Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Fjällräven

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Fjällräven Kånken Laptop 17" Reppu, musta
Fjällräven Kånken Laptop 17" Reppu, musta
Fjällräven
Kånken Laptop 17" Reppu, musta
119,95 €
ilmainen toimitus
ALE
Fjällräven Kånken Mini Selkäreppu Lapset, harmaa
Fjällräven Kånken Mini Selkäreppu Lapset, harmaa
Fjällräven
Kånken Mini Selkäreppu Lapset, harmaa
89,95 €
ALE
Fjällräven Kånken Mini Selkäreppu Lapset, sininen
Fjällräven Kånken Mini Selkäreppu Lapset, sininen
Fjällräven
Kånken Mini Selkäreppu Lapset, sininen
89,95 €
ALE

Fjällräven tuotteet Bikesterilta


Vaikka Fjällrävenin taival on jatkunut jo yli 50 vuotta, juontavat yrityksen juuret vieläkin pidemmälle. Fjällrävenin perustaja Åke Nordin oli vasta 14-vuotias kehittäessään ensimmäisen repun kehikon, koska innokkaana partiolaisena ja ulkoilijana hän ei pitänyt senaikaisista repuista, joiden epämiellyttävä pussi painoi alaselkää kannettaessa. Tämän lisäksi Åke oli lukenut, että raskaan taakan tulisi olla mahdollisimman ylhäällä ja lähellä selkää. Tästä sisuuntuneena Åke rakensi puusta kehikon reppuunsa, mikä vaelluksella herätti suurta mielenkiintoa muiden vaeltajien keskuudessa ja poiki lukuisia tilauksia. Tämä innovaatio toimi perustana Åke Nordinin kymmenen vuotta myöhemmin kotikaupungissaan perustamalleen yritykselle, Fjällrävenille.

Tänä päivänä Fjällräven on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmaksi ulkoiluvälinevalmistajaksi tarjoamalla kestäviä, ajattomia sekä käytännöllisiä ulkoilutuotteita laadusta tinkimättä. Tänä päivänä Fjällrävenin tunnetuimpia klassikko-innovaatioita on G-300® puuvillapolyesterikangas, joka on veden- sekä tuulenpitävä, mutta samalla kulutusta kestävä ja mukautuva kangas, joten olet valmiina luonnon tarjoamiin säähaasteisiin ympäri vuoden.
Fjällräven tuotteet Bikesterista!

Fjällräven tuotteet arkeen ja vapaa-aikaan!


Valikoimistamme löydät Fjällrävenin pyöräilytakit sekä laajan valikoiman erilaisia päähineitä, jotka tarjoavat suojaa säällä kuin säällä. Retkeilijöille valikoimistamme löytyy Fjällräveniltä laadukkaita retkeilyvarusteita, jotka sopivat myös haastaviin retkeily- ja ulkoiluolosuhteisiin.
Mikäli valikoimistamme ei löydy etsimääsi Fjällräven tuotetta, laajasta valikoimastamme löytyy takuuvarmasti useita mielenkiintoisia tuotteita lukuisilta eri merkeiltä, kuten ulkoilutakkeja ja ulkoiluhousuja, jotka täyttävät vaatimimmatkin toiveet ja vaatimukset.

Ostokset turvallisesti Bikesterista!


Bikesterissa ostosten teko on aina turvallista. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön valitsemaasi Fjällräven tuotteeseen, kuten tuotteen sopivuuteen, väriin tai kokoon, voit aina palauttaa tuotteen meille helposti veloituksetta tuotteesi mukana tulevalla palautusrahtisetelillä. Bikesterista ostat aina edulliseen hintaan 30 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella palautuksella!