Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Naisten hybridi-pyörät

13 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Renkaiden koko

 • 28 13

Tuoteperhe

 • Cannondale Quick 2
 • Ghost Square 2
 • Serious Cedar 1
 • Serious Cedar Hybrid 2
 • Serious Sonoran 3
 • Serious Sonoran Hybrid 1
 • Serious Tenaya 1
 • Serious Tenaya Hybrid 1

Paino in kg

kg
kg

Vaihteiden lukumäärä

Jarrusysteemi

 • Hydraulinen levyjarru 8
 • Hydraulinen vannejarru 1
 • Mekaaniset levyjarrut 1
 • V-jarrut 3

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • oranssi
 • sininen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 7
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Crossräder Damen
Naisten hybridipyörät
Naisten hybridipyörissä on yleensä tukeva runko, jossa on matalampi sisääntulo ja lyhyempi Reach-mitta. Useimmat valmistajat huolehtivat myös siitä, että satula, ohjaustanko ja kahvat ovat käyttömukavuudeltaan naisille sopivia.
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Serious Cedar Street Trapeze, musta
Serious Cedar Street Trapeze, musta musta
Serious
Cedar Street Trapeze, musta
589,95 € 449,00 €
- 140,95 €
 • Versiot: 44cm (28")48cm (28")52cm (28")
Serious Cedar Hybrid Trapeze, musta
Serious Cedar Hybrid Trapeze, musta musta
Erittäin kevyt: 12.45 kg
Serious
Cedar Hybrid Trapeze, musta
539,95 € 399,00 €
- 140,95 €
 • Versiot: 44cm (28")48cm (28")52cm (28")
Serious Tenaya Trapeze, valkoinen
Serious Tenaya Trapeze, valkoinen valkoinen
Serious
Tenaya Trapeze, valkoinen
989,95 € 749,00 €
- 240,95 €
 • Versiot: 45cm (28")50cm (28")55cm (28")
Serious Cedar S Hybrid Trapeze, musta
Serious Cedar S Hybrid Trapeze, musta musta
Serious
Cedar S Hybrid Trapeze, musta
589,95 € 429,00 €
- 160,95 €
 • Versiot: 48cm (28")52cm (28")
Serious Sonoran Hybrid Street Trapez, valkoinen
Serious Sonoran Hybrid Street Trapez, valkoinen valkoinen
Serious
Sonoran Hybrid Street Trapez, valkoinen
689,95 € 549,00 €
- 140,95 €
 • Versiot: 55cm (28")
Serious Tenaya Hybrid Trapeze, musta
Serious Tenaya Hybrid Trapeze, musta musta
Serious
Tenaya Hybrid Trapeze, musta
989,95 € 879,00 €
- 110,95 €
 • Versiot: 45cm (28")50cm (28")
Ghost Square Cross Base AL Trapeze, sininen
Ghost Square Cross Base AL Trapeze, sininen sininen
Ghost
Square Cross Base AL Trapeze, sininen
589,95 €
 • Versiot:
Cannondale Quick 3 Remixte Naiset, vihreä
Cannondale Quick 3 Remixte Naiset, vihreä vihreä
Cannondale
Quick 3 Remixte Naiset, vihreä
989,95 € 849,95 €
- 140,00 €
 • Versiot:
Cannondale Quick 5 Remixte Naiset, musta
Cannondale Quick 5 Remixte Naiset, musta musta
Cannondale
Quick 5 Remixte Naiset, musta
789,95 € 669,95 €
- 120,00 €
 • Versiot:
Ghost Square Cross Essential AL Trapeze, harmaa/oranssi
Ghost Square Cross Essential AL Trapeze, harmaa/oranssi harmaa/oranssi
Ghost
Square Cross Essential AL Trapeze, harmaa/oranssi
789,95 €
 • Versiot:
Serious Sonoran Street Trapeze, valkoinen
Serious Sonoran Street Trapeze, valkoinen valkoinen
Serious
Sonoran Street Trapeze, valkoinen
789,95 € 729,00 €
 • Versiot:
Serious Sonoran Trapeze, valkoinen
Serious Sonoran Trapeze, valkoinen valkoinen
Serious
Sonoran Trapeze, valkoinen
689,95 € 649,00 €
 • Versiot:
Serious Sonoran Rigid Street Trapeze, valkoinen
Serious Sonoran Rigid Street Trapeze, valkoinen valkoinen
Serious
Sonoran Rigid Street Trapeze, valkoinen
789,95 € 749,00 €
 • Versiot:

Naisten hybridipyörä on monipuolisuutta arvostavan valinta

Tämän päivän pyörämarkkinat pitävät sisällään yhä enemmän naisille erityisesti kehitettyjä pyörämalleja, jotka on suunniteltu naisten keholle sopivuutta silmällä pitäen. Naisten pyörävalikoimaan kuuluvat menopelit sisältävät runsain määrin eri pyöräilyn alalajeihin sopivia malleja, jotka on hiottu ominaisuuksiltaan vastaamaan erinomaisesti naisten pyöräilytarpeisiin. Ominaista naisille suunnitelluissa pyörämalleissa on matala vaakaputki sekä muu rungon muotoilu, joka palvelee parhaalla tavalla naispuolista pyörän käyttäjää. Pyörissä on myös naisille helposti käsiteltävä hallittavuus, joka ottaa huomioon naisen pienemmän kehon koon miehiin verrattuna. Lopputuloksena on erinomainen viihtyvyys ja käyttömukavuus pyörän selässä.

Serious Cedar Trapeze Musta Keltainen naisten hybridipyörä

Mitä tulee naisten pyörien tarjontaan, yksi tämän päivän suosituimmista naisten pyörämalleista on naisten hybridipyörä. Hybridipyörällä tarkoitetaan nimensä mukaisesti hybridimallia, joka yhdistää kahden suositun pyörämallin – maastopyörän ja maantiepyörän – parhaat ominaisuudet. Naisten tarpeisiin kehitetty hybridi eroaa miesten malleista sen naiskäyttäjälle optimoidussa kokoonpanossa. Naisten hybridipyörällä taittuvat helposti niin pitkät pyöräilyreitit asfalttipinnoitetuilla teillä kuin syrjäisemmät reittiosuudet hiekkapolkuineen ja mäkineen. Näiden käyttötarkoituksien lisäksi hybridin selässä voi suunnata myös kaikkiin muihin paikkoihin, mihin aktiivinen vapaa-aikasi voi ikinä johdattaa. Hybridillä taitat niin työ- ja koulumatkat, yleiskuntoa kohottavat pyörälenkit kuin leppoisan kruisailun kaupungin kaduilla. Toisin sanoen hybridipyörä on monipuolisesti palveleva, yleiskäyttöön sopiva menopeli, joka palkitsee käyttäjänsä erinomaisella mukautuvuudella.

Mikäli etsit naisten pyörää ja pidät vaihtelevista maisemista sekä haluat pyöräsi taipuvan mitä moninaisimpiin tarpeisiin, on naisten hybridipyörä loistovalinta omaksi luottopeliksi. Naisten hybridipyörässä on panostettu kokonaisvaltaisesti monipuolisuuteen, esimerkiksi maastopyörissä hyviksi havaittujen jarrujen ja vaihteiston muodossa sekä maantiellä erinomaisesti rullaaviin renkaisiin . Lisäksi hybridipyörä tarjoaa maantie- ja kilpapyöriä pystymmän ajoasennon, mikä vähentää tehokkaasti ilmanvastusta. Hybridin selässä pääset siis nauttimaan miellyttävästä ajomukavuudesta, minkä lisäksi pystyt havainnoimaan helpommin kaupungin katujen vilkasta liikennettä. Jos hybridipyörän kuvaus saa sen kuulostamaan sinulle sopivalta ajopeliltä, laadukas naisten hybridipyörä on kannattava hankinta, joka palvelee käytössä pitkään.

Laadukkaat naisten hybridipyörät kätevästi Bikesterilta

Hybridien suosio on lisääntynyt viime vuosien aikana huomattavasti, mikä näkyy myös naisten hybridipyörien kasvaneena suosiona. Kun kyseessä on polkupyörä, joka on suunniteltu toimimaan mitä moninaisimmissa ympäristöissä ja käyttötavoissa, myös syy suosioon on selvä. Mitä tulee naisten hybridipyörän valintaan, huomioon kannattaa ottaa muutama seikka. Ensinnäkin tärkeässä asemassa on pyörän rungon käyttäjälleen sopiva koko. Jos mietit kahden runkokoon välillä, löydät sivustoltamme avuksesi näppärän hybridipyörän runkolaskurin , joka auttaa määrittämään sopivimman rungon koon uudelle hybridipyörällesi.

Toinen tärkeä ominaisuus hybridissä on vaihtelevilla alustoilla optimaalisen toimivuuden takaavat levyjarrut. Oman hybridin valintaa helpottaa kuitenkin mukavasti se, että levyjarrut kuuluvat melkeinpä vakiona tämän päivän markkinoilta löytyviin hybridimalleihin. Naisten hybridipyörät eroavat puolestaan etuhaarukoissaan, sillä niitä on saatavana sekä joustavina että kiinteinä malleina. Joustava haarukka on kehitetty toimimaan erinomaisesti pehmeämmillä tienpinnoilla, joten jos viihdyt enemmänkin hiekkapoluilla tai muilla syrjäisemmillä tieosuuksilla, haarukan joustavuuteen kannattaa panostaa. Hybridimallit eroavat muutenkin toisistaan sen mukaan, onko kyseessä maastoajoon painotettu malli vai kaupunki- ja maantieajoon ihanteellisemmin sopiva malli. Omasta käyttötarkoituksesta kannattaa siis olla selvillä ennen uuden fillarin valintaa.

Hybridipyöräostoksilla on myös tietysti määritettävä hintahaarukka omalle tulevalle menopelille. Nyrkkisääntönä hybridiostoksilla toimii sama sääntö kuin muitakin pyöriä ostettaessa – mitä enemmän siihen rahallisesti panostaa, sitä toimivamman ajopeliin tulee saamaan. Hintavammat mallit on nimittäin varustettu kestävämmillä ja kaikin puolin laadukkaammilla komponenteilla.

Bikesterin upeasta valikoimasta löydät naisten hybridipyörän helposti ja vaivattomasti. Voit löytää meiltä monipuolisen ja laadukkaan hybridin esimerkiksi merkiltä Serious. Koska valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, käy tutustumassa tällä hetkellä tarjoamiimme hybridimalleihin ja klikkaa verkkokaupastamme itsellesi monin tavoin palveleva luottofillari, joka ei helposti hätkähdä maiseman vaihdoksia.

Pyöräilyn konkarikauppa tarjoaa reilut tilausehdot

Palvelevasta verkkokaupastamme tilaat jouhevasti niin naisten hybridipyörän tai muun polkupyörän kuin pyöräilyn laadulla kruunaavat varusteet. Kun valitset lempilajisi optimaalisesti täydentävien vermeiden toimittajaksi pyöräilyn konkarikaupan Bikesterin, nautit jopa 30 päivän pituisesta avokaupasta, jonka ajan voit miettiä meiltä tekemiäsi hankintoja kotisi rauhassa. Pyörävalikoimaamme tutustuttuasi ota katsaus myös pyöräilyvaatteisiin, tarvikkeisiin sekä pyöränosiin – totta kai nekin alan parhailta laatubrändeiltä. Tervetuloa tekemään löytöjä reilun pyöräkauppiaan valtavan katon alle!