Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Crossräder Damen
Naisten hybridipyörät
Naisten hybridipyörissä on yleensä tukeva runko, jossa on matalampi sisääntulo ja lyhyempi Reach-mitta. Useimmat valmistajat huolehtivat myös siitä, että satula, ohjaustanko ja kahvat ovat käyttömukavuudeltaan naisille sopivia.

Naisten hybridi-pyörät

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Renkaiden koko

Paino in kg

kg
kg

Tuoteperhe

  • Cube Nature 3
  • Cube Nulane 1

Värit

  • harmaa
  • valkoinen
  • musta
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Nature Pro Trapeze, valkoinen/harmaa
Cube Nature Pro Trapeze, valkoinen/harmaa valkoinen/harmaa
Cube
Nature Pro Trapeze, valkoinen/harmaa
889,95 €
  • Versiot: 50cm | S
Cube Nature EXC Trapeze, hopea/musta
Cube Nature EXC Trapeze, hopea/musta hopea/musta
Cube
Nature EXC Trapeze, hopea/musta
OVH 1 199,00 € 1 119,00 €
  • Versiot: 46cm | XS50cm | S
Cube Nature SLX Trapeze, harmaa
Cube Nature SLX Trapeze, harmaa harmaa
Cube
Nature SLX Trapeze, harmaa
OVH 1 699,00 € 1 519,00 €
  • Versiot: 54cm | M (28")
- 10 %
Cube Nulane Pro Trapeze
Cube Nulane Pro Trapeze Nulane Pro
Cube
Nulane Pro Trapeze
OVH 1 099,00 € 979,00 €
  • Versiot: 47cm | XS
Uusi
- 10 %

Naisten hybridipyörä on monipuolisuutta arvostavan valinta

Tämän päivän pyörämarkkinat pitävät sisällään yhä enemmän naisille erityisesti kehitettyjä pyörämalleja, jotka on suunniteltu naisten keholle sopivuutta silmällä pitäen. Naisten pyörävalikoimaan kuuluvat menopelit sisältävät runsain määrin eri pyöräilyn alalajeihin sopivia malleja, jotka on hiottu ominaisuuksiltaan vastaamaan erinomaisesti naisten pyöräilytarpeisiin. Ominaista naisille suunnitelluissa pyörämalleissa on matala vaakaputki sekä muu rungon muotoilu, joka palvelee parhaalla tavalla naispuolista pyörän käyttäjää. Pyörissä on myös naisille helposti käsiteltävä hallittavuus, joka ottaa huomioon naisen pienemmän kehon koon miehiin verrattuna. Lopputuloksena on erinomainen viihtyvyys ja käyttömukavuus pyörän selässä.

Serious Cedar Trapeze Musta Keltainen naisten hybridipyörä

Mitä tulee naisten pyörien tarjontaan, yksi tämän päivän suosituimmista naisten pyörämalleista on naisten hybridipyörä. Hybridipyörällä tarkoitetaan nimensä mukaisesti hybridimallia, joka yhdistää kahden suositun pyörämallin – maastopyörän ja maantiepyörän – parhaat ominaisuudet. Naisten tarpeisiin kehitetty hybridi eroaa miesten malleista sen naiskäyttäjälle optimoidussa kokoonpanossa. Naisten hybridipyörällä taittuvat helposti niin pitkät pyöräilyreitit asfalttipinnoitetuilla teillä kuin syrjäisemmät reittiosuudet hiekkapolkuineen ja mäkineen. Näiden käyttötarkoituksien lisäksi hybridin selässä voi suunnata myös kaikkiin muihin paikkoihin, mihin aktiivinen vapaa-aikasi voi ikinä johdattaa. Hybridillä taitat niin työ- ja koulumatkat, yleiskuntoa kohottavat pyörälenkit kuin leppoisan kruisailun kaupungin kaduilla. Toisin sanoen hybridipyörä on monipuolisesti palveleva, yleiskäyttöön sopiva menopeli, joka palkitsee käyttäjänsä erinomaisella mukautuvuudella.

Mikäli etsit naisten pyörää ja pidät vaihtelevista maisemista sekä haluat pyöräsi taipuvan mitä moninaisimpiin tarpeisiin, on naisten hybridipyörä loistovalinta omaksi luottopeliksi. Naisten hybridipyörässä on panostettu kokonaisvaltaisesti monipuolisuuteen, esimerkiksi maastopyörissä hyviksi havaittujen jarrujen ja vaihteiston muodossa sekä maantiellä erinomaisesti rullaaviin renkaisiin . Lisäksi hybridipyörä tarjoaa maantie- ja kilpapyöriä pystymmän ajoasennon, mikä vähentää tehokkaasti ilmanvastusta. Hybridin selässä pääset siis nauttimaan miellyttävästä ajomukavuudesta, minkä lisäksi pystyt havainnoimaan helpommin kaupungin katujen vilkasta liikennettä. Jos hybridipyörän kuvaus saa sen kuulostamaan sinulle sopivalta ajopeliltä, laadukas naisten hybridipyörä on kannattava hankinta, joka palvelee käytössä pitkään.

Laadukkaat naisten hybridipyörät kätevästi Bikesterilta

Hybridien suosio on lisääntynyt viime vuosien aikana huomattavasti, mikä näkyy myös naisten hybridipyörien kasvaneena suosiona. Kun kyseessä on polkupyörä, joka on suunniteltu toimimaan mitä moninaisimmissa ympäristöissä ja käyttötavoissa, myös syy suosioon on selvä. Mitä tulee naisten hybridipyörän valintaan, huomioon kannattaa ottaa muutama seikka. Ensinnäkin tärkeässä asemassa on pyörän rungon käyttäjälleen sopiva koko. Jos mietit kahden runkokoon välillä, löydät sivustoltamme avuksesi näppärän hybridipyörän runkolaskurin , joka auttaa määrittämään sopivimman rungon koon uudelle hybridipyörällesi.

Toinen tärkeä ominaisuus hybridissä on vaihtelevilla alustoilla optimaalisen toimivuuden takaavat levyjarrut. Oman hybridin valintaa helpottaa kuitenkin mukavasti se, että levyjarrut kuuluvat melkeinpä vakiona tämän päivän markkinoilta löytyviin hybridimalleihin. Naisten hybridipyörät eroavat puolestaan etuhaarukoissaan, sillä niitä on saatavana sekä joustavina että kiinteinä malleina. Joustava haarukka on kehitetty toimimaan erinomaisesti pehmeämmillä tienpinnoilla, joten jos viihdyt enemmänkin hiekkapoluilla tai muilla syrjäisemmillä tieosuuksilla, haarukan joustavuuteen kannattaa panostaa. Hybridimallit eroavat muutenkin toisistaan sen mukaan, onko kyseessä maastoajoon painotettu malli vai kaupunki- ja maantieajoon ihanteellisemmin sopiva malli. Omasta käyttötarkoituksesta kannattaa siis olla selvillä ennen uuden fillarin valintaa.

Hybridipyöräostoksilla on myös tietysti määritettävä hintahaarukka omalle tulevalle menopelille. Nyrkkisääntönä hybridiostoksilla toimii sama sääntö kuin muitakin pyöriä ostettaessa – mitä enemmän siihen rahallisesti panostaa, sitä toimivamman ajopeliin tulee saamaan. Hintavammat mallit on nimittäin varustettu kestävämmillä ja kaikin puolin laadukkaammilla komponenteilla.

Bikesterin upeasta valikoimasta löydät naisten hybridipyörän helposti ja vaivattomasti. Voit löytää meiltä monipuolisen ja laadukkaan hybridin esimerkiksi merkiltä Serious. Koska valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, käy tutustumassa tällä hetkellä tarjoamiimme hybridimalleihin ja klikkaa verkkokaupastamme itsellesi monin tavoin palveleva luottofillari, joka ei helposti hätkähdä maiseman vaihdoksia.

Pyöräilyn konkarikauppa tarjoaa reilut tilausehdot

Palvelevasta verkkokaupastamme tilaat jouhevasti niin naisten hybridipyörän tai muun polkupyörän kuin pyöräilyn laadulla kruunaavat varusteet. Kun valitset lempilajisi optimaalisesti täydentävien vermeiden toimittajaksi pyöräilyn konkarikaupan Bikesterin, nautit jopa 30 päivän pituisesta avokaupasta, jonka ajan voit miettiä meiltä tekemiäsi hankintoja kotisi rauhassa. Pyörävalikoimaamme tutustuttuasi ota katsaus myös pyöräilyvaatteisiin, tarvikkeisiin sekä pyöränosiin – totta kai nekin alan parhailta laatubrändeiltä. Tervetuloa tekemään löytöjä reilun pyöräkauppiaan valtavan katon alle!