Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
CushCore
CushCore valmistaa tuotteita, jotka suojaavat renkaita lävistyksiltä jopa vaikeimmilla ja terävimmillä alustoilla. Vaahtomuoviset rengasinsertit suojaavat sekä renkaita että vanteita kovilta iskuilta. Tutustu CushCore-tuotteisiin meillä.

CushCore

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
CushCore Pro Rengasinsertti Setti 29"
CushCore Pro Rengasinsertti Setti 29"
CushCore
Pro Rengasinsertti Setti 29"
OVH 169,95 € 145,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 14 %
ALE
CushCore XC Rengasinserttisarja 27.5"
CushCore XC Rengasinserttisarja 27.5"
CushCore
XC Rengasinserttisarja 27.5"
OVH 169,95 € 152,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 10 %
ALE
CushCore Pro Rengasinsertti Setti 27,5"
CushCore Pro Rengasinsertti Setti 27,5"
CushCore
Pro Rengasinsertti Setti 27,5"
OVH 169,95 € 83,95 €
Pikatoimitus
- 50 %
ALE
CushCore Pro Plus Rengasinsertti Setti 27,5"
CushCore Pro Plus Rengasinsertti Setti 27,5"
CushCore
Pro Plus Rengasinsertti Setti 27,5"
OVH 169,95 € 96,95 €
- 42 %
ALE
CushCore XC Rengasinsertti Setti 29"
CushCore XC Rengasinsertti Setti 29"
CushCore
XC Rengasinsertti Setti 29"
OVH 169,95 € 152,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %
ALE
CushCore Gravel/XC Rengasinsertti Single
CushCore Gravel/XC Rengasinsertti Single
CushCore
Gravel/XC Rengasinsertti Single
OVH 96,95 € 40,95 €
Pikatoimitus
- 57 %
ALE

Edistyksellinen CushCore – renkaita suojaavien rengasinserttien valmistaja

CushCore on pyöräilyn maailmassa laadustaan arvostettu brändi, joka tunnetaan ennen kaikkea pyöräilyn mullistaneesta innovaatiostaan. CushCore sai alkunsa sen perustajan Adam Kreftingin analysoitua olemassa olevien renkaan täyttöjärjestelmien sisältämät edut ja rajoitukset. Niihin perehdyttyään hän loi pyörän renkaan sisälle asetettavan rengasinsertin, jonka tarkoituksena on suojata sekä rengasta että vannetta kovilta iskuilta. CushCoren kehittämä rengasinsertti valmistetaan vaahtomuovista ja se on pistosuojattu, minkä ansiosta ajaminen onnistuu terävimmilläkin kivillä. Kyseessä on pyörämarkkinat muuttanut innovaatio, jonka suosio kasvaa jatkuvasti tasaisesti, ympäri maailman.

CushCore Punainen Venttiilisetti 55mm

Alun alkaen CushCoren valmistama rengasinsertti kehitettiin crossipyöriin, mutta se vakiintui lopulta maastopyöriin, kun Krefting havaitsi juuri maastopyörien renkaiden sisältämän puutteellisuuden ja rajallisuuden. Innovaatiota kehittäessään hän kiinnitti huomiota myös jokaiseen seikkaan, joka vaikutti millään lailla pyörän jousituksen suorituskykyyn sekä ajomukavuuteen. Krefting totesi, että vaikka jousituksella onkin aina pieni viive suhteessa osumaan ajoalustassa, renkaat sen sijaan reagoivat iskuihin välittömästi. Näin ollen rengas joutuu mukautumaan pienempiinkin osumiin, ja juuri tähän tarpeeseen tarvittiin tehokasta reagointia sekä suojaavuutta.

Innovatiiviset rengasinsertit moneen menoon ja tarpeeseen

CushCoren innovatiivinen rengasinsertti luotiin tuomaan esiin renkaiden tarjoamat parhaat puolet ja poistamaan samalla niiden sisältämät haitat. CushCoren rengasinsertin avulla renkaista saadaan irti paras mahdollinen jousitusteho, minkä ansiosta ajomukavuus sekä renkaiden ja vanteiden suojaus onnistuvat ennennäkemättömällä tavalla. Tänä päivänä CushCore valmistaa huippusuosion saavuttaneiden rengasinserttien lisäksi myös erillisiä venttiilisettejä.

CushCoren rengasinserttien tarjonnasta löytyy erilaisia tuotteita, moneen eri ajoon ja mieltymykseen sopien. CushCore Pro on rengasinsertti, joka sopii useimpiin renkaisiin, maastoihin ja ajomieltymyksiin. CushCore Plus puolestaan sisältää kaikki Pro-mallin tarjoamat hyödyt, mutta se on optimoitu sopimaan plus-kokoisiin renkaisiin ja leveämpiin vanteisiin. CushCore XC on kevyempi versio, joka on erityisesti suunniteltu maastopyöräilyyn, kevyeen trail-ajoon sekä muuhun vähemmän aggressiiviseen ajoon. Neljätenä rengasinserttinä brändiltä löytyy erityisesti gravel-ajoon kehitetty CushCore Gravel.CX, ja tämä malli on painoltaan ultrakevyt. Tarjoamansa kevennyksen ansiosta se sekä parantaa suorituskykyä että tuo myös keveyttä kaarreajoon.

Bikesterilta löydät CushCoren valmistamat rengasinsertit, joiden avulla sekä suojaat renkaitasi ja vanteitasi että nautit paremmasta ajomukavuudesta. Laita piste iin päälle pyöräilyysi ja valitse nyt meiltä omaan ajoosi sopivimmat rengasinsertit!

Pyöräilyn kruunaavat laatutuotteet näppärästi netistä

Löydä CushCoren valmistamat innovatiiviset rengasinsertit pyöräilyalan läpikotaisin tuntevasta verkkokaupastamme. Bikesterin 30 päivän avokauppa ja ilmaiset palautukset ovat varsin reiluja etuja, joiden ansiosta voit palauttaa käyttämättömät rengasinsertit tai muut tuotteet, jollet jostakin syystä olekaan niihin tyytyväinen. Toimitamme yli 99 euron arvoiset varuste- ja tarviketilaukset maksutta sinua lähimpään noutopisteeseen. Klikattuasi haluamasi rengasinsertit tai muut valitsemasi tuotteet ostoskoriin toimitamme ne sinulle niin ripeästi kuin mahdollista. Tervetuloa Bikesterin nettikauppaan nauttimaan vaivattomasta kaupanteosta ja pyöräilyn kruunaavista laatutuotteista!