Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Cannondale Maantiepyörät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja
Cannondale

  • Basso 1
  • BMC 4
  • Cannondale 1
  • Cube 2
  • Orbea 2
  • Polygon 2
  • Ridley Bikes 5
  • Wilier 3
  • Vitus 3

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
1 Valitut suodattimet:
Tyhjennä kaikki suodattimet
1 Valitut suodattimet:
Valmistaja
Cannondale
Tyhjennä kaikki suodattimet
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS, vaaleanpunainen
Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Cannondale
SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS, vaaleanpunainen
OVH 11 799,00 € 7 969,00 €
  • Versiot: 54cm (28")
- 32 %

Cannondale-maantiepyörät arvostetulta laatubrändiltä

Yhdysvaltalainen Cannondale on pyörämaailmassa arvostettu brändi, joka valmistaa markkinoille laadustaan ja suorituskyvystään tunnettuja polkupyöriä ja pyöräilyvarusteita. Cannondale perustettiin jo vuonna 1971, ja aluksi yritys valmisti polkupyörien peräkärryjä, joista tuotanto laajeni pikku hiljaa kattamaan myös erilaiset polkupyörät sekä maantie-, maasto-, kilpa- kuin kaupunkiajoon kehitettyinä malleina. Cannondalen pyörät ovat saavuttaneet sekä kilpapyöräilijöiden että pyöräilyä harrastavien vankkumattoman suosion lähestulkoon jokaisessa maailmankolkassa.

Brändin pyörissä käytetään ainoastaan markkinoiden parhaita ja laadukkaimpia komponentteja, mikä näkyy sen erinomaisen toimivissa pyörämalleissa. Yksi loistava esimerkki brändin huippulaadukkaiden komponenttien täyttämistä menopeleistä ovat mainion suorituskyvyn kuskeilleen tarjoavat Cannondale-maantiepyörät, joiden selässä kelpaa kiitää pidempiäkin maantiereittejä. Cannondalen maantiepyörät tarjoavat ominaisuuksia, jotka saavat vaativimmankin maantiekiiturin valitsemaan pyöränsä juuri tältä valmistajalta.

Useita upeita ominaisuuksia sisältävät Cannondale-maantiepyörät

Cannondale-maantiepyörät jakautuvat katumaantiepyörien, gravel-pyörien, endurance-pyörien, aero- ja cyclocross-maantiepyörien sekä sähkömaantiepyörien alakategorioihin. Brändin valmistaman maantiepyörän mallista riippuen niihin lukeutuu erilaisia upeita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi Shimanon huipputehokkaat hydrauliset levyjarrut, samaisen valmistajan vaihteisto erinomaisella välityksellä sekä huomattavan kevyt hiilikuiturunko. Joukosta löytyy niin jousitetuilla kuin jäykillä etuhaarukoilla varustettuja malleja, joten näistä pyöristä on vaivaton löytää täsmälleen omiin ajomieltymyksiin sopivin malli.

Cannondale valmistaa maantiepyöriä useassa eri värissä, ja jokainen pyöristä on muotoiltu tyylikkään sporttiseksi ja virtaviivaiseksi sopeutuakseen ilmeellään ihanteellisesti juuri maantiepyöräilyyn. Meiltä Bikesterilta löydät Cannondale-maantiepyörät monipuolisesta valikoimasta, joka tarjoaa niin erivärisiä kuin erilaisilla komponenttiratkaisuilla varustettuja malleja. Voit myös hankkia meiltä Cannondalen maantiepyörän erikokoisiin budjetteihin sopivista hintaluokista. Tutustu nyt tarkemmin valikoimastamme löytyviin Cannondale-maantiepyörämalleihin kutakin tuotekuvaa napauttamalla, jolloin saat kätevästi esille kunkin mallin tarkemmat tekniset tiedot ostopäätöksen helpottamiseksi.

Kaikki pyöräilyyn saman kattavan katon alta

Bikester on oikea osoite, kun haluat varustautua ajoreiteillesi mahdollisimman laadukkaasti. Maantiepyörien lisäksi löydät meiltä luonnollisesti myös maastopyörät ja retkipyörät, kuten muutkin polkupyörät sekä sähköpyörät. Varustamme sinut mielellämme myös laadukkailla pyöräilyvaatteilla ja pyöräilykengillä, jotka tulevat valikoimamme pyörien tavoin markkinoiden osaavimmilta valmistajilta. Tervetuloa Bikesteriin löytämään elämäsi pyörä sekä pyöräilyäsi täydentävät varusteet – löydät kaiken tämän yhden ja saman kattavan katon alta!