Pyöräkauppa netissä
VOTEC VRX | Vihdoinkin saatavilla, hanki nyt omasi!

Adidas Supernova

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
adidas Supernova Juoksu-T-paita Lyhythihainen Miehet, oranssi
adidas Supernova Juoksu-T-paita Lyhythihainen Miehet, oranssi oranssi
adidas
Supernova Juoksu-T-paita Lyhythihainen Miehet, oranssi
39,95 € 21,95 €
- 45 %
  • Versiot: S
adidas Supernova + Kengät Miehet, musta
adidas Supernova + Kengät Miehet, musta musta
adidas
Supernova + Kengät Miehet, musta
119,95 € 68,95 €
- 43 %
  • Versiot: UK 9,5 | EU 44

Adidas Supernova - tähdenlennon lailla juoksu- tai pyörälenkille

Ammattilaisurheilijoiden jaloista löytyvästä adidas Supernovasta ei puutu lentoa, sillä sen pohjalla on adidaksen kehittämä Supernova Glide -pohjallinen, joka on täynnä kimmoisuutta ja iskunvaimennusta. Samalla, kun jalkasi koskettaa maata, se ponnauttaa sinut uuteen askeleeseen ja kiidättää sinua supernovan lailla juoksulenkilläsi. Koko mallisto on koottu kannustamaan sinua lentämään tähtien joukossa - sen sisältämät juoksu- ja pyöräilyvaatteet huokuvat teknisiä detaljeja, jotka auttavat sinua suoriutumaan paremmin, nopeammin, voimakkaammin ja kirkkaammin kuin supernova.

Adidas Supernova – Tähti jo syntyessään

Tämän malliston perustana ovat olleet laadukkaat, tekniset materiaalit ja innovatiiviset ratkaisut, joista on saatu koottua niin pyöräilyyn kuin juoksuunkin soveltuvia todella huippulaatuisia urheiluvaatteita ja kenkiä. Kenkien teknologia Boost-välipohjineen, Strechweb-ulkopohjallisineen ja valettuine Fitcounter-kantapäineen on suorastaan spektaakkelinomainen. Tässä ovat hengittävät juoksukengät, jotka eivät anna tuumaakaan periksi maratoneilla, triatloneilla tai ultra-juoksuissa.

adida Supernova -vaatemallisto on koottu kirkkaana loistavan juoksukengän jalanjälkiä seuraten: vaatteissa käytetty Climacool-materiaali kuljettaa hikeä pois iholta, pitäen sen viileän ja kuivan tuntuisena. Juoksuun ja pyöräilyyn suunnatut takit ovat vedenpitäviä ja kestävät tuulessa ja tuiskuissa pitäen sinut lämpimänä. Lisäksi niissä on heijastavia yksityiskohtia, joiden ansiosta erotut myös pimeässä. Mikrokuituiset takit ovat todella keveitä ja hengittäviä, mutta Supernova-mallistossa on myös huomioitu Suomen olosuhteet - koleampaan ilmastoon voit helposti kerrospukeutua Supernovaan.

Mallistosta löytyy ajopaitoja, alamäkipyöräilyyn suunnattuja vaatteita, pyöräilypaitoja niin lyhyt- kuin pitkähihaisena sekä juoksuun suunniteltuja kenkiä, paitoja, takkeja ja muita vaatteita niin miehille kuin naisillekin. Toisin sanoen tästä mallistosta löytyy kaikkea, mitä aktiivinen ihminen tarvitsee.

Pohjoisiin olosuhteisiin tarvittavat urheiluvarusteet saman katon alta

Me Bikesterilla tiedämme, millaista karuissa, märissä ja viileissä pohjoisissa olosuhteissa treenaaminen voi parhaimmillaan ja joskus pahimmillaan olla. Meiltä löydät laadukkaat juoksuvaatteet, pyöräilyvaatteet ja muut kamppeet huippumerkeiltä, kuten adidas, ja niiden avulla voit nauttia urheilusta säässä kuin säässä!