Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kona Kahuna

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kona Kahuna vaativaan retki-/trail-ajoon

Kona on kanadalainen pyörävalmistaja, joka kuuluu maailman tunnetuimpiin, suosituimpiin ja arvostetuimpiin polkupyörämerkkeihin. Vuonna 1988 perustettu Kona valmistaa tänä päivänä polkupyöriä mittavassa tarjonnassa MTB-, retki- ja kaupunkipyöristä aina graveliin ja cyclocrossiin. Brändillä on myös oma kattava mallistonsa moderneille ja tehokkaille sähköpyörille, joiden suosio pyörämarkkinoilla on kasvanut huimaa vauhtia viimeisten vuosien aikana. Konan fillarit tunnetaan niiden huippuluokan suorituskyvyn omaavista komponenteista, minkä lisäksi yritys hyödyntää pyörävalmistuksessa alan menestyksekkäimpiä teknologioita ja itse kehittämiään innovaatioita.

Kona Kahuna Gloss Pewter Maastopyörä

Konan vuosien aikana kehittämiin innovaatioihin lukeutuu useita merkityksellisiä virstanpylväitä. Näistä esimerkkinä brändin kehittämät edistykselliset ja painoltaan kevyet teräs-, titaani-, alumiini- ja hiilikuiturungot. Aktiivinen innovointi aloitettiin jo yrityksen taipaleen alkumetreillä, kun Dan Gerhard ja Jacob Heilbron valmistivat markkinoille ensimmäiset Kona-pyörät Kanadan Vancouverissa. Kona valmistaa polkupyöriä useassa eri hintakategoriassa, joten jokaisen pyörähifistelijän on helppo löytää omalle kukkarolleen sopiva fillari tämän laadustaan tunnetun valmistajan kehittämänä.

Kona Kahuna on luottobrändin valmistama etujousitettu retki-/trail-pyörä, joka on luotettava seuralainen vaihtelevilla retkireiteillä ja yhtä lailla myös niiden varrelle osuvilla poluilla. Kona Kahuna täyttää tarkkaan hiotuilla ominaisuuksillaan vaativammankin retkipyöräilijän toiveet. Toimivan teknisen suorituskyvyn lisäksi Kahuna ihastuttaa myös tyylikkäällä ilmeellään – tätä näyttävää, uniikin muotoilun ja omaleimaisen värimaailman omaavaa fillaria kelpaa todella esitellä niin pitkillä maantiesuorilla kuin kuoppaisilla poluillakin.

Retkireitit ja maastopolut vaivatta taittava Kona Kahuna

Kona Kahuna on retkipyörä, johon on tuotu maastopyöristä tuttuja ominaisuuksia. Tämän ansiosta Kahuna taipuu mainiosti myös sellaisille retkireiteille, jotka poikkeavat tuon tuostakin metsän siimekseen. Kahunan jokainen komponentti on valittu huolella tarjoamaan hintaluokkansa paras mahdollinen suorituskyky. Varma ja luotettava Shimano Deore 1x12 -voimansiirto toimii tiukoissakin paikoissa. RockShoxin ilmakeula 100 millin joustolla, Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä tubeless-valmiit vanteet täydentävät kokonaisuuden.

Kona Kahunan tyylikäs muotoilu paljastaa lähempää tarkasteltuna vielä yhden siistin, käytännöllisen ja tervetulleen yksityiskohdan. Vaijerit nimittäin kulkevat siististi pyörän rungon sisällä. WTB Volt -satulassa matkanteko sujuu mahdollisimman mukavasti vastaan tulevista mäistä, mutkista ja kumpareista huolimatta, ja fillarin alumiinirunko on vaivaton käsitellä ja hallita. Tutustu tarkemmin tällä hetkellä valikoimassamme tarjolla oleviin Kona Kahuna -malleihin ja -väreihin. Tuotekuvaa napauttamalla saat näppärästi esiin Kahuna-mallien tarkemmat tekniset tiedot. Kun käyttötarpeisiisi sopiva fillari on löytynyt, klikkaa se ostoskoriisi ja toimitamme tulevan luottokiiturisi mahdollisimman nopeasti.

Pyörämaailman ammattilainen palveluksessasi

Kona Kahunan lisäksi löydät meiltä monia muita retkipyöriä pyörämaailman arvostetuimmilta valmistajilta. Kun olet valinnut tulevan luottopyöräsi laadukkaasta valikoimastamme, muistathan samalla myös huolehtia turvallisuudestasi reiteillä uusimalla pyöräilykypäräsi vaikkapa uuteen polkupyörääsi sointuvassa sävyssä. Viimeistele vielä persoonallinen ajotyylisi valitsemalla meiltä omaa silmääsi miellyttävät pyöräilyvaatteet, joita tarjoamme erinomaisen kattauksen. Tilaa meiltä myös pyöränosat – voit asioida meillä joustavasti ympäri vuorokauden!