Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Asics Gel-Nimbus

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 3

Värit

  • beige
  • oranssi
  • värikäs

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, oranssi
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, oranssi
asics
Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, oranssi
OVH 199,95 € 139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: EU 37,5EU 38EU 39EU 40
Pikatoimitus
- 30 %
ALE
asics Gel-Nimbus 25 TR Kengät Naiset, beige
asics Gel-Nimbus 25 TR Kengät Naiset, beige
asics
Gel-Nimbus 25 TR Kengät Naiset, beige
OVH 199,95 € 139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: EU 37,5EU 39EU 39,5
- 30 %
ALE
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, monivärinen
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, monivärinen
asics
Gel-Nimbus 25 Kengät Naiset, monivärinen
OVH 199,95 € 149,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: EU 40
Pikatoimitus
- 25 %
ALE
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Miehet, monivärinen
asics Gel-Nimbus 25 Kengät Miehet, monivärinen
asics
Gel-Nimbus 25 Kengät Miehet, monivärinen
OVH 199,95 € 139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: EU 44
Pikatoimitus
- 30 %
ALE

Laita pitkille lenkeille jalkaasi Asics Gel-Nimbus -juoksukengät

Tunnetun japanilaisen juoksukenkä- ja -vaatevalmistajan Asicsin Gel-Nimbus -sarjan nimen nimbus-sana viittaa samannimiseen pilvityyppiin, ja tosiaan juoksemista näillä kengillä voi verrata pilvien päällä juoksemiseen, sillä niin kevyeltä ja kimmoisalta juoksu tuntuu. Tämän sarjan kengät ovat ensisijaisesti tarkoitettu neutraalille askellukselle pitkän matkan juoksemiseen. Pitkillä lenkeillä näillä juoksukengillä juoksutuntuma on yhtä hyvä ensimmäisellä kilometrillä kuin viimeiselläkin ja näiden kenkien mahdollistamalla kevyellä juoksuaskeleella jaksaa paljon helpommin pidempään. Asics on valmistanut laadukkaita juoksukenkiä jo yli puoli vuosisataa, joten teknisiin yksityiskohtiin on panostettu ja uusia innovaatioita syntyy jatkuvasti tarjoamaan aina vain parempaa suorituskykyä juoksuun.
Asics Gel-Nimbus 22 naisten juoksukenkä

Tukea ja joustoa oikeassa suhteessa

Kestävyysjuoksussa tärkeää on se, että juoksukengät tuntuvat mukavilta ja kengät eivät hierrä tai ole liian kovat. Koska Asics Gel-Nimbus on tarkoitettu neutraalin askelluksen juoksijoille, niiden jalkaholvin tuki on matala, mutta tämä ei tarkoita, etteikö juoksukengissä olisi hyviä pehmusteita ja tukea edesauttamaan jalkoja selviämään kunnialla pitkästäkin lenkistä. Materiaaleiltaan ja kiertojäykkyydeltään juoksukengät ovat vahvarakenteiset, mutta kengän etuosassa ja kannassa on GEL-vaimennuksen tuomaa pehmeyttä, joka pehmentää kovia iskuja. Hyvä iskunvaimennus säästää ja suojaa jalkojasi ja sääriäsi ja sinun on helpompi välttää juoksun aiheuttamia vaivoja ja vammoja. Gel-Nimbus-juoksukengissä on mukavasti tilaa varpaille, jotta ne eivät joudu puristuksiin, hankaudu ja tee juoksusta epämiellyttävää tai kivuliasta.

Asics Gel-Nimbus -juoksukengät istuvat erinomaisesti jalassa. Etuosan verkkokangas ja vahvistukset mukautuvat hyvin jalan liikkeisiin ja parantavat näin istuvuutta. FlyteFoam-välipohja keventää askelta ja parantaa suorituskykyä sekä lisää kengän kestävyyttä. Sarjasta löytyy kengät niin miehille kuin naisille ja värivalikoimassa on varaa valita. Haluatko upean kirkkaanväriset juoksukengät erottumaan edukseen juoksutyylissäsi vai suositko hillitymmän värimaailman lenkkikenkiä, jotka ovat toki aivan yhtä tyylikkäitä kuin kaikki Gel-Nimbus-sarjan kengät?

Panosta juoksuun hankkimalla varusteet Bikesterilta

Ota lenkkikavereiksesi Asics Gel-Nimbus -juoksukengät, joilla taittuu keveästi jopa maraton. Muutkin Asicsin juoksukengät sekä muut tunnettujen merkkien treenikengät löydät meiltä, äläkä unohda tarkistaa samalla myös juoksuvaatteiden laajaa valikoimaamme ja tutustua lisäksi juoksureppuihin ja juoksusukkiin. Bikester haluaa varmistaa, että olet varmasti löytänyt oikean tuotteen ja sen vuoksi tarjoamme 30 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden, jos et osunut ensimmäisellä kerralla heti oikeaan sopivuuden suhteen. Samalla kertaa kannattaa tilata kerralla enemmän, sillä yli 99 euron tilauksille annamme ilmaisen toimituksen. Tilaa ja olet valmis lenkille!