Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

deuter – Reput, jotka asettavat uudet standardit

deuter perustettiin vuonna 1898 Gersthofenissa, Saksassa ja brändi erikoistui pian korkealaatuisten ja toiminnallisten reppujen valmistukseen. Ammattiurheilijat, ulkoilun harrastajat ja pyöräilijät fanittavat merkin reppuja ja makuupusseja, joita on saatavana eri kokoisina ja useissa eri malleissa. deuter osoittaa myös suurta vastuuntuntoa esim. elinikäisellä korjauspalvelullaan.

deuter

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • oranssi
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
deuter Pulse 2 Vyölaukku, musta
deuter Pulse 2 Vyölaukku, musta
deuter
Pulse 2 Vyölaukku, musta
OVH 35,95 € 20,95 €
Pikatoimitus
- 41 %
ALE
deuter Overday 15l Lapset, sininen/harmaa
deuter Overday 15l Lapset, sininen/harmaa
deuter
Overday 15l Lapset, sininen/harmaa
74,95 €
ALE
deuter Orbit -5° SL Makuupussi, oranssi
deuter Orbit -5° SL Makuupussi, oranssi
deuter
Orbit -5° SL Makuupussi, oranssi
129,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: Left Zipper
Pikatoimitus
ALE
deuter Orbit -5° Makuupussi Pitkä, oranssi/sininen
deuter Orbit -5° Makuupussi Pitkä, oranssi/sininen
deuter
Orbit -5° Makuupussi Pitkä, oranssi/sininen
139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: Left Zipper
Pikatoimitus
deuter Orbit -5° Makuupussi Säännöllinen, oranssi/sininen
deuter Orbit -5° Makuupussi Säännöllinen, oranssi/sininen
deuter
Orbit -5° Makuupussi Säännöllinen, oranssi/sininen
129,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: Left Zipper
Pikatoimitus
deuter Race Air 10 Reppu, musta
deuter Race Air 10 Reppu, musta
deuter
Race Air 10 Reppu, musta
OVH 109,95 € 79,95 €
- 27 %
deuter Race 12 Reppu, oranssi
deuter Race 12 Reppu, oranssi
deuter
Race 12 Reppu, oranssi
OVH 84,95 € 67,95 €
- 20 %

Saksalainen deuter – Ulkoiluvarusteiden laatutoimittaja

deuter on ulkoiluvarusteistaan tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa muun muassa reppuja ja laukkuja, rinkkoja, makuupusseja, nesteytysvarusteet sekä muita varusteita ulkoiluun, urheiluun ja retkeilyyn. Saksalainen deuter perustettiin jo vuonna 1898, joten kyseessä on todellinen pitkän linjan varustevalmistaja. Toimintansa alkutaipaleella deuter valmisti varusteita muun muassa Himalajan retkikunnille. Yrityksen toiminta on laajentunut yli vuosisataisen taipaleensa aikana varmoin askelin nykyiseen mittaansa, ja tänä päivänä brändin tuotteet tunnetaan lukuisissa maailmankolkissa.

deuter Attack 14 SL Harmaa Oliivi Selkäreppu

deuterin meriitteihin kuuluu monia innovaatioita matkan varrelta. Tuotemerkiltä vuonna 1968 markkinoille tulleet nailonreput olivat käänteentekevä innovaatio tuon ajan ulkoiluvarusteiden markkinoilla. Vankasta nailonkudoksesta tuli nopeasti vallitseva materiaali muidenkin tuotemerkkien ulkoiluun suunnitelluissa varusteissa, joten deuter pääsi toimimaan sekä edelläkävijänä että suunnannäyttäjänä kestävien retkeilyvarusteiden valmistuksessa. Tänä päivänä deuterin tuotantoon lukeutuu runsain määrin retkeilyvarusteita, joissa pidetään edelleen kiinni samasta periaatteesta – niiden kestävyydestä ei tingitä.

deuterille on kunnia-asia pitää kiinni valmistamiensa varusteiden korkeasta laadusta, parhaiten suoriutuvista materiaaleista sekä tuotteiden sisältämistä yksityiskohdista, joilla on tärkeä funktio tuotteiden toimivuudessa. deuter työskentelee tuotekehittelyssään yhteistyössä lukuisten ammattiurheilijoiden kanssa, ja brändin valmistamia varusteita testataan jatkuvasti erityistä toiminnallisuutta vaativissa ympäristöissä, pitäen silmällä kunkin lopputuotteen käyttötarkoitusta.

Tämän päivän tuotannossaan deuter panostaa laadukkaiden ja kestävien materiaalien sekä huolellisen suunnittelutyön lisäksi myös ympäristön huomioon ottamiseen tuotannossaan. deuter on esimerkiksi sitoutunut kestävyyttä edistäviin Fair Wear Foundation- sekä Bluesign®-organisaatioiden toimintaan. Ja koska deuterin varusteet on tehty kestämään, jo niiden tarjoama käyttöikä puhuu puolestaan – kyseessä ovat varusteet, jotka kestävät hyvin huollettuna jopa sukupolvelta toiselle.

deuter varustaa ulkoilijan laadukkaasti

deuterin kestävät ja ergonomisesti muotoillut reput palvelevat erinomaisesti niin ulkoilussa, erilaisissa liikuntalajeissa kuin arjessakin. deuterin selkäreppuja on saatavilla myös lasten malleina veikeillä kuoseilla, joten deuterin laadukkaiden reppujen käytön voi aloittaa jo nuorella iällä. Oma lukunsa ovat deuterin reput ja rinkat, jotka ovat yhteensopivia juomarakkojen kanssa. Yhdistämällä deuterin reppuun tai rinkkaan deuter-juomarakon varmistut riittävästä nesteytyksestä aktiviteettisi aikana.

deuterin rinkoista on tullut jo eräänlainen laadusta kertova käsite retkeilijöiden ja muiden ulkoilmassa viihtyvien keskuudessa. Yhä useampi vaeltamaan suuntaava valitsee selkäänsä deuterin tukevan ja laadukkaan rinkan. deuter varustaa valmistamansa rinkat lukuisilla pienillä, mutta sitäkin tärkeämmillä yksityiskohdilla, joista jokaisella on tarkkaan harkittu funktio vaelluksilla ja retkillä. Kätevien säilytysratkaisujen ansiosta vältyt ottamasta rinkkaa pois selästä tarvitessasi jotakin tiettyä tarviketta. Joissakin deuterin rinkoissa on myös vyötärölaukkua muistuttava vetoketjullinen säilytyslokero kätevästi vyötäröllä. Tähän lokeroon voit tallettaa kätevästi avaimet, puhelimen tai muita tärkeitä tavaroita. deuter valmistaa myös erikseen usean mallisia vyötärölaukkuja, jotka ovat monen pyöräilijän ja urheilijan suosimia, helposti mukana kuljetettavia säilytysratkaisuja.

Myös deuterin makuupussit ovat mainitsemisen arvoisia. deuterin tuotantoon kuuluvat niin synteettisistä kuiduista kuin untuvastakin valmistetut makuupussit sekä kesä- että talvimalleina. Näiden makuupussien suunnittelussa on keskitytty äärimmäiseen mukavuuteen, kuten myös deuterille tuttuun tapaan kestävien materiaalien suosimiseen.

Varustaudu retkiin ja muihin aktiviteetteihin Bikesterilla

Me haluamme varustaa sinut laadukkaasti retkeilyyn, ulkoiluun ja muihin ulkoilmassa tapahtuviin lempiaktiviteetteihisi. Tästä syystä löydät meiltä esimerkiksi deuterin laadustaan kuulut reput, vyölaukut, makuupussit ja monet muut tuotteet. deuterin lisäksi valikoimaamme kuuluu tuotteita lukuisilta muilta laatumerkeiltä. Jos haluat etsiä tuotteita pyöräilyyn, ulkoiluun tai muihin aktiviteettihin valmistajakohtaisesti, valitse haluamasi tuotemerkki aakkosellisesta listauksestamme.

Mikäli haluat tehdä löytöjä, kurkistathan jatkuvasti päivittämäämme tarjoukset-osioon, johon lisäämme valikoimastamme poistuvia tuotteita. Muun tuotevalikoimamme tapaan myös tarjoustuotteemme ovat urheilun ja ulkoilun laadukkaimpien brändien valmistamia.