Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Cube Gravel-pyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Suorituskykyinen Cube gravel-pyörä vaihteleville reiteille

Saksalainen Cube on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista pyörävalmistajista. Cube tunnetaan tinkimättömällä laadulla valmistamiensa polkupyörien lisäksi myös erinomaisen laajasta tuotannostaan. Tämän laadustaan ylistetyn brändin käsissä syntyvät niin vauhdikkaaseen MTB-ajoon taipuvat maasturit kuin omat menopelinsä myös city-, retki- ja kuntopyöräilyyn. Lisäksi Cubella on myös kattava maantiepyörien mallisto, joka käsittää niin gravel-, triathlon- kuin cyclocross-ajoon kehitetyt pyörämallit sekä modernien sähköpyörien mallisto, joka pitää sisällään markkinoiden parhaan suorituskyvyn tarjoavia sähköpyöriä.

Cube Nuroad WS C:62 Pro Naisten Gravel-pyörä

Cube gravel-pyörä on erinomainen esimerkki brändin upeista taidonnäytteistä, ja siinä yhdistyvät taidokkaasti sekä maantiepyörän että cyclocrossin parhaat ominaisuudet, maastopyöristä tutuilla höysteillä ryyditettynä. Cuben valmistamissa graveleissa on keskitytty jokaisen huolella valitun komponentin kautta tarjoamaan puhdasta suorituskykyä, joka tyydyttää vaativimmankin fillaristin tarpeet. Cube gravel-pyörän selässä voit suunnata huoletta niin pidemmille retkille ja kuntoilulenkeille kuin hoitaa päivittäiset työmatka-ajotkin. Voit myös poiketa reitiltäsi syrjäisemmille hiekka- ja sorapoluille.

Vankkumattoman suorituskykynsä lisäksi Cube gravel-pyörä omaa mallista riippumatta myös varsin katu-uskottavan ilmeen. Nämä sporttisen virtaviivaiset gravelit kääntävät katseita, viihdytpä sitten pidemmillä retkillä tai kaupungin pinnassa. Väri- ja mallivalikoimaa on tarjolla runsaasti ja Cube valmistaa graveleita sekä mekaanisilla että hydraulisilla levyjarruilla, niin naisille kuin miehille erityisesti kehitettyinä malleina.

Onnistuneita pyöräostoksia Bikesterin kattavan katon alla

Tutustu Bikesterin ajankohtaiseen Cube gravel-pyörävalikoimaan ja tilaa meiltä allesi luotettava ja monipuolinen menopeli, joka ei jätä takuulla kylmäksi tiukoissakaan tilanteissa. Cuben valmistamien gravel-pyörien ja muiden fillarien lisäksi löydät meiltä myös monien muiden laatubrändien pyörät – kaikki yhden katon alta. Pääset tutustumaan kunkin tarjoamamme tuotemerkin taidonnäytteitä valitsemalla sinua kiinnostavan tuotemerkin aakkosellisesta listauksesta. Tervetuloa tekemään onnistuneita pyöräostoksia Bikesterille!