Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kompressiohihat & -säärystimet

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

 • XS
 • S
 • M
 • L

Värit

 • vihreä
 • oranssi
 • pinkki
 • punainen
 • valkoinen
 • musta
 • turkoosi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 4
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
UYN Fly Pohkeet Naiset, valkoinen/musta
UYN Fly Pohkeet Naiset, valkoinen/musta
UYN
Fly Pohkeet Naiset, valkoinen/musta
OVH 23,95 € 3,95 €
 • Versiot: SL
- 83 %
ALE
UYN Fly Pohkeet Naiset, musta/turkoosi
UYN Fly Pohkeet Naiset, musta/turkoosi
UYN
Fly Pohkeet Naiset, musta/turkoosi
OVH 23,95 € 3,95 €
 • Versiot: SL
- 83 %
ALE
UYN Fly Pohkeet Naiset, vaaleanpunainen/musta
UYN Fly Pohkeet Naiset, vaaleanpunainen/musta
UYN
Fly Pohkeet Naiset, vaaleanpunainen/musta
OVH 23,95 € 2,95 €
 • Versiot: SL
- 87 %
ALE
UYN Fly Pohkeet Miehet, vihreä/musta
UYN Fly Pohkeet Miehet, vihreä/musta
UYN
Fly Pohkeet Miehet, vihreä/musta
OVH 23,95 € 3,95 €
 • Versiot: S
- 83 %
ALE
Gococo Compression Pohjetuet, vaaleanpunainen
Gococo Compression Pohjetuet, vaaleanpunainen
Gococo
Compression Pohjetuet, vaaleanpunainen
OVH 22,95 € 12,95 €
 • Versiot: L | 40-45cm
Pikatoimitus
- 43 %
ALE
UYN Fly Pohkeet Miehet, punainen/musta
UYN Fly Pohkeet Miehet, punainen/musta
UYN
Fly Pohkeet Miehet, punainen/musta
OVH 23,95 € 2,95 €
 • Versiot: S
- 87 %
ALE
UYN Fly Pohkeet Naiset, musta/oranssi
UYN Fly Pohkeet Naiset, musta/oranssi
UYN
Fly Pohkeet Naiset, musta/oranssi
OVH 23,95 € 6,95 €
 • Versiot: L
Pikatoimitus
- 70 %
ALE
BV SPORT Origine Irtolahkeet, valkoinen
BV SPORT Origine Irtolahkeet, valkoinen
BV SPORT
Origine Irtolahkeet, valkoinen
OVH 39,95 € 13,95 €
 • Versiot: S+
- 65 %
ALE
Compex Anaform Pohjetuet, musta
Compex Anaform Pohjetuet, musta
Compex
Anaform Pohjetuet, musta
OVH 39,95 € 15,95 €
 • Versiot: XS/S
- 60 %
ALE
Compex Bionic Kyynärtuki, musta
Compex Bionic Kyynärtuki, musta
Compex
Bionic Kyynärtuki, musta
OVH 74,95 € 24,95 €
 • Versiot: XS
- 66 %
ALE

Treenisuorituksia tehostavat kompressiosäärystimet ja kompressiohihat

Suorituskykyä parantavat kompressiovaatteet kuuluvat tämän päivän aktiivisten ihmisten vakiovarusteisiin. Kompressiovaatteita suositaan monissa aktiviteeteissa, kuten pyöräilyssä, juoksussa, salitreenissä ja triathlonissa. Lisäksi kompressiovaatteet ovat suosittuja myös vähemmän aktiivisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi istumatyötä tekevien keskuudessa. Kompressiovaatteiden tarjoamat hyödyt ovat monipuolisia. Ensinnäkin ne tarjoavat lihaksille paineen tunnetta, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Toiseksi ne estävät lihaksia väsymästä raskaammankin suorituksen aikana.

Compresssport R2V2 Kompressiosäärystimet

Kompressiovaatteet parantavat treenitehoja ja sitä kautta myös treenaamisen mukavuutta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi ne myös parantavat urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, mikä tekee niistä entistä tärkeämpiä treenaamisen kokonaiskuvassa. Ihoa myötäilevä istuvuus on kompressiovaatteille olennainen ominaisuus, ja mitä tiiviimmin vaatteet istuvat yllä, sen paremman kompression ne pystyvät käyttäjälleen tarjoamaan.

Kompressiovaatteisiin lukeutuu erilaisia paitoja ja housuja, niin lyhyillä kuin pitkilläkin hihoilla ja lahkeilla. Yhden kompressiovaatteiden kategorian muodostavat myös kompressiosäärystimet, jotka ovat tehokkaat lisävarusteet treeniin. Kompressiosäärystinten tuottama paine tehostaa säärien verenkiertoa sekä hapen liikkumista lihaksiin. Paine toimii sekä suorituskykyä tehostavana että treenin jälkeistä palautumista parantavana. Kompressiosäärystimet ovat erinomainen lisä etenkin shortsien kaveriksi, kun jalkoihin halutaan tukea erityisesti pohkeiden lihaksille. Ne vähentävät myös jalkojen väsymistä kovan treenin aikana.

Kompressiohihat ovat verrattavissa kompressiosäärystimiin, joskin ne luovat paineen jalkojen lihasten sijaan käsivarsien lihaksille. Kompressiohihat tarjoavat maksimaalisen hyödyn käsivarsiin urheilusuoritusten aikana. Lisäksi ne optimoivat suoritustehoa sekä vähentävät harjoitusten aikaisia kiputiloja ja vaurioiden riskiä. Kuten muissakin kompressiovaatteissa, myös kompressiohihoissa paine asettuu tarkkaan harkituille alueille käsivarsissa. Asteittainen kompressiopaine lisää sekä suoritustehoa että mukavuutta harjoitteluun.

Lisäetuja kompressiohihoista ja -säärystimistä

Olitpa aikeissa hankkia kompressiosäärystimet tai kompressiohihat, molemmat niistä siis tarjoavat huomattavia hyötyä treenaamiseen. Halutessasi voit hankkia molemmat ja saada täyden hyödyn irti treenissäsi saavuttamalla sekä käsivarsiin että sääriin kohdistuvan optimaalisen paineen. Edellä mainittujen etujen lisäksi kompressiosäärystimet myös tehostavat laskimoverenkiertoa ja ehkäisevät penikkatautia, akillesjänteen ongelmia, pohjelihasten kramppeja sekä erilaisia rasitusvammoja. Lisäksi ne vähentävät tehokkaasti treenin jälkeistä lihasarkuutta. Jos myös jalkateräsi ovat taipuvaiset väsymään tai turpoamaan herkästi treenatessa, kompressiosukat ovat erinomainen lisä säärystinten kaveriksi.

Kompressiohihojen tarjoamia lisäetuja ovat muun muassa harjoitusten aikaisten kiputilojen väheneminen ja vammautumisriskin pienentyminen. Lisäksi myös käsivarsien pehmytkudosriski pienenee huomattavasti kompressiohihoja käyttämällä. Kompressiohihat myös tarjoavat lihaksille hyvän ulkoisen mekaanisen tuen, tarjoten samalla vakautta ja tarkkuutta suorituksiin. Hihat on säärystinten tapaan suunniteltu istumaan paikoillaan tiiviisti, minkä ansiosta ne eivät valu alas, vaan pysyvät mukana jopa kovempitempoisessa treenissä.

Kompressiota tarjoavien hihojen käytöstä hyötyvät treenaajien lisäksi myös erilaisista yläraajojen kiputiloista kärsivät henkilöt. Niitä käytetäänkin usein nivelkipujen sekä tennis- tai golfkyynärpään yhteydessä. Tämä ominaisuus on kompressiohihojen kuormitusta keventävästä vaikutuksesta kyynärnivelessä. Kun kyynärpään alueelle kiinnittyvien lihasjänteiden kuormitus vähenee, se vaikuttaa helpottavasti niin akuuteissa kuin kroonisissa kyynärvarren alueen kiputiloissa.

Kompressiohihoja ja kompressiosäärystimiä laatuvalmistajilta

Bikesterilta löydät laadukkaat kompressiohihat ja kompressiosäärystimet sekä naisille että miehille seuraavilta suosituilta tuotemerkeiltä:

Kompressiosäärystimiä ja -hihoja valitessa huomiota kannattaa kiinnittää riittävän tiiviin ja ihonmyötäisen istuvuuden lisäksi myös harjoitettavan treenin laatuun. Fyysisesti raskaisiin lajeihin, kuten painonnostoon ja crosstraining-lajeihin, kannattaa hankkia voimakkaammalla kompressiolla varustetut hihat ja säärystimet. Juoksuun, pyöräilyyn ja tavalliseen salitreeniin puolestaan riittävät useimmiten hieman kevyemmällä kompressiolla varustellut hihat ja säärystimet. Myös materiaalin hengittävyys on tärkeä huomioon otettava seikka – parhaat kompressiohihat ja -säärystimet siirtävät kosteutta tehokkaasti pois ihon pinnalta ja kuivuvat nopeasti. Tästä syystä teknisestä materiaalista valmistetut hihat ja säärystimet ovat ehdoton valinta etenkin hiostaviin lajeihin.

Varustaudu lempilajiisi Bikesterin avustuksella

Olipa lempilajisi mikä tahansa, kompressiovaatteilla parannat suorituskykyäsi kätevällä tavalla. Tutustu yllä mainittuihin kompressiohihoihin ja -säärystimiin ja katso samalla läpi myös valikoimamme muut kompressiovaatteet. Kunkin tuotteen tarkemmat tiedot saat esille näppärästi tuotekuvaa napsauttamalla. Tuotteiden ostoskoriin lisääminen onnistuu sekin muutamalla klikkauksella. Kun tilauksesi saapuu meille, pakkaamme tuotteesi mahdollisimman ripeästi, jotta pääset pian nauttimaan entistä sujuvammista treeneistä!