Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Bolle

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki Bolle aurinkolasit edulliseen hintaan Bikester.fi

Bolle valmistaa korkealaatuisia aurinkolaseja, sekä urheilu- ja laskettelulaseja, jotka tarjoavat parhaan tehon ja suojan. Bollen väsymätön ydinarvojen tuotekehitys koostuu istuvuuden, muodikkuuden ja mukavuuden yhdistelmästä, minkä tuloksena on yksi markkinoiden moderneimpia ja teknisesti edistyksellisempiä laseja. Bollen tarina alkaa vuonna 1888 pienestä ranskalaisesta Oyonnaxin kaupungista. Seraphim Bolle perusti yrityksensä valmistamalla kampoja ja hiuskoristeita. Toisen maailmansodan jälkeen Bolle näytti tietä nylonin muovaamisessa ja teki siitä korkeatasoisen maailmalla. Aurinkolaseista ja suojalaseista tuli Bollen intohimo. Vuonna 1956 Georges Bolle oli luonut kuuluisat nylon "cat eye"-aurinkolasit, ja vuonna 1960 ensimmäiset laskettelulasit olivat Bollen kehittämät. Alan johtavana Bolle muutti perheyrityksen pienteollisuudesta yhdeksi maailman johtavista premiumlasien valmistajista. Bolle on yrittänyt saavuttaa yhden ainoan tavoitteen jo yli sata vuotta; löytää kaikki mahdolliset riskit urheiluympäristössä ja siten luoda todellisia teknisiä ratkaisuja ja parannuskeinoja. Yritys on aktiivinen markkinoiden kaikilla tasoilla, ja etsii jatkuvasti innovatiivisia ja tehokkaita tapoja tyydyttää asiakkaitaan. Bolle on ensimmäinen ranskalainen yritys joka kehittää antilaserin - aurinkolaseja. Se oli myös ensimmäinen ranskalainen yritys, joka suunnitteli vaihtoehdon kirkkaalle lasille tarjoamalla korkeamman suojakertoimen niin kutsutun kontrastitekniikan avulla. Bollella on nyt vakaa jalansija markkinoilla, ja tämän tuotemerkin urheilulaseista voit olla varma, että ostat laatua. Nyt sata vuotta myöhemmin Bolle tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti, ja on selvää, että tuotemerkki on löytänyt vahvan puolensa urheilumarkkinoilla luomalla lasit, jotka vastaavat arjen tarpeita.
Bolle Urheilulasit

Tuotevalikoima Bolle on tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa erittäin tärkeitä asusteita, jotka helpottavat arjen touhuissa, sekä vapaa-ajan tuoksinassa, ja ne ovat tietenkin lasit. Tämä erittäin vanha ja arvostettu tuotemerkki valmistaa aurinkolaseja, urheilulaseja, sekä laskettelulaseja intohimolla, joka näkyy jokaisessa tuotteessa. Bollen asusteet on suunniteltu elämään, jota eletään täysillä - vauhdikkaasti, itseensä luottaen, nauttien. Tuotemerkiltä löytyy useita mieleenpainuvia tuotteita vuosien varrelta, mutta tänään Bolle valmistaa:

Laadukkaat tuotteet Bollelta

Bolle tuotemerkkinä on luultavasti monelle tuttu lähinnä aurinkolaseistaan, mutta yritys suunnittelee ja valmistaa myös kypäriä esimerkiksi lasketteluun. Tuotemerkin aurinkolaseja käytetään paljon eri urheilulajeissa, kuten esimerkiksi pyöräilyssä, missä ne ovat erinomaiset kätevän muotoilunsa ansiosta. Aurinkolaseistaan yritys on kuitenkin tunnetuin, mikä ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä Bolle -aurinkolasit ovat korkealaatuisia ja kehykset ovat kestäviä, keveitä, joustavia ja suunniteltu mukailemaan pään muotoa. Optisesti korkealaatuiset linssit on valmistettu ensiluokkaisesta hartsista, joka on jopa 20 kertaa iskunkestävämpää, ja kolme kertaa kevyempää kuin lasi. Näillä ominaisuuksilla luodaan upeita aurinkolaseja, jotka pitävät minkä lupaavat. Osa linsseistä on tummuvia ja useimmissa on vaihtolinssimahdollisuus. Laseissa on säädettävät nenätallat, joilla lasien sovittaminen erimallisille nenille on helppoa. Bollen aurinkolaseissa on käytetty useita eri teknologioita, kuten esimerkiksi polarisoitujen linssien uusi kolme yhdessä - teknologia, joka on uusi korkean suorituskyvyn linssi, joka sopii useisiin urheilulajeihin ja erityisesti pyöräilyyn. Polarisoidut linssit poistavat häikäisyä ja parantavat kontrastia mahdollisen mukavaksi silmille. Anti - fog - käsittely pitää linssit huurtumattomina ja Oleophobic/Hydrophobic käsittely on tehty linssien ulkopintaan, jolloin linssi hylkii esimerkiksi vesipisaroita ja likaa, ja näkökyky säilyy häiriintymättömänä urheilusuorituksen aikana. Valikoimasta löytyy useita erinomaisia aurinkolaseja juuri pyöräilyyn, kuten esimerkiksi Helix ja Tempest -mallit. Tuotemerkin laajasta valikoimasta löytyy aurinkolaseja koko perheelle, sillä Bolle on suunnitellut lapsille aivan oman ihastuttavan kokoelman.

Suojalasit ovat tärkeä osa rinteillä tapahtuvaa urheiluharrastusta, sillä ne helpottavat näkemistä kirkkaassa auringonpaisteessa sekä suojaavat silmiä vahingolliselta UV-säteilyltä. Istuvuus ja linssin ominaisuudet ovat tärkeimmät valintaperusteet laskettelulaseja valitessa. Suojalasien linssien väreillä on merkitystä. Uusien valmistusmenetelmien ansiosta väri voi olla toisenlainen, kun laseista katsotaan sisältä ulospäin. Linssien sävyillä ja väreillä on suuri merkitys lasien soveltuvuudesta erilaisiin sääolosuhteisiin, joten kannattaa tutustua värien merkitykseen laskettelulaseja hankkiessa, sillä kirkkaassa auringonpaisteessa linssiltä odotetaan aivan eri ominaisuuksia kuin esimerkiksi lumisateessa tai pimeässä. Bolle on suunnitellut suojalaseja jo vuosikymmeniä, ja he ovat tutkineet, kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia suojalaseja, jotka ylittävät suorituskyvyllään huippu-urheilijoiden, vapaa-ajan laskettelijoiden ja lumilautailijoiden vaatimukset. Valikoimasta löytyy myös suojalasimalleja, joita voidaan käyttää silmälasien kanssa.

Tunnettu aurinkolasien ja suojalasien valmistaja Bolle suunnittelee myös kypäriä, joita tuotemerkiltä löytyy mittava valikoima. Laskettelukypärä suojaa päätä vahingoilta kaaduttaessa, mutta se saattaa myös lisätä laskettelun mukavuutta. Puolikypärä suojaa päätä lähes yhtä hyvin kuin täyskypärä, mutta se ei peitä aivan yhtä paljon. Harrastajat suosivat puolikypärämallia ja se sopii esimerkiksi niille, joista pitkäkuorinen malli on epämukava. Monissa lyhytkypärämalleissa on ilmanvaihto ja kätevät irrotettavat pehmusteet. Bollen kypärien teknologiaa on Click-to-Fit® -järjestelmä, irrotettavat pehmusteet ja tuuletusaukot. Kypäriä löytyy koko perheen käyttöön.