Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

Segway Ninebot

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Segway Ninebot Max G30LD Potkulauta
Segway Ninebot Max G30LD Potkulauta
Segway
Ninebot Max G30LD Potkulauta
689,95 €
ilmainen toimitus

Sähköpotkulautojen kuningas Segway Ninebot

Segway on yhdysvaltalainen brändi, joka valmistaa edistyksellisiä sähköpotkulautoja. Segway perustettiin keksijä Dean Kamenin todettua pyörätuolien kaipaavan toimivampaa tasapainotusta. Tähän tarpeeseen Kamen kehitti pyörätuoleihin itsetasapainottuvan järjestelmän, joka mahdollisti pyörätuolin käyttäjien nousemisen ylös portaita ja liikkumisen myös epätasaisilla alustoilla. Tämän ainutlaatuisen keksinnön myötä Kamen halusi kehittää paremman tasapainon tarjoavia ratkaisuja myös jalankulkijoiden käyttöön. Lopputuloksena oli vallankumouksellinen Segway sähköpotkulauta, jonka erinomaiset tasapaino-ominaisuudet tekivät siitä välittömästi suositun kulkuvälineen sähkötoimisten potkulautojen markkinoilla.

Segway Ninebot Max G30LD potkulauta

Segway on tunnettu sähköisen liikkumisen edelläkävijänä jo vuodesta 1999 alkaen, ja vuonna 2015 menestyksekäs brändi yhdistyi kiinalaisen kulkuvälinevalmistaja Ninebotin kanssa. Segway-Ninebot valmistaa tänä päivänä markkinoiden laadukkaimpia sähköpotkulautoja, jotka sisältävät Segwayn kehittämiä kallistusantureita ja gyroskooppisia antureita. Näiden tarkkojen ja pitkälle kehitettyjen antureiden avulla sähköpotkulauta tietää, milloin sähköpotkulaudan käyttäjä nojaa eteenpäin, ja teknologia optimoi pyörät täsmälleen oikeaan nopeuteen säilyttäen käyttäjän tasapainon.

Segway Ninebot -sähköpotkulaudat ovat tämän menestyksekkään fuusioituneen yrityksen taidonnäytteitä, joissa Segwayn ainutlaatuinen anturiteknologia yhdistyy saumattomasti Ninebotin edistykselliseen tekniikkaan. Segway Ninebot -sähköpotkulauta voi mallista riippuen kiidättää käyttäjäänsä eteenpäin jopa 25 km/h nopeudella kerrallaan jopa 25 kilometrin pituisen matkan, ja lisäakun avulla toimintaetäisyyttä on mahdollista parantaa jopa 45 kilometrin käyttömatkaan. Kyseessä on varsinainen sähköpotkulautojen kuningas, joka mahtavalla tasapainotuksellaan palvelee käyttäjäänsä epätasaisillakin alustoilla.

Segway Ninebot täynnä edistyksellistä suorituskykyä

Segway Ninebot -sähköpotkulaudan vakionopeudensäädin tekee pidemmistä matkoista erityisen miellyttäviä. Muotoilultaan kompakti ja tekniikkaansa nähden suhteellisen kevyt potkulauta on myös kokoontaitettava, mikä helpottaa sen kuljettamista jopa paikasta toiseen kannettaessa. LED-valojen ja heijastinten ansiosta Segway Ninebot tarjoaa näkyvyyttä ja sitä kautta turvaa teillä liikkuessa, ja joissakin Ninebot-malleissa on lisäksi kirsikkana kakun päällä säädettävä tunnelmavalaistus. Lukkiutumaton, sähkökäyttöinen etujarru ja takarenkaan mekaaninen jalkajarru ovat helppokäyttöiset ja tehokkaat. Sekä etu- että takapyöriin integroitu iskunvaimennus puolestaan tekee liikkumisesta vieläkin tasapainoisempaa.

Huipputehokas moottori tekee Ninebotista entistä suorituskykyisemmän kulkuneuvon. Kaiken muun hyvän lisäksi Segway Ninebot -sähköpotkulaudassa on myös Bluetooth-yhteensopivuus Android- ja iOS-laitteille. Tämän ominaisuuden ansiosta älypuhelimeen ladattavasta sovelluksesta pääsee vaivattomasti seuraamaan erilaisia tietoja omasta sähköpotkulaudasta. Ninebot-mallista riippumatta nämä ainutlaatuisen käyttötasapainon tarjoavat menopelit ovat sähköpotkulautoja, jotka tulevat takuulla muuttamaan käsityksesi sähköpotkulaudoista.

Varustaudu aktiviteetteihisi Bikesterilla

Koska me Bikesterilla haluamme tarjota markkinoiden laadukkaimpia kulkuneuvoja, löydät meiltä myös ympäristön huomioon ottavat Segway Ninebot -sähköpotkulaudat. Tutustu tarkemmin tällä hetkellä tarjolla oleviin Segway Ninebot -malleihimme, joiden tuotekuvaa napsauttamalla saat esille tarkemmat tekniset tiedot kustakin mallista.

Kuten pyöräillessä, myös sähköpotkulaudalla huristellessa on erityisen tärkeää suojautua laadukkaalla pyöräilykypärällä, jotta tiellä liikkuminen sujuu mahdollisimman turvallisesti. Mikäli haluat pukeutua potkulautaillessa joustaviin, teknisiin vaatteisiin, tutustu myös tarjoamiimme, markkinoiden parhaiden brändien valmistamiin pyöräilyvaatteisiin. Kurkista myös ostosreissulla ollessasi Tarjoukset-kategoriaamme, jonne lisäämme jatkuvasti valikoimastamme poistuvia laatutuotteita järkihinnoin.