Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Campagnolo Veloce

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Campagnolo Veloce Front Derailleur 2-speed, hopea
Campagnolo Veloce Front Derailleur 2-speed, hopea hopea
Campagnolo
Veloce Front Derailleur 2-speed, hopea
OVH 34,95 € 24,95 €
- 29 %
SALE DEAL
Campagnolo Veloce Takapakka 10-vaihteinen / Super Light, hopea
Campagnolo Veloce Takapakka 10-vaihteinen / Super Light, hopea hopea
Campagnolo
Veloce Takapakka 10-vaihteinen / Super Light, hopea
OVH 58,95 € 54,95 €
  • Versiot: 12-23T
Campagnolo Veloce Polkupyörän ketju 10-vaihteinen / Super Light
Campagnolo Veloce Polkupyörän ketju 10-vaihteinen / Super Light
Campagnolo
Veloce Polkupyörän ketju 10-vaihteinen / Super Light
OVH 44,95 € 42,95 €
Campagnolo Veloce Eturatas 50T 10-vaihteinen Ulompi 110BCD
Campagnolo Veloce Eturatas 50T 10-vaihteinen Ulompi 110BCD
Campagnolo
Veloce Eturatas 50T 10-vaihteinen Ulompi 110BCD
OVH 89,95 € 73,95 €
Uusi
- 18 %
SALE DEAL
Campagnolo Veloce Eturatas 39T 10-vaihteinen Sisempi 135BCD
Campagnolo Veloce Eturatas 39T 10-vaihteinen Sisempi 135BCD
Campagnolo
Veloce Eturatas 39T 10-vaihteinen Sisempi 135BCD
39,95 €
Uusi

Campagnolo Veloce -sarja pyöräilyä aloitteleville

Jo 1930-luvulla perustettu italialainen Campagnolo on yksi pyöräilyalan vanhimmista varustevalmistajista. Campagnolon pyöränosia pidetään usein lähes eksklusiivisina, ja niitä löytää harvoin kaupasta valmiina pyörään asennettuina. Sen sijaan niitä saattaa bongata kokeneiden pyöräilijöiden pyöristä sekä kilpa-ajajien menopeleistä. Tähän on kuitenkin yksinkertainen syy: Campagnolon osat valmistetaan edelleen Italiassa, ja koska useimmat polkupyörät valmistetaan Aasiassa, Campagnolon osien hankkiminen on kalliimpaa. Campagnolon osat eivät siis ole erityisemmin suunnattu kokeneille pyöräilijöille – ei ainakaan Campagnolo Veloce -sarja, joka on nimenomaan harrastajien tarpeisiin luotu tuoteperhe. Veloce-tuoteperheestä löydät lähes täydellisen valikoiman pieniä ja hieman suurempiakin pyöränosia.

Huippulaadukkaat pyöränosat kilpailukykyiseen hintaan

Vaikka Campagno Veloce onkin merkin edullisin sarja, voit odottaa siltä samaa erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja luotettavuutta kuin brändin muiltakin tuoteperheiltä. Sarjassa hyödynnetään esimerkiksi muista tuoteperheistä tuttua Power Torque™ -teknologiaa, jonka ansiosta voimansiirto toimii sujuvasti ja tehokkaasti. Lisäksi tämä innovatiivisen teknologia on suunniteltu niin, että sen asentaminen on lähes naurettavan helppoa ja pyörän huoltaminen yksinkertaista. Veloce-osista löydät myös Micro Precision Shifting™ -teknologiaa, joka varmistaa sen, että vaihteet vaihtuvat nopeasti ja tarkasti maastossa kuin maastossa. Veloce-sarjan tuotteiden hintaa on saatu madallettua materiaalivalintojen kautta, eikä sarjassa käytetäkään muille Campagnalo-tuotteille tuttuja komposiittimateriaaleja. Muilta osin Veloce pärjääkin Campagnalon toisille tuoteperheille erinomaisesti.

Ulkonäöltään Campagnolo Veloce -sarjan osat ovat taattua italialaista designia – merkki on tunnettu tyylikkäistä ja lähestulkoon siroista pyöränosista, eivätkä Veloce-sarjan osat tuota pettymystä. Tästä syystä Veloce-osat sopivat loistavasti myös kalliimpiin pyöriin ilman, että näyttävät hassuilta. Vaikka Veloce-sarja onkin suunnattu aloitteleville pyöräilijöille, sopivat osat loistavasti myös konkareille!

Bikesterilta löydät kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn

Me Bikesterilla olemme yhtä intohimoisia pyöräilyä kohtaan kuin sinäkin. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi tarvita. Alan parhaiden merkkien suosituimpien tuotteiden lisäksi haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi saat ilmaisen toimituksen yli 99€ ostoksille sekä 30 päivän palautusoikeuden kaikille tilauksille. Ja tarvittaessa tietenkin aina maksuttomat palautukset!