Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

ISM

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Modernien satuloiden ehdoton edelläkävijä ISM

ISM-satulat Markkinoiden terveyttä edistävimmät satulamallit on muotoiltu siten, etteivät ne estä verenkulkua ja näin ollen hapen kuljetusta jalkoihisi. Näin vältyt hapenpuutteelta ja jaksat pyörän satulassa pidempään, jolloin polkeminen tehostuu ja helpottuu. ISM:n satulat on todellisia rakkauden lapsia, sillä alunperin satula on kehitetty ISM:n perustajan vaimolle, joka kärsi loputtomista kivuista tavanomaisen satulan selässä. Nyt tämä rakkauspakkaus on saatavilla myös meiltä - ja takapuolesi kiittää! Käyttämällä alan johtavia laitteita ja standardeja ISM testaa tiukan seulan avulla veren kaasutasoa pyöräilyn aikana ja näin on saatu aikaan mullistavia tuloksia satuloiden maailmassa. Huomattavaa on, kuinka perinteiset satulat ovat kaikki huomattavasti ISM-standardin alapuolella, kun mitataan veren kulkeutumista raajoihin pyöräilyn aikana.

Peppu kuin peppu - satulamme hellii sinua

ISM tarjoaa joka pepulle ja kaikkiin pyöräilytarpeisiin sopivan satulan laajasta mallistostamme. Urbaine -satula, Touring-satula ja Recreational Sport -satula sopivat työmatkapyöräilyyn tai huviajeluun , ISM PR 3 ja PL 1.1 ovat todella monikäyttöisiä satuloita, joka sopivat mm. työmatka-ajoon, pyörävaelluksille, maantieajoon ja cyclocrossiin. ISM PR 1, PS 1, PS 1.1 ja PN 2.1 sekä PN 3.0 ovat taas eritoten triatlonisteille kehitettyjä malleja, joiden muotoilu ja materiaalit takaavat miellyttävän matka-ajokokemuksen. PN 1.1 ja PN 3 taas sopii monipuoliseen maantieajoon ja triatloneille , kuten myös hieman leveämpi PS Road -satula. Valikoimastamme löytyy sekä lyhyitä että pitkän mallisia ISM -satuloita, joten valitsethan itsellesi ja takapuolellesi sopivan mallin laajasta ISM-satulamallistostamme.

  • Topattu synteettinen tai aitoa nahkaa oleva, keskivaolla varustettu pyörän satula.
  • Todella ergonominen satulan muotoilu auttaa verenkiertoa jaloissa ja vähentää väsymystä sekä takapuolessa ja jaloissa.
  • Kevyet materiaalit ja optimaalinen muotoilu tekevät pyörän kokonaispainosta entistäkin kevyemmän.
  • Innovatiivinen muotoilu tuo helpotusta tavanomaisten satuloiden käyttäjien kärsimykselle.
  • Satuloiden muotoilu saa aikaan aerodynaamisemman ajoasennon, jonka avulla mutkiin voi nyt mennä suuremmalla vauhdilla.

Onko jo aika astua aikakoneeseen ja nauttia matkanteosta?

Nämä tulevaisuuden satuloiden muotoiset, ergonomiset ja todella miellyttävät satulat on nyt helposti saatavilla meiltä bikester.fi:stä. Tilaathan omasi jo tänään ja peppusi kiittää sinua jo viikon kuluessa tilauksesta, sillä toimitamme tavarat 3-7 päivän sisällä. Tyylikkäät satulat on saatavilla eri mittaisina ja eri väreissä, mutta kaikki mallit sopivat sekä miehille että naisille. Huomaathan, että toimitamme yli 99€ tilaukset veloituksetta ja että jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen toimituksesta.