Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Giro Cinder

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Huimiin kyyteihin maanteille suojaksi Giro Cinder

Maantieajoa varten suunniteltu ja ominaisuuksiltaan optimoitu Giro Cinder on oiva suoja jokaisen innokkaan maantiepyöräilijän päähän. Se on täynnä Giron ainutlaatuista teknologiaa, mikä takaa sen, että huimassa vauhdissa ja kovimmissakin tilanteissa pääsi pysyy viileänä. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) -teknologialla kuorrutettu kermakakku on kuin luotu suojaamaan päätäsi kovilta iskuilta ja kolhuilta. Se on klassisen Giron kypärän innoittama malli, joka suorituskyvyltään, ominaisuuksiltaan ja tyyliltään vastaa isoveljeään Giro Syntheä.

Aerodynaaminen Cinder pitää pytyn viileänä ja turvassa

Cinderin tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia MIPS-tekniikan lisäksi on sen Roc Lock 5 -säätöjärjestelmä, jonka avulla kypärän saa istumaan päähän kuin nakutettu. Roc Lock 5 sallii sinun tekevän muutoksia kypäräsi asetuksiin myös ajon aikana, sillä sitä voidaan säätää yhdellä kädellä. Lisäksi sen miellyttävät Air FX -pehmusteet eivät anna kypärän painaa tai hiertää edes rankimmilla maantieosuuksilla tai cyclocrossiradoilla. In Mold -teknologian ansiosta se on todella turvallinen kaveri jopa maastopyöräilyyn, sillä sen polykarbonaattikuori ja EPS-vaahtosisus ovat kuin omiaan pitämään pääsi suojattuna, vaikka kaatuisit kovistakin vauhdeista kivikkoon tai asvaltille. Aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta kypärä ei ala painaa päätäsi edes pidemmillä matkoilla ja voit nauttia ohitsesi vierivistä maisemista ilman huolen häivää.

MIPS-teknologia suojaa päätäsi iskuilta ohjaamalla iskun aiheuttamat energiapurkaukset pois kallostasi ja päästäsi ohjaamalla niitä eteenpäin kypärän sisällä. Tämän ainutlaatuisen teknologian uskotaan vähentävän päähän ja aivoihin kohdistuvia rotaatiovoimia. Lisäksi kaikki Giron-kypärät täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit ja -asetukset.

Tilaa nyt uusi kypäräsi ja muut varusteet meiltä

Valikoimastamme löytyy lukuisia Giro Cinder -kypäriä, sinun tarvitsee vain valita haluamasi väri ja malli ja tilaus hoituu kauttamme helposti ja nopeasti. Toimitamme tuotteet sinulle seuraavien 3-7 arkipäivän kuluessa ja pääsetkin hetimiten nauttimaan Giro Cinderin ominaisuuksista niin maanteillä, cyclocross-radoilla kuin maastossakin. Huomaathan, että toimitamme yli 99 euron arvoiset tilaukset veloituksetta ja saat kaiken lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden kaikille meiltä tilaamillesi tuotteille. Näin hyvin sinua palvelee vain 24/7 auki oleva pyöräilyn ammattilainen Bikester.