bikesterilla olemme koonneet sivustollemme mahtavan valikoiman pyörien varaosia, varusteita, ajovaatteita ja tietysti itse pyöriä. Kaikki tuotteemme, pyörät mukaan lukien, tulevat alan johtavilta laatumerkeiltä, kuten huippulaadukkaalta Konalta. Koska myymme pelkästään alan parhaimpien merkkien käsissä syntyneitä tuotteita, meiltä tilatessasi voit aina olla varma saavasi laadukkaita pyöräilykokemuksia. Tervetuloa Bikesterille kokemaan joustava ja miellyttävä kaupanteko!