Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Garmin fenix

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Garmin Fenix – valikoima kestäviä ja luotettavia urheilukelloja

Garmin on Amerikasta lähtöisin oleva kansainvälinen teknologiayritys, joka on jo vuosia nauttinut suurta suosiota urheilupiireissä muun muassa korkealaatuisten urheilukellojen, GPS-kellojen sekä polkupyörien ajotietokoneiden ansiosta. Garmin Fenix -sarja on yksi näistä kansainvälisistä suosikeista. Näppärät ja luotettavat Fenix-kellot soveltuvat loistavasti kaikenlaiseen liikuntaan, ja viimeisimmät Garmin Fenix 5 -malliset urheilukellot on pakattu täyteen toinen toistaan innovatiivisempia ominaisuuksia. Tutustu laajaan Fenix-urheilukellojemme valikoimaan ja tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva kello, aina edullisin hinnoin!

Monipuoliset Fenix-kellot sopivat sekä vapaa-aikaan että arkielämään

Uusissa Garmin Fenix -sarjan kelloista löydät kaikki viimeisimmät innovaatiot, jotka tekevät ulkoilusta ja urheilusta hauskaa ja astetta helpompaa. Värilliset topografiset kartat tekevät oikeiden reittien löytämisestä ja tallentamisesta entistä helpompaa. Fenix-sarjan kelloihin voit lisäksi tallentaa jopa 500 kappaletta musiikkia, joten puhelimen voit joko jättää rauhassa kotiin tai pakata pyöräilyn ajaksi reppuun! Uusista Fenix 5 Plus -malliston kelloista löydät myös todella kätevän Garmin Pay™ -toiminnon, jonka avulla maksat ostoksiasi lähimaksulla, ilman korttia tai puhelinta! Ominaisuudet vaihtelevat mallin mukaan myös Fenix-sarjan sisällä, joten muistathan tutustua eri kellojen tuotekuvauksiin huolella ennen ostopäätöksen tekemistä.

Monien uusien ja kekseliäiden ominaisuuksien lisäksi löydät Garmin Fenix -kelloista tietenkin myös perinteiset kätevät toiminnot. Kello kerää suorituksistasi ja reissuistasi monenlaista dataa, jonka avulla voit seurata kehitystäsi sekä aktiivisuuttasi. Kelloista löydät valmiit profiilit moneen eri lajiin, mukana lukien triathlon, maastopyöräily, juokseminen ja laskettelu. Täydellinen valinta etenkin sinulle, joka rakastat monia eri lajeja ja tykkäät monipuolisesta harrastamisesta! Yhdistämällä kellon tietokoneeseesi saat myös ladattua siihen erilaisia tehokkaita treenejä, jotka pitävät motivaation yllä ja kehittävät kuntoa. Garmin Fenix -aktiivisuuskello on todella kuin oma personal trainer ranteessasi!

Kaikki nämä innovatiiviset toiminnot pysyvät suojassa korkealuokkaisista materiaaleista valmistetun kuoren sisällä. Keveyden takaava titaani, käytössä kestävä ruostumaton teräs – Garminin kelloissa materiaalit valitaan huolella, jotta saat urheilukellostasi mahdollisimman pitkäikäisen kumppanin. Tarkka muotoilu takaa miellyttävän istuvuuden ranteeseen, jotta kelloa on mukava käyttää koko päivän, joka päivä. Sillä juuri siihen Fenix-kellot on tarkoitettukin: ei vain seikkailuihin ja rankoille pyöräreissuille, vaan myös jokapäiväiseen elämään. Tästä syystä yhtäkään toimintoa ei ole lisätty kelloon uhraamalla tyylikkyyttä. Jokainen Fenix-kello on sporttisen trendikäs, ja vaihdettavien rannekkeiden avulla voit tuunata näistä urheilukelloista juuri omaan tyyliisi sopivia!

Kaikki varusteet pyöräilyharrastukseen näppärästi yhdestä osoitteesta

Olipa etsinnässäsi sitten uusin teknologia onnistuneisiin pyöräretkiin, tuliterä pyörä vanhan tilalle tai setti viimeisimpiä pyöräilyvaatteita, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen! Bikesterin runsaasta valikoimasta löydät kaiken tämän ja vielä hieman enemmän, tietysti aina loistavalla hinta-laatusuhteella. Tarkkojen tuotekuvausten, 30 päivän avokaupan sekä maksuttomien palautusten ansiosta ostosten tekeminen verkkokaupassamme on helppoa ja turvallista!