Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Ergon GE1

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Enduro-pyöräilijät! Tulkaa leikkimään! Täällä huutaa Ergon GE1

Ergon GE1:n tavoitteena on lisätä pitoa, parantaa mukavuutta ja tarjota entistä parempi ote ohjaustangosta. Nämä kädensijat huutavat kaikkien enduroa ja muita hurjempia lajeja harrastavia kokeilemaan rajojaan. Kun saat paremman otteen ohjaustangosta, koko ruumiisi rentoutuu ja käsivartesi eivät enää puudu ajaessasi. GE1 on suunniteltu juuri heitä varten, jotka etsivät ajomukavuuden parantavia seikkoja, parempaa otetta tangosta ja pilkuntarkkaa pitoa ja sen avulla ohjausta.

Ergon GE1 -kädensijat ovat toiminnalliset ja tyylikkäät yhtä aikaa

Kaikki pyöräilyssä on kiinni ohjauksesta - ohjauksen epäonnistuessa myös pyöräily epäonnistuu. Siksi peräänkuulutammekin hyvien kädensijojen tärkeyttä, ne eivät ole vain värikäs koriste ohjaustangossa, vaan portti sinun ja pyöräsi ohjauksen välillä. Panostus korkealaatuisiin ja teknisesti toimiviin kädensijoihin on siis todellakin kannattavaa.

Vaikka nämä värikkäät kädensijat näyttävätkin kivoilta leveissä ohjaustangoissa alamäki-, maasto- ja enduropyörissä, on niihin sisällytetty paljon enemmän teknisiä ominaisuuksia kuin mitä niiden hilpeä ulkomuoto antaa ymmärtää. Verrattuna edellisiin Ergon MTB -kädensijoihin on niiden ominaisuuksia paranneltu tekemällä niistä entistä pitävämmät, mutta samalla pehmeämmät ylläpitäen kuitenkin Ergon tutun, pitävän otteen tangosta.

Ergon GE1 Evo -kädensija tukee automaattisesti oikeaa kyynärpään ja kyynärvarren sekä käden asentoa alamäkeen ajettaessa. Tämä takaa entistä miellyttävämmän ajokokemuksen ja jaksat myös pidempään - vaikka päivä jo painaisikin jaloissasi Åren Bike Parkissa vietetyn viikon jälkeen.

Ergon GE1 -kädensijaa voi käyttää myös hiilikuituisten ohjaustankojen kanssa ja sitä on saatavilla niin normaalikokoisena kuin myös hoikempana Slim-versiona, joka sopii pienemmille käsille (koko 6,5-8,5) tai niille, jotka kaipaavat kapeampaa kahvaa.

Bikesterilta löydät kädensijat ja muut laadukkaat tarvikkeet silmänräpäyksessä

Jos sinulla on hakusessa muutakin kuin kädensijat, voit helposti etsiä haluamiasi tuotteita joko hakutoiminnon avulla tai selailemalla valikoista. Löydät meiltä kaikki tarvittavat pyöräilyvarusteet ja pyörän osat. Toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle pikaisesti ja lisäksi yli 99 €:n arvoiset ostokset toimitetaan ilman postikuluja. Kaikille tuotteille tarjoamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.