Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Cyclocrosser
Cyclocross-pyörät: perinteet kohtaavat monipuolisuuden
Ovatko cyclocross-pyörät hyviä vain yhdessä lajissa vai ovatko ne kaikkein joustavimpia pyörätyyppejä? Alun perin cyclocross-pyörät on kehitetty esteitten täyttämille ja mutasohjoisille kilparadoille. Viime vuosina nämä maastoon suuntautuneet pyörät ovat kokeneet renessanssin. Moderneissa malleissa on levyjarrut, järeämmät kiekot ja tubeless ready-renkaat. Tuloksena on monipuoliset kilpurit, jotka ovat kotonaan niin asfaltilla kuin metsässä.

Cyclocrossit

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Vaihteisto - Merkki

 • microSHIFT 1
 • Shimano 1
 • Sram 2

Vaihteiden lukumäärä

Jarrusysteemi

 • Hydraulinen levyjarru 3
 • Mekaaninen levyjarru 1

Paino in kg

kg
kg

Materiaalityyppi

 • Alumiini 2
 • Hiili 2

Tuoteperhe

 • ORBEA Terra 1
 • Vitus Energie 3

Värit

 • ruskea
 • musta
 • turkoosi
 • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Orbea Terra H40, ruskea/musta
Orbea Terra H40, ruskea/musta ruskea/musta
Orbea
Terra H40, ruskea/musta
OVH 2 099,00 € 1 679,00 €
 • Versiot: M | 49,1cm (28")L | 52,4cm (28")XL | 55,7cm (28")
- 20 %
Vitus Energie EVO Rival intl., turkoosi/musta
Vitus Energie EVO Rival intl., turkoosi/musta turkoosi/musta
Vitus
Energie EVO Rival intl., turkoosi/musta
OVH 2 599,95 € 1 629,00 €
 • Versiot: L | 53cm (28")XL | 55cm (28")
- 37 %
Vitus Energie VR intl., hopea
Vitus Energie VR intl., hopea hopea
Vitus
Energie VR intl., hopea
OVH 1 099,95 € 759,00 €
 • Versiot: M | 52cm (28")L | 54cm (28")XL | 56cm (28")
- 31 %
Vitus Energie EVO Apex intl., hopea/musta
Vitus Energie EVO Apex intl., hopea/musta hopea/musta
Vitus
Energie EVO Apex intl., hopea/musta
OVH 2 399,95 € 2 029,00 €
 • Versiot: L | 53cm (28")
- 15 %

Cyclocross palvelee käyttäjäänsä monipuolisesti

Cyclocross on maantiepyörästä kehitetty polkupyörä, jonka ominaisuudet on viritetty maantiekiituria laajemmalle tarjoamaan monipuolisemmat käyttökohteet. Näiden tarkoin harkittujen ominaisuuksien ansiosta cyclocrossarilla voi taittaa vaivatta myös reiteille osuvat maasto-osuudet, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen maastopyörä. Cyclocross eroaa tavallisesta maantiepyörästä hieman leveämmillä, kuvioiduilla cyclocross-renkailla, jotka tarjoavat optimaalisen pidon hiekkaisilla ja jopa mutaisilla alustoilla. Koska cyclocrossin haarukat ovat leveämmät kuin maantiepyörässä, se toimii hyvin myös talvisaikaan pyöräillessä, kun alle vaihtaa toimivat nastarenkaat. Moni onkin vaihtanut maantiepyöränsä cyclocrossiin siitä syystä, että sen käyttöä voi pienillä säätelyillä jatkaa syksyn vaihtuessa talveen.

Bombtrack Tension 2 cyclocross pyörä

Cyclocross pyörä eroaa muillakin tavoin maantiepyörästä. Ensinnäkin cyclocrossin rakenne on maantiepyörää jämäkämpi, ja sen vaihteisto ja jarrut on kehitetty selviämään vaihtelevista maastoista ja niiden mukanaan tuomista haasteista. Lisäksi cyclocrossari on kehitetty tarjoamaan maantiepyörään verrattuna pystympi ajoasento, mikä varmistaa paremman ympäristön havainnoinnin ja miellyttävän matkanteon pidemmilläkin reiteillä. Pystysuora ajoasento tekee myös pyörän käsittelystä helpompaa. Maanteiden ja vaihtelevien maastojen lisäksi cyclocross taipuu erinomaisesti myös retkiajoon ja kaupunkiajoon sekä vauhdikkaille, kuntoa kohottaville pyörälenkeille.

Jos et osaa päättää, hankkisitko maantie- vai maastopyörän ja punnitset näiden kahden vaihtoehdon välillä, voit myös hankkia niiden sijaan monipuolisen cyclocrossin, jossa yhdistyy näppärästi molempien edellä mainittujen pyörien ominaisuuksia. Mikäli tiedät kaipaavasi pyöräilyyn vaihtelua ja haluat voida vaihtaa sujuvasti ympäristöstä toiseen, on cyclocross kannattava valinta. Sen mukanaan tuoma monipuolisuus tekee tulevien pyörälenkkiesi suunnittelusta ennennäkemättömän joustavaa, kun voit suunnata alustalta toiselle ja vieläpä hyödyntää samaista fillaria myös työmatkoilla ja kaupunkiajossa – missä ikinä liikutkin.

Valitse omiin käyttötarpeisiisi sopivin cyclocross

Cyclocross-pyörää valitessa kannattaa ottaa huomioon omat henkilökohtaiset käyttötarpeet, jotta tulee valinneeksi itselleen parhaiten sopivan menopelin. Ensinnäkin ratkaisevaa pyörän valinnassa on käyttäjälleen sopiva rungon koko. Toiseksi kannattaa jo etukäteen pohtia itselleen sopivaa hintahaarukkaa cyclocrossin hankintaan. Kuten muissakin fillareissa, myös cyclocrosseissa hintaluokka nousee sitä mukaa, mitä enemmän laatukomponentteja menopeli sisältää. Toki ensimmäiseksi cyclocrossiksi voi hankkia hieman edullisemmankin vaihtoehdon, mutta mikäli laji vie mukanaan, laadukkaat ja huolella valitut komponentit nousevat arvaamattomaan arvoon vaihtelevilla reiteillä viiletettäessä.

Cyclocross-mallit eroavat toisistaan monessakin suhteessa. Lukkopolkimet ovat monen cyclocross-kuskin mieleen niiden tarjoaman käyttömukavuuden vuoksi ja sellaiset löytyvätkin useimmista cyclocrossareista vakiona. Jollei näin ole, polkimien vaihtaminen erikseen hankittaviin lukkopolkimiin käy varsin kätevästi. Etuhaarukoita löytyy eri cyclocross-malleista niin hiilikuidusta kuin alumiinista valmistettuna, ja hiilikuituhaarukka on erinomainen valinta, sillä erinomaisten käyttöä mukavoittavien ominaisuuksiensa lisäksi se tinkii kätevällä tavalla pyörän kokonaispainoa alaspäin.

Cyclocross-tarjontaa löytyy tänä päivänä useilta laadukkailta pyörävalmistajilta.Cube cyclocross on erinomainen esimerkki ominaisuuksiensa puolesta mainiosti suoriutuvasta cyclocrossarista. Toimitusvarma pyöräjätti Cube nimittäin tietää mitä tekee varustaessaan myös cyclocrossinsa mitä kevyimmillä osilla ja laadukkaimmilla komponenteilla. Vankat mekaaniset levyjarrut tuovat Cube cyclocross -malleihin erinomaisen käyttömukavuuden. Toisena esimerkkinä mainittakoon Focus cyclocross, joka ei sekään häpeä teknisellä toimivuudellaan. Tarjolla on niin alumiini- kuin hiilikuiturungolla varustettuja Focus cyclocross -malleja, joista jokainen on kehitetty vastaamaan tiettyihin käyttötarpeisiin.

Voit löytää meiltä oman cyclocross-pyöräsi markkinoiden takuuvarmoilta laatumerkeiltä, kuten Giant, FOCUS tai Cannondale. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti pyörämaailman uusimmilla tuulahduksilla, joten tutustu tämänhetkiseen tarjontaamme nähdäksesi cyclocross-mallit, jotka ovat saatavilla juuri nyt. Klikkaa cyclocross-pyörien tuotekuvia päästäksesi vertailemaan eri malleja tuotekuvista avautuvien tarkkojen kuvausten perusteella. Hyvän tuurin kohdalle osuessa voi myös löytyä unelmiesi cyclocross tarjoukset-osiostamme, jonne päivitämme jatkuvasti valikoimastamme poistuvia malleja uusien mallien saapuessa markkinoille.

Toimivan pyöräilyn suunnannäyttäjä palveluksessasi

Löydä Bikesterilta laadukas polkupyörä, kuten esimerkiksi suosittu cyclocross, jolla taitat sukkelasti erilaiset pyöräilyreitit. Valtavan kattomme alta löydät samalla käynnillä myös kaiken muun pyöräilyyn tarvitsemasi – muutamalla klikkauksella. Meillä asioidessasi voit luottaa siihen, että tulet tilanneeksi laadukkaita tuotteita, sillä pyrimme tarjoamaan ainoastaan markkinoiden parasta laatua. Varusteostoksilla ollessasi tarjoamme tuotteillesi maksuttoman toimituksen 99 euron ylittävään tilaukseen. Ja koska haluamme tarjota sujuvan joustavaa kaupankäyntiä, turvaamme tyytyväisyytesi ostoksiisi 30 päivän pituisella avokaupalla sekä ilmaisella palautuksella, mikäli tuletkin toisiin aatoksiin hankintasi suhteen. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia nettikauppaan, joka on toimivan pyöräilyn vankkumaton suunnannäyttäjä!