Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Fox Rampage

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Fox Rampage Comp Camo Pyöräilykypärän  Miehet, musta/valkoinen
Fox Rampage Comp Camo Pyöräilykypärän  Miehet, musta/valkoinen musta/valkoinen
Fox
Rampage Comp Camo Pyöräilykypärän  Miehet, musta/valkoinen
RRP 289,95 € 254,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: L | 59-60cmXXL | 63-64cm
- 12 %
Fox Rampage Pyöräilykypärän  Nuoret, valkoinen
Fox Rampage Pyöräilykypärän  Nuoret, valkoinen valkoinen
Fox
Rampage Pyöräilykypärän  Nuoret, valkoinen
RRP 139,95 € 129,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: L | 51-52cm
Fox Rampage Comp Kypärä Miehet, musta
Fox Rampage Comp Kypärä Miehet, musta musta
Fox
Rampage Comp Kypärä Miehet, musta
RRP 289,95 € 239,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: S | 55-56cmL | 59-60cmXL | 60-62cmXXL | 63-64cm
- 17 %

Freeride-pyöräilijöiden päiväunissa esiintyy usein Foxin Rampage Pro

Ai jai, mikä helmi! Tämä kypärä on varmasti monien freeride-pyöräilijöiden ja alamäkeen hurjastelevien rallisatulassa istuvien unelmien kypärä! Pro Carbon -malli on kaiken hyvän lisäksi niin kevyt, että sitä jaksaa pitää päässään vaikka viikon putkeen. Rampage Pro on varmasti kaikkien suorituskykyisten maastopyörätuotteiden huipulla - eikä suotta, sillä siinä näkyy Foxin 40-vuotinen historia suunnittelussa ja valmistuksessa. Suorituskyvyn parantamiseksi Fox lisäsi siihen polkupyöräilyyn soveltuvia ominaisuuksia ja tuloksena onkin kevyt ja todella hyvin suojaava MTB-kypärä. Tätä kypärää näkee palkintopalleilla useammin kuin kerran kaudessa, sillä se on myös ammattilaisten ja tosissaan harrastavien ostoslistalla, ellei sitä jo löydy varustekaapista.

Hei, fillaristi. Onko sinulla jo kypärien kypärää?

Tässä kypärässä kulminoituu Foxin osaaminen ja ammattilaisten panostus ja alalla vallitseva mentaliteetti. Kun suunnitellaan täydellistä kypärää freeride- ja alamäkipyöräilijöille, on sen oltava teknisiltä ominaisuuksiltaan sellainen, että se on ikään kuin kallon jatke. MIPS-tekniikalla varustettu kypärä ohjaa päähän suuntautuvia vääntövoimia pois päin vaimentaen niitä. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) jäljitteleekin tällä tavalla aivojen omaa suojausta lisäämällä pienen kitkakerroksen pään ja kypärän väliin. MIPS-kypärä suojaa päätäsi myös sivuttaisilta iskuilta ja kiertäen tapahtuvilta kaatumisilta, missä normaalilla tekniikalla varustetut kypärät eivät suoriudu yhtä hyvin.

Todella hyvin ilmastoitu kypärä tuntuu miellyttävältä päässä, sillä sen lukuisista ilmastointiaukoista pään lämpö pääsee tehokkaasti poistumaan kypärän sisältä ja pää pysyy viileänä kuin viilipytty, vaikka tunteet kävisivätkin kuumina. Kypärä on lisäksi vuorattu Dri-Lex-vuorilla, jossa on 3D-malliset poskipehmusteet.

EPS:stä valmistetun sisäkuoren yllä on Pro Carbon -malleissa käytetty hiilikuitua, kun taas Rampage Compin ulkokuori on niin ikään kestävää lasikuitua. Tässä kypärässä ei ole tingitty turvallisuudesta ja se näkyy jokaisesta kulmasta. Visiirillä varustettu kypärä suojaa niin kaatumistilanteissa, törmäyksissä kuin yhtäkkisissä epäonnistuneissa hypyissä.

Parhaat huippumerkit ja laadukkaat tuotteet meiltä Bikesterilta

Tilaamalla Bikesterilta voit ensin vertailla huippumerkkien, kuten Foxin, laadukkaita tuotteita ja valita sitten haluamasi tuotteet. Jos jostain syystä tilaamasi tuote ei miellytä sinua, on sinulla mahdollisuus palauttaa se veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksesta. Tervetuloa ostoksille!