Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Rohkeilla innovaatioilla tasokkaammat pyörät

Vuodesta 1971 lähtien Cannondale on ollut synonyymi innovaatiolle. Brändi on alati venyttänyt mahdollisuuksien rajoja: ensimmäisistä pyöräperävaunuista ja alumiinisista retkipyöristä moderneihin hiilikuitupyöriin. Cannondale on avannut uusia polkuja ja kehittänyt uraauurtavia innovaatioita ajokokemuksen parantamiseksi. Riippumatta siitä, missä tai millä ajat, unohda säännöt ja liity joukkoomme!

Cannondale

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale KNOT Varren kansi 90mm
Cannondale KNOT Varren kansi 90mm
Cannondale
KNOT Varren kansi 90mm
OVH 12,95 € 3,95 €
- 69 %
ALE
Cannondale KNOT Varren kansi 120mm
Cannondale KNOT Varren kansi 120mm
Cannondale
KNOT Varren kansi 120mm
OVH 12,95 € 2,95 €
- 77 %
ALE
Cannondale KNOT Varren kansi 80mm
Cannondale KNOT Varren kansi 80mm
Cannondale
KNOT Varren kansi 80mm
OVH 12,95 € 2,95 €
- 77 %
ALE

Innovatiivinen Cannondale – Pyöräalan arvostettu taituri

Cannondale on vuodesta 1971 lähtien toiminut yritys, joka tunnetaan yhtenä maailman suosituimmista ja arvostetuimmista polkupyörien ja pyöräilyvarusteiden valmistajista. Yhdysvalloissa toimiva Cannondale aloitti aikanaan toimintansa valmistamalla markkinoille polkupyörien peräkärryjä, jotka nousivat välittömästi suureen suosioon. 1980-luvulta lähtien Cannondale on valmistanut myös polkupyöriä, ja kyseessä on ensimmäisten pyörävalmistajien joukossa pyörätuotannossaan moderneja materiaaleja, kuten alumiinia ja hiilikuitua, suosinut taituri. Modernien materiaali- ja komponenttiratkaisujensa lisäksi Cannondale tunnetaan myös monista kuuluisista innovaatioistaan, joista esimerkkinä vuodesta 2000 alkaen tuotantoon kuulunut vaimennettu, yksijalkainen ”Lefty”-etuhaarukka, josta on tullut varsinainen legenda pyörämaailmassa.

Cannondale Supersix Evo Se Turkoosi Maantiepyörä

Cannondale syntyi alun alkaen tarpeeseen, jonka yrityksen perustajat huomasivat 1980-luvun alun pyörämarkkinoilla. Tuohon aikaan tarjolla olleet pyörät nimittäin junnasivat yrityksen perustajien mielestä paikallaan teknisiltä ominaisuuksiltaan, mistä johtuen he halusivat tehdä lajista ja sen tarjoamista ajokokemuksista entistä miellyttävämpiä. Cannondalen vankkumattomana tavoitteena on yhä edelleen sisällyttää valmistamiinsa pyöriin voittamattomia ja erityisen toimiviksi todettuja innovaatioita, jotka ovat omiaan tarjoamaan sekä mahdollisimman miellyttäviä että tekniikaltaan toimivia pyöräilykokemuksia.

Tänä päivänä Cannondale valmistaa pyörät niin maaston-, maantie-, kilpa- kuin kaupunkipyöräilyyn sopimaan kehitettyinä malleina. Lisäksi brändi on kunnostautunut viime vuosien aikana huomattavissa määrin myös e-bike-markkinoilla, tuoden tarjolle sähköpyöriä uskomattomilla tehoilla ja ajomukavuutta parantavilla ominaisuuksilla. Cannondalen tarjoaman laajan pyörävalikoiman tarkoituksena on pystyä tarjoamaan suorituskykyiset Cannondale-pyörät jokaiselle laatupyörän selässä viihtyvälle modernille pyöräilijälle. Cannondalen pyörät ovat suuressa suosiossa niin pyöräilyn harrastajien kuin kilpapyöräilijöiden keskuudessa, ja brändin valmistamia menopelejä näkyy tuon tuostakin käytössä pyöräilyn eri arvokisoissa ympäri maailman.

Cannondale-pyörät Bikesterin mahtavasta valikoimasta

Cannondale käyttää jokaisessa pyörämallissaan huipputeknologioita, jotka takaavat parhaat mahdolliset ajokokemukset sekä täydellisen suoriutuvuuden haastavissakin olosuhteissa. Jokainen komponentti on integroitu Cannondalen pyöriin tarkkaan harkiten siten, että lopputuloksena on tyylikäs ilme joka ainoassa pyörämallissa. Esimerkkejä Cannondalen käyttämistä teknisistä ratkaisuista ovat muun muassa Shimanon huippuluokan suorituskyvyn omaavat hydrauliset levyjarrut sekä sähköpyöriin itegroidut Bosch-käyttöjärjestelmät, jotka takaavat vaivattoman kiihtyvyyden, vaikuttavan monipuolisuuden sekä jopa 120 kilometrin kantaman yhdellä latauksella.

Koska Bikester haluaa pysytellä kehityksen kärkirintamassa, mitä tulee markkinoiden toimivimpiin polkupyöriin, valikoimastamme löytyy Cannondalen valmistamia pyöriä lukuisina eri malleina. Tässä muutamia esimerkkejä Bikesterin valikoimasta löytyvistä, suuren suosion markkinoilla saavuttaneista Cannondale-pyöristä:

  • Cannondale Trail on suorituskykyinen MTB, joka ei helposti hätkähdä tielleen tulevista haasteista. Trailissa on ajovakautta parantava runko ja käsittelyä helpottava lyhyempi perä. Pyörän uudelle tasolle päivitetty geometria tekee tästä menopelistä entistä vakaamman haastavissa maasto-olosuhteissa.
  • Cannondale Topstone on vertaansa vailla oleva, näppärästi käsiteltävissä ja hallittavissa oleva gravel-pyörä tilavalla rengastilalla ja erinomaisella ajoasennolla. Tällä monipuolisella gravelilla taittuvat vaivatta niin työ- ja asiointimatkat kuin retket maanteillä ja poluilla, ja useat kiinnityspisteet ovat valmiina pullotelineiden, lokasuojien ja tavaratelineen kiinnittämiseen.
  • Cannondale Quick -kaupunkipyörä on yksi luokkansa kevyimmistä pyöristä täydellisesti suunnitellun alumiinirunkonsa ja hiilikuituhaarukkansa ansiosta. Quick tarjoaa miellyttäviä ajokokemuksia ja luotettavaa toimivuutta kaupunkiympäristössä kruisailuun. Kilpapyörän muotoilua muistuttavassa menopelissä yhdistyvät nopeus ja ajomukavuus sekä toimiva iskunvaimennus, pito ja kestävyys.
  • Cannondale Mavaro on huippuluokan sähkökaupunkipyörä, joka tarjoaa tarkan hallinnan, pystysuoran ajoasennon sekä turvaominaisuudet, kuten automaattinen valonsäätö ja tutkapohjainen varoitusjärjestelmä, joka varoittaa takaapäin lähestyvistä polkupyöristä ja muista ajoneuvoista. Kuoppien aiheuttamaa tärinää tasoittava HeadShok-haarukka ja erinomaisen pidon tarjoavat renkaat täydentävät ajomukavuuden.

Edellä mainitut Cannondale-mallit ovat vain muutamia esimerkkejä meillä tarjolla olevista huippubrändin valmistamista eri pyöräkategorioihin lukeutuvista malleista. Tutustu ajantasaiseen Cannondale-pyörien valikoimaamme ja löydä omiin ajomieltymyksiisi parhaiten sopiva fillari. Bikesterilta löydät sekä Cannondale-pyörät että myös brändin vankalla ammattitaidollaan valmistamat pyörävarusteet upeana valikoimana.

Varustaudu pyöräilyyn monipuolisesti Bikesterilla

Hanki nyt pyöräreiteillesi toimiva tehopesä Cannondalen tinkimättömällä laadulla valmistettuna. Cannondalen lisäksi tarjoamme kattavassa valikoimassamme laatupyörät myös monelta muulta alan johtavalta valmistajalta. Onpa oma suosikkisi pyöräilyn alalajeista mikä tahansa, Bikesterilta löydät takuulla menopelin, joka vastaa tiukimpiinkin vaatimuksiin. Pyöräostoksilla ollessasi muistathan täydentää rakkaan lajisi myös pyöräilyvarusteilla, jotka tekevät ajokokemuksistasi entistä toimivampia. Löydät meiltä esimerkiksi pyöräilyvaatteet maanmainiossa valikoimassa, jonka tarkoituksena on tarjota joka tilanteessa ja tarpeessa toimiva vaatetus ihan jokaiselle modernille kuskille.