Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kona Honzo

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • harmaa
  • vihreä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Honzo, vihreä
Kona Honzo, vihreä
Kona
Honzo, vihreä
OVH 1 599,00 € 1 269,00 €
  • Versiot: S | 38,5cm (29")M | 41cm (29")L | 45cm (29")
- 20 %
ALE
Kona Honzo DL, harmaa
Kona Honzo DL, harmaa
Kona
Honzo DL, harmaa
OVH 2 699,00 € 2 279,00 €
  • Versiot: M | 41cm (29")
- 15 %
ALE

Kona Honzon pyörillä matkaat sujuvasti maastossa ja asvaltilla

Kona Honzo AL/DL on valikoima etujousitettuja maastopyöriä, jotka on tarkoitettu sekä maasto- että maantieajoon. Kona Honzo –pyörien kevyt alumiinirakenne ja huippulaadukkaat osat takaavat mutkattoman menon maastosta riippumatta. Kona perustettiin jo vuonna 1988 Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla ja siitä lähtien pyöräilijät ovat saaneet nauttia näiden tasapainoisten ja loppuun asti mietittyjen menopelien tarjoamasta vauhdin hurmasta. Olethan sinä seuraava?

Huippuvarusteltu Kona Honzo ei jätä pulaan vaativissakaan olosuhteissa

Kona Honzo AL/DL on etujousitettu maastopyörä, joka sopii erinomaisesti niin rankoille maastopoluille kuin pidemmille maantielenkeille ja se sopii todella hyvin sekä miehille että naisille madalletun satulatolppansa ansiosta. Lisäksi sitä on saatavana myös suuremmalla rungolla (mallit Big Honzo ja Big Honzo DL). Sen kevyt, alumiininen rakenne takaa sen, että se kiidättää sinut unelmiesi maastoissa helposti ja sulavasti. Kona Honzo –pyörissä käytetty Shimanon Deore 10-vaihteinen vaihteisto tarjoaa ennennäkemätöntä ajomukavuutta mäkisimmissäkin maastoissa sen helpon ja sujuvan vaihdettavuutensa ansiosta. Sen lisäksi kurvit eivät voi mennä suoriksi, koska pyörä on varustettu tehokkailla Shimanon hydraulisilla levyjarruilla, joissa on maasto-olosuhteisiin täydellisesti sopiva, halkaisijaltaan 180 mm:n jarrulevy edessä ja 160 mm:n kokoinen takana. RockShox Recon Silver RL Solo Air -etuhaarukka varmistaa sen, että pyörä liikkuu sujuvasti maastossa kuin maastossa ja Maxxisin Ardent -renkaat tarjoavat samalla uskomatonta pitoa maastosta riippumatta. Voit siis rauhassa kruisailla sekä hiekkaisissa, kivisissä että märissä maastoissa ja asfaltilla, koska näistä 2,8 tuuman levyisistä renkaista ei lopu pito kesken.

Tätä Konan maastopyörää on saatavilla neljässä eri koossa: 37cm (koko S), 42cm (koko M), 47cm (koko L) ja 53cm (koko XL). Jatkuvan kehitysprosessinsa ansiosta tässä pyörässä kulminoituu monipuolisuus, helppo käsiteltävyys ja rullavuus. Kona Honzo AL/DL ja Big Honzo on 29-tuumainen maanteiden todellinen peto - sen alennetun runkonsa ansiosta painopiste säilyy alhaalla eikä pyörä tunnu lainkaan 29-tuumaiselta. Lisäksi Konan ohjaustankosarja takaa sen, että ohjaustanko on helposti hallittavissa ja että gripeissä riittää pitoa, vaikka kädet hikoaisivatkin vauhdin hurmassa. Tämän pyörän rakenne ja varustus takaavat sen, että jokainen pyöräretki on nautinto jo itsessään ja Kona Honzon satulassa jokainen kilometri taittuu nopeammin - mutta varo, ettet joudu hankaluuksiin, sillä tämä pyörä vie sinut tiettömien taipaleiden taakse, eikä halua palata takaisin ihan heti.

  • Pyörää on saatavana neljässä eri koossa
  • Madallettu satulatolppa tekee tästä pyörästä sekä naisille että miehille sopivan
  • Pyörä on varustettu huippumerkkien varusteilla
  • 10-vaihteinen vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja helposti hallittava ohjaustanko takaavat ennennäkemättömän ajomukavuuden

Tilaa omasi jo tänään!

Kona Honzo -pyörätilaus sisältää ilmaisen toimituksen. Tee tilauksesi jo tänään, niin pääset nauttimaan uuden pyöräsi kanssa vauhdin hurmasta jo viikon sisällä!