Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Bolle

13 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • oliivi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Bolle Adapt MIPS Kypärä, valkoinen
Bolle Adapt MIPS Kypärä, valkoinen valkoinen
Bolle
Adapt MIPS Kypärä, valkoinen
OVH 129,95 € 96,95 €
 • Versiot: S | 52-55cm
- 25 %
Bolle Trackdown MIPS Kypärä, musta/keltainen
Bolle Trackdown MIPS Kypärä, musta/keltainen musta/keltainen
Bolle
Trackdown MIPS Kypärä, musta/keltainen
OVH 169,95 € 124,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S | 52-55cm
- 26 %
Bolle Adapt Kypärä, musta
Bolle Adapt Kypärä, musta musta
Bolle
Adapt Kypärä, musta
OVH 109,95 € 73,95 €
 • Versiot: S | 52-55cm
- 33 %
Bolle Eco Stance Kypärä, valkoinen
Bolle Eco Stance Kypärä, valkoinen valkoinen
Bolle
Eco Stance Kypärä, valkoinen
OVH 79,95 € 58,95 €
 • Versiot: M | 55-59cmL | 59-62cm
- 26 %
Bolle The One Road Premium Pyöräilykypärä, musta
Bolle The One Road Premium Pyöräilykypärä, musta musta
Bolle
The One Road Premium Pyöräilykypärä, musta
OVH 149,99 € 69,95 €
 • Versiot: 58-62cm
- 53 %
Bolle Aurinkolasit, musta
Bolle Aurinkolasit, musta musta
Bolle
Aurinkolasit, musta
OVH 189,95 € 138,95 €
ilmainen toimitus
- 27 %
Bolle Adapt Kypärä, harmaa
Bolle Adapt Kypärä, harmaa harmaa
Bolle
Adapt Kypärä, harmaa
OVH 109,95 € 73,95 €
 • Versiot: M | 55-59cm
Uusi
- 33 %
Bolle Eco React MIPS Kypärä, sininen
Bolle Eco React MIPS Kypärä, sininen sininen
Bolle
Eco React MIPS Kypärä, sininen
OVH 149,95 € 109,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S | 52-55cmL | 59-62cm
Uusi
- 27 %
Bolle Furo MIPS Kypärä, valkoinen
Bolle Furo MIPS Kypärä, valkoinen valkoinen
Bolle
Furo MIPS Kypärä, valkoinen
OVH 199,95 € 148,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S | 52-55cm
Uusi
- 26 %
Bolle Stance Kypärä, valkoinen
Bolle Stance Kypärä, valkoinen valkoinen
Bolle
Stance Kypärä, valkoinen
OVH 59,95 € 45,95 €
 • Versiot: L | 59-62cm
Uusi
- 23 %
Bolle Adapt Kypärä, oliivi
Bolle Adapt Kypärä, oliivi oliivi
Bolle
Adapt Kypärä, oliivi
OVH 109,95 € 73,95 €
 • Versiot: S | 52-55cmM | 55-59cmL | 59-62cm
Uusi
- 33 %
Bolle Shifter Aurinkolasit, keltainen
Bolle Shifter Aurinkolasit, keltainen keltainen
Bolle
Shifter Aurinkolasit, keltainen
OVH 169,95 € 112,95 €
ilmainen toimitus
Uusi
- 34 %
Bolle Shifter Aurinkolasit, musta
Bolle Shifter Aurinkolasit, musta musta
Bolle
Shifter Aurinkolasit, musta
OVH 119,95 € 89,95 €
Uusi
- 25 %

Hanki Bolle aurinkolasit edulliseen hintaan Bikester.fi

Bolle valmistaa korkealaatuisia aurinkolaseja, sekä urheilu- ja laskettelulaseja, jotka tarjoavat parhaan tehon ja suojan. Bollen väsymätön ydinarvojen tuotekehitys koostuu istuvuuden, muodikkuuden ja mukavuuden yhdistelmästä, minkä tuloksena on yksi markkinoiden moderneimpia ja teknisesti edistyksellisempiä laseja. Bollen tarina alkaa vuonna 1888 pienestä ranskalaisesta Oyonnaxin kaupungista. Seraphim Bolle perusti yrityksensä valmistamalla kampoja ja hiuskoristeita. Toisen maailmansodan jälkeen Bolle näytti tietä nylonin muovaamisessa ja teki siitä korkeatasoisen maailmalla. Aurinkolaseista ja suojalaseista tuli Bollen intohimo. Vuonna 1956 Georges Bolle oli luonut kuuluisat nylon "cat eye"-aurinkolasit, ja vuonna 1960 ensimmäiset laskettelulasit olivat Bollen kehittämät. Alan johtavana Bolle muutti perheyrityksen pienteollisuudesta yhdeksi maailman johtavista premiumlasien valmistajista. Bolle on yrittänyt saavuttaa yhden ainoan tavoitteen jo yli sata vuotta; löytää kaikki mahdolliset riskit urheiluympäristössä ja siten luoda todellisia teknisiä ratkaisuja ja parannuskeinoja. Yritys on aktiivinen markkinoiden kaikilla tasoilla, ja etsii jatkuvasti innovatiivisia ja tehokkaita tapoja tyydyttää asiakkaitaan. Bolle on ensimmäinen ranskalainen yritys joka kehittää antilaserin - aurinkolaseja. Se oli myös ensimmäinen ranskalainen yritys, joka suunnitteli vaihtoehdon kirkkaalle lasille tarjoamalla korkeamman suojakertoimen niin kutsutun kontrastitekniikan avulla. Bollella on nyt vakaa jalansija markkinoilla, ja tämän tuotemerkin urheilulaseista voit olla varma, että ostat laatua. Nyt sata vuotta myöhemmin Bolle tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti, ja on selvää, että tuotemerkki on löytänyt vahvan puolensa urheilumarkkinoilla luomalla lasit, jotka vastaavat arjen tarpeita.
Bolle Urheilulasit

Tuotevalikoima Bolle on tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa erittäin tärkeitä asusteita, jotka helpottavat arjen touhuissa, sekä vapaa-ajan tuoksinassa, ja ne ovat tietenkin lasit. Tämä erittäin vanha ja arvostettu tuotemerkki valmistaa aurinkolaseja, urheilulaseja, sekä laskettelulaseja intohimolla, joka näkyy jokaisessa tuotteessa. Bollen asusteet on suunniteltu elämään, jota eletään täysillä - vauhdikkaasti, itseensä luottaen, nauttien. Tuotemerkiltä löytyy useita mieleenpainuvia tuotteita vuosien varrelta, mutta tänään Bolle valmistaa:

Laadukkaat tuotteet Bollelta

Bolle tuotemerkkinä on luultavasti monelle tuttu lähinnä aurinkolaseistaan, mutta yritys suunnittelee ja valmistaa myös kypäriä esimerkiksi lasketteluun. Tuotemerkin aurinkolaseja käytetään paljon eri urheilulajeissa, kuten esimerkiksi pyöräilyssä, missä ne ovat erinomaiset kätevän muotoilunsa ansiosta. Aurinkolaseistaan yritys on kuitenkin tunnetuin, mikä ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä Bolle -aurinkolasit ovat korkealaatuisia ja kehykset ovat kestäviä, keveitä, joustavia ja suunniteltu mukailemaan pään muotoa. Optisesti korkealaatuiset linssit on valmistettu ensiluokkaisesta hartsista, joka on jopa 20 kertaa iskunkestävämpää, ja kolme kertaa kevyempää kuin lasi. Näillä ominaisuuksilla luodaan upeita aurinkolaseja, jotka pitävät minkä lupaavat. Osa linsseistä on tummuvia ja useimmissa on vaihtolinssimahdollisuus. Laseissa on säädettävät nenätallat, joilla lasien sovittaminen erimallisille nenille on helppoa. Bollen aurinkolaseissa on käytetty useita eri teknologioita, kuten esimerkiksi polarisoitujen linssien uusi kolme yhdessä - teknologia, joka on uusi korkean suorituskyvyn linssi, joka sopii useisiin urheilulajeihin ja erityisesti pyöräilyyn. Polarisoidut linssit poistavat häikäisyä ja parantavat kontrastia mahdollisen mukavaksi silmille. Anti - fog - käsittely pitää linssit huurtumattomina ja Oleophobic/Hydrophobic käsittely on tehty linssien ulkopintaan, jolloin linssi hylkii esimerkiksi vesipisaroita ja likaa, ja näkökyky säilyy häiriintymättömänä urheilusuorituksen aikana. Valikoimasta löytyy useita erinomaisia aurinkolaseja juuri pyöräilyyn, kuten esimerkiksi Helix ja Tempest -mallit. Tuotemerkin laajasta valikoimasta löytyy aurinkolaseja koko perheelle, sillä Bolle on suunnitellut lapsille aivan oman ihastuttavan kokoelman.

Suojalasit ovat tärkeä osa rinteillä tapahtuvaa urheiluharrastusta, sillä ne helpottavat näkemistä kirkkaassa auringonpaisteessa sekä suojaavat silmiä vahingolliselta UV-säteilyltä. Istuvuus ja linssin ominaisuudet ovat tärkeimmät valintaperusteet laskettelulaseja valitessa. Suojalasien linssien väreillä on merkitystä. Uusien valmistusmenetelmien ansiosta väri voi olla toisenlainen, kun laseista katsotaan sisältä ulospäin. Linssien sävyillä ja väreillä on suuri merkitys lasien soveltuvuudesta erilaisiin sääolosuhteisiin, joten kannattaa tutustua värien merkitykseen laskettelulaseja hankkiessa, sillä kirkkaassa auringonpaisteessa linssiltä odotetaan aivan eri ominaisuuksia kuin esimerkiksi lumisateessa tai pimeässä. Bolle on suunnitellut suojalaseja jo vuosikymmeniä, ja he ovat tutkineet, kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia suojalaseja, jotka ylittävät suorituskyvyllään huippu-urheilijoiden, vapaa-ajan laskettelijoiden ja lumilautailijoiden vaatimukset. Valikoimasta löytyy myös suojalasimalleja, joita voidaan käyttää silmälasien kanssa.

Tunnettu aurinkolasien ja suojalasien valmistaja Bolle suunnittelee myös kypäriä, joita tuotemerkiltä löytyy mittava valikoima. Laskettelukypärä suojaa päätä vahingoilta kaaduttaessa, mutta se saattaa myös lisätä laskettelun mukavuutta. Puolikypärä suojaa päätä lähes yhtä hyvin kuin täyskypärä, mutta se ei peitä aivan yhtä paljon. Harrastajat suosivat puolikypärämallia ja se sopii esimerkiksi niille, joista pitkäkuorinen malli on epämukava. Monissa lyhytkypärämalleissa on ilmanvaihto ja kätevät irrotettavat pehmusteet. Bollen kypärien teknologiaa on Click-to-Fit® -järjestelmä, irrotettavat pehmusteet ja tuuletusaukot. Kypäriä löytyy koko perheen käyttöön.