Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kask Protone

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • punainen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kask Protone Icon WG11 Kypärä, musta
Kask Protone Icon WG11 Kypärä, musta
Kask
Protone Icon WG11 Kypärä, musta
OVH 269,95 € 242,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: L | 59-62cm
- 10 %
ALE
Kask Protone Icon WG11 Kypärä, punainen
Kask Protone Icon WG11 Kypärä, punainen
Kask
Protone Icon WG11 Kypärä, punainen
OVH 269,95 € 179,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: L | 59-62cm
- 33 %
ALE

Suojaa pääsi korkealaatuisella Kask Protone -pyöräilykypärällä

Suhteellisen uusi tekijä kypärämarkkinoilla nimeltä Kask on perustettu vuonna 2004. Nuoresta iästään huolimatta Kaskin laadukkaiden tuotteiden takana seisova tiimi ammattilaisia pitää hyppysissään vankkaa muotoilun ja suunnittelun ammattitaitoa. Lyhyessä ajassa tämä nuori italialainen yritys on onnistunut valtaamaan alaa polkupyöräkypärien lisäksi myös muihin urheilulajeijin, kuten ratsastukseen ja kiipeilyyn. Vaativat olosuhteet ja vauhdikkaat lajit tuovat Kaskille haasteen luoda kypäriä, jotka edustavat sekä tyylikästä italialaista muotoilua, että korkeatasoita ergonomiaa, jotka tarjoavat kilpailukykyisen suojan ammattiurheilijoille. Näillä tarkoilla kriteereillä syntyvät myös brändin valmistamat korkealaatuiset Kask Protone -kypärät.

Kask Protone - tyylikästä italialaista muotoilua

Olipa kyseessä sitten maastopyöräily, temppuradoilla taiturointi, kilpapyöräily tai vain liikkuminen paikasta toiseen, kypärä on yksi pyöräilijän tärkeimmistä varusteista, joka suojaa päätä mitä parhaimmin kolauksilta. Kaatuminen on väistämätöntä myös ammattilaisille, ja suomalaisissa sääoloissa etenkin talvella liikuttaessa kypärä on olennainen osa pyöräilyvarustusta. Hyvin muotoiltu kypärä istuu päähän mukavasti ja antaa suojaa estämättä näkyvyyttä. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät Kask Protone -pyöräilykypärissä dynaamisen italialaisen muotoilun viimeistelemänä.

Kevytrakenteisissa Kask Protone -kypärissä on irrotettavat ja pestävät pehmusteet 3D-vaahtosolukerroksen päällä. Leukahihna sekä muut tekstiilikomponentit on käsitelty antimikrobisella viimeistelyllä, joka puolestaan huolehtii käyttäjän hygieniasta hikisen treenin aikana. Kask on luonut erityisen Multi In-Mouldin teknologian kypäriensä kuoreen, joka puolestaan lisää kypärän iskua vaimentavia ominaisuuksia yhdessä kypärän sisäpuolelle sijoitetun polystyreenikerroksen kanssa. Vahvistettu rakenne ehkäisee kuoren halkeamista iskun sattuessa, mikä lisää kypärän tuomaa suojaa. Kask Protone -kypärämallisto on saatavana useissa eri väreissä, joten löydät Bikesterin valikoimasta varmasti tyyliisi sopivan pyöräilykypärän.