Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Tifosi

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Tifosi – huippuluokan aurinkolasit aurinkoisille ajolenkeille

Tifosi tarkoittaa italiaksi innostunutta. Sitä amerikkalaisbrändi Tifosi onkin, mitä tulee merkin valmistamiin aurinkolaseihin ja niiden tuotekehitykseen. Huippuluokan tuotekehitys ja ensilaatuinen tuotetestaus ovatkin Tifosin toiminnan kulmakiviä. Yritys perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2003, tarkoituksenaan luoda aurinkolasimallisto, joka on samalla sekä laadukas, tyylikäs, funktionaalinen että näyttävä. Konsepti osoittautui toimivaksi, ja yrityksestä on tullut sittemmin tunnettu huippu-urheilijoiden suosikkimerkkinä. Nykyisin Tifosilla on toimintaa yli 60 maassa, ja kauppoja 3 500 ympäri maailmaa. Tifosi tuntee erityisesti pyöräilijöiden tarpeet, ja monet tunnetut kilpapyöräilijät laittavatkin Tifosin lasit silmilleen ennen satulaan nousemista.

Turha siristellä, hanki Tifosit!

Silmiä kannattaa suojata laadukkailla pyöräilylaseilla, kun tiedossa on pitkiä ajolenkkejä. Tämän tietävät kaikki, jotka ovat joskus sotkeneet pyörällä aurinkoisessa säässä silmiään siristellen. Suomen talviolosuhteissa talvipyöräilyä harrastavat tietävät myös sen, että lumihanki voi olla sokaisevan kirkas, kun ajelee kirpeänä pakkaspäivänä kylänraitilla. Mikäli silmät altistuvat pitkään kirkkaalle valolle, myös näkö voi heiketä. Tätä ehkäisemään Tifosin aurinkolaseissa käytetään polaroituja linssejä, jotka ehkäisevät silmien väsymistä ja häikäisyä. Tämä on monesti ajaessa myös turvallisuuskysymys. Linssit valmistetaan kestävästä polykarbonaatista, ja niiden pinnoite on suunniteltu vähentämään optista vääristymää reuna-alueella. Tifosin aurinkolasit suojaavat luonnollisesti myös auringon UV-säteilyltä. Tifosin aurinkolasit estävät 100 % varmuudella sekä UVA- että UVB-aallonpituudet, joten voit olla huoletta, sillä näillä laseilla silmäsi ovat suojassa!

Kehyksissä on tarjolla runsaasti eri värivaihtoja niin trendikkäämpään kaupunkikäyttöön kuin hikisiin urheilusuorituksiinkin, sekä naisille että miehille. Urheilukäyttöön tarkoitetuista esimerkiksi kevyet, TR-90-nylonista valmistetut pokat hylkivät UV-säteilyä ja kestävät kemikaaleja kuten aurinkorasvaa. Ilmavan muotoilun ansiosta linssit eivät huurru sisäpuolelta hikoilun vuoksi. Tifosi tunnetaan huipputason tuotekehityksestä. Tutustu vaikkapa Swivelink-linssiteknologiaan, jonka ansiosta aurinkolasit muuntautuvat tilanteen mukaan. Fototec-linsseihin on lisätty mikroskooppisen pieniä fotokromeja, jotka tummentavat linssin värisävyä UV-säteilyn kanssa reagoidessaan. Ne tummentuvat noin 12 sekunnissa ja palautuvat alkuperäiseen väriinsä noin kahdessa minuutissa. Voit myös vaihtaa laseihin haluamasi sävyiset, eri tilanteisiin sopivat linssit. Pilvistä säätä varten on olemassa omat linssinsä, aurinkoista säätä ja golf-viheriötä varten taas omansa. Jatkossa omistat joka tilanteeseen sopivat aurinkolasit! Myös varaosia on saatavilla erikseen, sillä Tifosin filosofiaan kuuluu tuotteiden muokattavuus. Tifosin tuotteet toimitetaan kätevässä aurinkolasipussissa – löydä omasi Bikesterilta!

Verkkokauppa, jossa kaikki tututkin käyvät

Tule ostoksille kattavaan pyöräliikkeeseen ja hanki kaikki tarvitsemasi pyöräilytarvikkeet yhdellä kertaa. Yli 99 € tilauksiin saat toimituksen ilman kuluja. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät sattuisi sopimaan, voit palauttaa ne 30 päivän sisällä toimituksesta. Tervetuloa ostoksille, missä vain oletkin!