Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Bosch Kiox

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 2
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Bosch Kiox BUI330 Jälkiasennussarja E-Bike System 2
Bosch Kiox BUI330 Jälkiasennussarja E-Bike System 2
Bosch
Kiox BUI330 Jälkiasennussarja E-Bike System 2
OVH 259,95 € 233,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 10 %
ALE
Bosch Kiox Compact Ohjausyksikkö sis. Liitäntäkaapelin E-Bike System 2, musta
Bosch Kiox Compact Ohjausyksikkö sis. Liitäntäkaapelin E-Bike System 2, musta
Bosch
Kiox Compact Ohjausyksikkö sis. Liitäntäkaapelin E-Bike System 2, musta
OVH 61,95 € 27,95 €
- 54 %
ALE
Bosch Kiox Näytönpidike, musta
Bosch Kiox Näytönpidike, musta
Bosch
Kiox Näytönpidike, musta
OVH 19,95 € 7,95 €
- 60 %
ALE
Bosch Kiox USB-portin Suojakansi
Bosch Kiox USB-portin Suojakansi
Bosch
Kiox USB-portin Suojakansi
3,05 €
Pikatoimitus
ALE

Bosch Kiox -ajotietokoneet, tarvikkeet ja komponentit

Bosch on teknologia-alan monitaituri, joka tunnetaan pyöräilymaailmassa brändin polkupyöriin suunnittelemista teknisistä ratkaisuista. Pyörätarvikkeiden lisäksi Boschilla on omat tuotantolinjansa myös autojen sähköisen liikkumisen ja automatisoinnin ratkaisuille ja varaosille sekä kotitalouksille kehitetyille kodinkoneille, sähkötyökaluille, puutarhatyökaluille, ilmastoinnille ja lämminvedelle. Yksityiskäyttäjien lisäksi tämä erittäin laaja-alainen brändi kattaa myös teollisuuden ja ammattikäyttäjien tarpeita monenlaisilla ratkaisuillaan. Bosch on pitkän linjan konkari, sillä yritys perustettiin jo vuonna 1886 Stuttgartissa, jossa se käynnisti toimintansa hienomekaniikan ja sähkötekniikan työpajana. Vuosikymmenten saatossa yrityksen toiminta jatkoi tasaisesti kasvuaan ja tänä päivänä kyseessä on yksi maailman tunnetuimmista elektroniikkakomponenttien toimittajista.

Brändi kehittää polkupyöriin muun muassa ajotietokoneita, ohjausyksikköjä, sähköpyörien akkuja ja moottoreita sekä erilaisia tarvikkeita, kuten muun muassa kaapeleita, näytönpidikkeitä ja asennussarjoja. Teknologia-alan jättinä brändillä on luonnollisesti pyörätarvikkeiden alla lukuisia tuoteperheitä, joista yksi on nimeltään Bosch Kiox. Monipuoliseen Kiox-perheeseen kuuluu ajotietokoneita sekä niiden toimivuuden varmistavia tarvikkeita, joita ovat ohjausyksiköt ja liitäntäkaapelit. Lisäksi kattavasta Kiox-perheestä löytyy useita tarpeellisia komponentteja, kuten näytönpidikkeitä, suojakansia, liitäntäkaapeleita ja asennussarjoja.

Erinomaisilla ominaisuuksilla pakattu Bosch Kiox

Bosch Kiox -tuoteperheen ajotietokoneet kuuluvat huipputeknisten ominaisuuksiensa ansiosta markkinoiden edistyksellisimpiin ja niitä käytetään kätevästi älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta, josta saa välitettyä silmänräpäyksessä erilaisia toimintoja suoraan Kiox-laitteeseen. Kiox-ajotietokoneiden terävä värinäyttö tarjoaa kuskille selkeän silmäyksen ajotiedoista, jotka tallentuvat muistiin, minkä lisäksi näyttö on räätälöitävissä omien mieltymysten mukaiseksi. Ajotietokoneet on pakattu täyteen huipputasoisesti suoriutuvia ominaisuuksia, kuten Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeen yhdistyvä, tarkasti perille määränpäähän ohjaava navigointi, päivittäisissä harjoituksissa hyödyllinen reaaliaikainen kuntotietojen määrittäminen sekä treenin optimointi maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Kiox-tuoteperheen tarvikkeet ja komponentit on kehitetty täydentämään näitä erinomaisesti tehtävästään suoriutuvia ajotietokoneita. Ajotietokoneiden toimivuuden varmistavista tarvikkeista erillisen ohjausyksikön tehtävänä on varmistaa pyörän hallinta, kun taas liitäntäkaapeli toimii nimensä mukaisesti linkkinä ajotietokoneen ja ohjausyksikön välillä. Tuoteperheen komponenteista ohjaustankoon kiinnitettävä näytönpidike pitää keskusyksikkönä toimivan ajotietokoneen vakaasti paikallaan. Helposti sääolosuhteille altistuvalle USB-portille kehitetty suojakansi taas varmistaa ajotietokoneelle pidemmän käyttöiän. Kiox-asennussarjojen avulla puolestaan ajotietokoneen ja sen tarvikkeiden asentaminen käy jouhevasti.

Meiltä Bikesterilta voit löytää kaikkia edellä mainittuja Kiox-perheen laadukkaita ja taatusti upeasti tehtävistään suoriutuvia jäseniä. Tuotekuvia klikkaamalla pääset tutkimaan eri tuotteiden teknisiä tietoja sekä tuotekuvauksia. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin näihin laadukkaisiin tuotteisiin, joita meillä on kunnia valikoimassamme tarjota!

Toimivampia pyöräilykokemuksia tarjoava verkkokauppa

Hanki nyt Bikesterin verkkokaupasta ajotietokone sekä siihen tarvitsemasi tarvikkeet ja komponentit, joita tarjoamme asiansa osaavien laatumerkkien, kuten Boschin, täyttämänä valikoimana. Täytä samalla ostoskoriasi muilla laatutarvikkeilla, kuten polkupyörän valoilla sekä juomapulloilla ja -pidikkeillä, joiden avulla teet pyöräilykokemuksistasi entistä turvallisempia ja toimivampia. Tuotevalinnoistasi riippumatta toimitamme sinulle aina markkinoiden parasta laatua alan suosituimmilta tuotemerkeiltä.