Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Campagnolo Zonda

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Campagnolo Zonda Kiekkopari C17 Campagnolo Body
Campagnolo
Zonda Kiekkopari C17 Campagnolo Body
489,95 € 449,95 €
ilmainen toimitus
Campagnolo Zonda Kiekkopari C17 Campagnolo Body
Campagnolo Zonda Kiekkopari C17 Shimano Body
Campagnolo
Zonda Kiekkopari C17 Shimano Body
489,95 € 449,95 €
ilmainen toimitus
Campagnolo Zonda Kiekkopari C17 Shimano Body
Campagnolo Zonda C17 Disc Kiekkopari 28" Centerlock Campagnolo 12x100/142mm, black black
Campagnolo
Zonda C17 Disc Kiekkopari 28" Centerlock Campagnolo 12x100/142mm, black
589,95 € 529,95 €
- 10 %
ilmainen toimitus
Campagnolo Zonda C17 Disc Kiekkopari 28" Centerlock Campagnolo 12x100/142mm, black
Lisätietoa

Campagnolon alumiininen Zonda rullaa sulavasti

Yli kahdeksankymmenen vuoden ajan on Campagnolo valmistanut innovatiivisia, laadukkaita ja itse urheilua tukevia ja edistäviä tuotteita, joita nykyään löytyy ympäri maailmaa. Tämä tunnetun valmistajan tyylikkäät huippulaatuiset kiekot ovat nyt vierineet myös Bikesterin hyllyille. Meiltä löydät Zonda-kiekkoja, jotka ovat yksi Campangnolon myydyimmistä alumiinisista kiekoista. Sen innovatiivinen kehitys on tehnyt siitä todella kehittyneen kiekon - ainakin verrattuna saman hintaluokan muiden valmistajien kiekkoihin, ja nyt pääsetkin tutustumaan siihen, miksi se on niin ylivoimainen.

Tuotekehitys, joka ei koskaan ota loppuakseen

Zonda-kiekon ja -napojen tuotekehitys on kestänyt pitkään ja uusimman lippulaivamallin painoa on saatu vähennettyä kokonaiset 10 grammaa edeltäjäänsä verrattuna. Tämä kertoo siitä, että vaikka pyörää ei voida keksiä uudestaan, sen kehitystä voidaan viedä eteenpäin jatkumona, joka on Campagnololla kestänyt jo melkein vuosisadan ajan. Zondaa on myös kehitelty entistä paremmin yhteensopivaksi mukavampien renkaiden kansa ja sen vanne onkin nyt entistä ystävällisempi useammille rengastyypeille.

Etupyörän navan halkaisijaa on optimoitu vanteen korkeuden suhteen hieman ja se onkin saanut aikaan parempaa ja sileämpää ohjausta ja siitä on myös saatu kestävämpi. Näin ollen etukiekosta on saatu aikaan entistä turvallisempi malli.

Tyylikkäissä kiekoissa on itselukkiutuvat nippelit, joiden avulla renkaan saa helposti paikalleen ja pois. Lisäksi Campagnolon kehittämä vannemalli parantaa energiansiirtoa entisestään, vähentää takapyörän pinnojen rasitusta ja lisää sivusuuntaista jäykkyyttä. Tämän ns. G3-geometrian omaavissa pyörissä on kaksi kertaa enemmän pinnoja kuin vasemmalla puolella ja se saa aikaan parantuneen voimansiirron, sivuttaisjäykkyyden ja pienemmän jännityksen molemmille puolille. Näin ollen tärinä saadaan eliminoitua jopa painavimppien ajajien osalta.

Nämä maantiekäyttöön tarkoitut alumiinivanteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä vannejarrujen kanssa. Laadukkaat ja innovatiiviset kiekot ovat saatavilla meillä usean levyisenä, joten voit rauhassa valita omaan pyörääsi soveltuvat Zondat laajasta valikoimastamme.

Zonda ja muut pyöräilytarvikkeet ja varaosat Bikesterilta

Toimitamme tilaamasi tuotteet nopeasti ja turvallisesti! Lisäksi saat meiltä 30 päivän palautusoikeuden ja yli 99 €:n arvoiset ostokset toimitamme sinulle veloituksetta! Tervetuloa ostoksille Bikesterille!