Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Ass Savers

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ass Savers Mudder Lokasuoja, musta/vihreä
Ass Savers Mudder Lokasuoja, musta/vihreä
Ass Savers
Mudder Lokasuoja, musta/vihreä
OVH 11,95 € 8,95 €
Pikatoimitus
- 25 %
ALE

Sateisiin olosuhteisiin kehitetyt Ass Savers -lokasuojat

Ruotsalainen Ass Savers tunnetaan sen valmistamista satulaan kiinnitettävistä takalokasuojistaan, jotka nostattavat pyöräilykokemukset maastossa uusiin ulottuvuuksiin. Ass Saversin syntytarinan taustalla on muutama göteborgilainen pyöräilijä, joista yksi on ammatiltaan muotoilija. Nämä intohimoiset pyöräilyn ystävät alkoivat vuonna 2011 kehittää lokasuojia vaativiin sääolosuhteisiin. Entistä toimivimpien lokasuojien tarve kimposi myös siitä, että yrityksen perustajien kotikaupunki Göteborg tunnetaan Ruotsin sateisimpana kaupunkina. Satojen prototyyppien jälkeen kaverukset onnistuivat tavoitteessaan ja markkinoille saatiin kuin saatiinkin lokasuoja, joka toimii tehtävässään erinomaisesti.
Ass Savers Ass Saver regular Lokasuoja

Optimaalista suojausta maastossa pyöräilyyn

Ass Savers -brändin leikkisä nimi kuvailee osuvasti sen valmistamien lokasuojien tarkoitusta. Satulaan asennettava lokasuoja tarjoaa pyöräilijän takamukselle tavallista lokasuojaa paremman suojauksen. Korkealle asennettavana se nimittäin estää vaihtelevissa maastoissa ajettaessa kuran ja veden lisäksi kätevästi myös kipeää tekevien ja ajomukavuutta vähentävien kivien kimpoamisen pyöräilijän päälle. Brändin nimi lähti alun perin liikkeelle vitsistä, mutta tänä päivänä jo miljoonat pyöräilijät tunnistavat sen ympäri maailman. Ass Saversin valmistamat lokasuojat ovat myös niittäneet runsaasti maailmanlaajuista mainetta, ja ne olivat esimerkiksi kaikkien aikojen ensimmäiset ammattipyöräilijöiden UCI World Tour -kisoissa käyttämät lokasuojat.

Takalokasuojien lisäksi Ass Savers valmistaa myös kompaktin kokoisia ja superkevyitä, pyörän etuhaarukkaan kiinnitettäviä lokasuojia. Valikoimastamme löytyy irrotettavia lokasuojia, MTB-lokasuojia sekä Mudguards-malleja. Brändin valmistamia lokasuojia on saatavilla useilla pituuksilla ja leveyksillä, joten niiden joukosta löytää helposti omiin tarpeisiin parhaiten vastaavan yksilön. Meiltä Bikesterilta löydät upeassa valikoimassa tehokasta suojaa tarjoavat Ass Savers -lokasuojat niin pyörän eteen kuin taakse asennettavaksi ja pääset valitsemaan omasi joko hillityn mustasta tai iloisen räiskyvästä värimaailmasta. Tsekkaa ajankohtainen Ass Savers -valikoimamme ja klikkaa suosikkilokarisi ostoskoriin!

Kätevää kaupankäyntiä pyöräilymaailman luottoapurin luona

Bikesterilta löydät näppärästi niin Ass Savers -lokasuojat kuin muutkin pyörävarusteet. Katso samalla käynnillä myös pyöräilyvaatteet tai tilaa saman tien meiltä uusi pyörä. Kurkista myös kattavaan tarjous-osioomme, josta löydät valikoimastamme poistuvia tuotteita edulliseen hintaan. Ostaessasi nettikaupastamme vähintään 99 euron edestä toimitamme tuotteesi maksutta. Vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet, voit harkita ostostasi jopa 30 päivän ajan. Päivitä pyöräsi varusteet nyt ja anna Bikesterin toimia luottoapurinasi!