Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Jack Wolfskin

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Jack Wolfskin Tourer Softshell Takki Naiset, harmaa
Jack Wolfskin Tourer Softshell Takki Naiset, harmaa
Jack Wolfskin
Tourer Softshell Takki Naiset, harmaa
OVH 129,95 € 44,95 €
  • Versiot: S
- 65 %
ALE

Jack Wolfskin – Laatua ulkoiluun ja urheiluun

Vuonna 1981 Saksassa perustettu Jack Wolfskin valmistaa huippuluokan laadustaan tunnettuja varusteita, vaatteita ja kenkiä ulkoiluun ja urheiluun. Jack Wolfskinille tunnusomainen tassulogo on lukuisille ulkoilun ja urheilun parissa viihtyville takuuvarma merkki kestävyydestä, toimivuudesta ja luotettavuudesta. Yrityksen tavoitteena on valmistaa teknisiltä ominaisuuksiltaan viimeisen päälle hiottuja vaatteita ja varusteita, jotka kestävät sekä ajan hammasta että äärimmäisiä olosuhteita. Brändin vaatteet ja varusteet ovatkin suosittuja useiden extreme-lajien parissa, kuten vuorikiipeily sekä hiihtovaellus tuntureilla. Niiden toimivuuteen luottavat myös eräoppaat ja monen muun alan ammattilaiset ympäri maailman.

Jack Wolfskin Expedetion Musta Reppu 22 l

Jack Wolfskinin valmistamat tuotteet on suunniteltu sopimaan sekä eräseikkailuihin, urheiluaktiviteetteihin että vapaa-aikaan. Moneen eri käyttötarkoitukseen taipuvat vaatteet, kengät ja varusteet ovatkin erityisen suosittuja niiden keskuudessa, jotka vannovat aktiivisen elämäntavan nimiin muutenkin kuin harrastuksensa suhteen. Jack Wolfskinin valmistamien vaatteiden, kenkien ja reppujen upea, modernin tyylikäs ilme tekee niistä hyvin suosittuja seuralaisia myös kaupungin kaduille.

Vaatteiden ja kenkien lisäksi brändi on maailmalla erittäin kuuluisa myös erilaisista retkeilyyn ja ulkoiluun suunnitelluista varusteistaan, joihin lukeutuvat esimerkiksi makuupussit ja teltat. Jack Wolfskin -makuupussit tarjoavat loputtomalla mukavuudellaan viihtyisät lepohetket pitkien retkipäivien päätteeksi. Tuotemerkin käsissä huolella ja harkiten syntyvät teltat puolestaan pitävät viiman ja sateen loitolla, tarjoten mieluisan lepopaikan retkelle kuin retkelle.

Varusteet ja vaatteet harkituilla yksityiskohdilla

Jack Wolfskinilla on oma tuotantolinjansa kantovälineille, jotka on kehitetty tarjoamaan paras mahdollinen käyttömukavuus. Tämä tuotelinjasto sisältää niin selkäreput, urheilulaukut kuin reilun kokoiset vetolaukut matkailuun. Brändin reppuvalikoima on suorastaan valtava. Yrityksen tavoitteena onkin pystyä tarjoamaan selkäreppuja jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen, olipa kyseessä sitten retkeily, ulkoilu, urheilu tai vapaa-aika. Monipuoliset reput sopivat erinomaisesti myös koulu- ja työrepuiksi.

Reppujen yksityiskohdat hiotaan viimeisen päälle Jack Wolfskinillä. Tekniset ominaisuudet vaihtelevat mallista riippuen, ja jokainen reppu sisältää erilaisia käytännöllisiä säilytysratkaisuja pientavaroille ja muille varusteille. Myös reppujen ergonomiaan on kiinnitetty huomiota, mikä tekee brändin valmistamista repuista miellyttäviä kantaa pidempiäkin aikoja. Brändin makuupussit edustavat nekin varustekategoriaa, joka on kehitetty vaativan retkeilijän tarpeisiin. Makuupusseissa untuvatäytteiset vaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan erinomaista lämpöä, ja synteettisellä täytteellä varustetut pussit puolestaan tarjoavat tehokkaan lämmönsäätelyn vaihteleviin sääolosuhteisiin. Laadukasta untuvaa löytyy myös brändin valmistamista untuvatakeista.

Jack Wolfskin -vaatteet valmistetaan nekin pienimmät yksityiskohdat tarkkaan suunnitellen. Brändin useat innovaatiot kertovat kunnianhimoisesta työstä teknisten materiaalien kehittämisen saralla. Yksi erinomainen esimerkki näistä innovaatioista on säänkestävä Texapore-kalvo, joka pitää kosteuden tiiviisti kuoritakin tai -housujen ulkopuolella. Vaikka pinnoite onkin täysin vedenpitävä, se on samalla myös hengittävä, ja siirtää kosteuden tehokkaasti välikerroksesta takin ulkopuolelle. Tämä ja monet muut ominaisuudet tekevät Jack Wolfskin -vaatteista lyömättömän mukavia käytössä.

Koko Jack Wolfskinin tuotannossa otetaan huomioon ympäristö. Tämä näkyy esimerkiksi PFC-yhdisteiden käytön välttämisenä sekä aktiivisesti niitä korvaavien ratkaisujen etsimisenä. Myös yrityksen yhteistyökumppanit on velvoitettu noudattamaan yrityksen omalle toiminnalleen asettamia ympäristökriteerejä. Lisäksi yritys on toiminnallaan esimerkin näyttäjä monelle muulle yritykselle esimerkiksi kuulumalla työntekijöiden olosuhteita parantavan Fair Wear Foundation -järjestöön. Jack Wolfskin on myös yksi European Outdoor Conservation Association -järjestön perustajajäsenistä.

Bikester täydentää retkivarustuksesi laadulla

Tutustu nyt verkkokaupassamme monipuoliseen Jack Wolfskin -tuotteiden valikoimaan. Jack Wolfskinin valmistamien tuotteiden lisäksi löydät meiltä reput ja laukut sekä muut varusteet retkeilyyn ja ulkoiluun myös monilta muilta laadustaan tunnetuilta valmistajilta. Tutustu ostoksilla ollessasi myös tarjoukset-osioomme, josta löydät sopuhintaan valikoimastamme poistuvia tuotteita.