Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Campagnolo Veloce

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Campagnolo Veloce Etuvaihtaja 2-vaihteinen, hopea
Campagnolo Veloce Etuvaihtaja 2-vaihteinen, hopea
Campagnolo
Veloce Etuvaihtaja 2-vaihteinen, hopea
OVH 34,95 € 29,95 €
- 14 %
ALE

Campagnolo Veloce -sarja pyöräilyä aloitteleville

Jo 1930-luvulla perustettu italialainen Campagnolo on yksi pyöräilyalan vanhimmista varustevalmistajista. Campagnolon pyöränosia pidetään usein lähes eksklusiivisina, ja niitä löytää harvoin kaupasta valmiina pyörään asennettuina. Sen sijaan niitä saattaa bongata kokeneiden pyöräilijöiden pyöristä sekä kilpa-ajajien menopeleistä. Tähän on kuitenkin yksinkertainen syy: Campagnolon osat valmistetaan edelleen Italiassa, ja koska useimmat polkupyörät valmistetaan Aasiassa, Campagnolon osien hankkiminen on kalliimpaa. Campagnolon osat eivät siis ole erityisemmin suunnattu kokeneille pyöräilijöille – ei ainakaan Campagnolo Veloce -sarja, joka on nimenomaan harrastajien tarpeisiin luotu tuoteperhe. Veloce-tuoteperheestä löydät lähes täydellisen valikoiman pieniä ja hieman suurempiakin pyöränosia.

Huippulaadukkaat pyöränosat kilpailukykyiseen hintaan

Vaikka Campagno Veloce onkin merkin edullisin sarja, voit odottaa siltä samaa erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja luotettavuutta kuin brändin muiltakin tuoteperheiltä. Sarjassa hyödynnetään esimerkiksi muista tuoteperheistä tuttua Power Torque™ -teknologiaa, jonka ansiosta voimansiirto toimii sujuvasti ja tehokkaasti. Lisäksi tämä innovatiivisen teknologia on suunniteltu niin, että sen asentaminen on lähes naurettavan helppoa ja pyörän huoltaminen yksinkertaista. Veloce-osista löydät myös Micro Precision Shifting™ -teknologiaa, joka varmistaa sen, että vaihteet vaihtuvat nopeasti ja tarkasti maastossa kuin maastossa. Veloce-sarjan tuotteiden hintaa on saatu madallettua materiaalivalintojen kautta, eikä sarjassa käytetäkään muille Campagnalo-tuotteille tuttuja komposiittimateriaaleja. Muilta osin Veloce pärjääkin Campagnalon toisille tuoteperheille erinomaisesti.

Ulkonäöltään Campagnolo Veloce -sarjan osat ovat taattua italialaista designia – merkki on tunnettu tyylikkäistä ja lähestulkoon siroista pyöränosista, eivätkä Veloce-sarjan osat tuota pettymystä. Tästä syystä Veloce-osat sopivat loistavasti myös kalliimpiin pyöriin ilman, että näyttävät hassuilta. Vaikka Veloce-sarja onkin suunnattu aloitteleville pyöräilijöille, sopivat osat loistavasti myös konkareille!

Bikesterilta löydät kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn

Me Bikesterilla olemme yhtä intohimoisia pyöräilyä kohtaan kuin sinäkin. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi tarvita. Alan parhaiden merkkien suosituimpien tuotteiden lisäksi haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi saat ilmaisen toimituksen yli 99€ ostoksille sekä 30 päivän palautusoikeuden kaikille tilauksille. Ja tarvittaessa tietenkin aina maksuttomat palautukset!