Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Fizik Arione

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Fizik Arione -sarjasta löydät alan innovatiivisimmat satulat

Vuonna 1996 perustettu Fizik [fi’zi:k] on pyöräilypiireissä verrattain nuori merkki, mutta on ehtinyt kerätä sitäkin reippaammin mainetta. Erityisen menestyksekkäitä ovat olleet Fizikin pyöräilykengät ja satulat, joita löytyy sekä maantieajoon, maastopyöräilyyn että triathloneihin. Yksi suosion syistä on innovatiiviset lähestymistavat: Fizikin tuotteet ovat kekseliäitä ja tuoneet raikkaan tuulahdukseen uusia ideoita pyöräilyvarusteisiin. Myös Fizik Arione -sarjan satulat ovat suosikkeja ympäri maailman, niin harrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Valitsitpa sitten Fizik Arione R1-, Fizik Arione R3- tai vaikkapa Fizik Arione 00 -mallin, tulet varmasti olemaan tyytyväinen tähän kansainväliseen suosikkiin!

Joustavassa Arione-satulassa jaksaa istua koko päivän

Fizik Arione satulat tunnetaan tavallista pidemmästä mallistaan. Satulan pidempi muoto mahdollistaa laajemman valikoiman ajoasentoja ja antaa myös lisävoimaa polkemiseen. Wingflex-teknologia tekee satulasta myös erityisen joustavan, minkä ansiosta reidet pääsevät liikkumaan vapaammin, mikä puolestaan tuo polkemiseen vielä asteen enemmän voimaa – Arione-sarjan satulalle pääset siis varmasti kovempaan vauhtiin, kuin mihin olet aikaisemmin pystynyt!

Arione-sarjan satulat ovat täydellinen valinta niin kutsutusta ”snake”-ajoasennosta pitäville, eli heille, jotka tykkäävät polkea melko matalassa ja aggressiivisessa asennossa. Tämä asento on yleensä suosittu etenkin niiden ajajien keskuudessa, joiden selkärangan liikkuvuus on hyvä mutta jotka haluavat pitää lantion rotaation minimissä.

Jokainen Fizik Arione -satula on tietenkin valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, jotka on valittu kestämään käyttöä pitkään. Satulassa käytetään punottuja hiilikuituja, jotka antavat erityisen vahvan rakenteen lisäämättä satulan painoa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että huono sää tai pitkäksi venyneet ajotunnit eivät olisi yhteensopivia Arione-sarjan satulan kanssa, sillä ne on suunniteltu ja valmistettu kestämään käyttöä kaikissa olosuhteissa. Mallista riippuen Arione-satulat painavat noin 165g.

Kaikki varusteet pyöräilyyn yhdestä osoitteesta

Bikesterin runsaasta valikoimasta löydät pyörän satuloiden lisäksi myös kaikki muut pyöränosat sekä erilaiset varusteet kuten jalkineet ja vaatteet, ja tietenkin myös itse polkupyörät. Muistathan, että alan suosituimpien tuotteiden lisäksi saat meiltä myös ensiluokkaista asiakaspalvelua: ilmaiset toimitukset yli 99€ ostoksille, 30 päivän palautusoikeuden sekä aina ilmaiset palautukset. Tervetuloa edullisille ostoksille!