Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

Kolmipyöräiset

12 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Tuoteperhe

 • Micro Trike 2
 • Puky CAT 1
 • Puky Ceety 4
 • Puky Fitsch 2

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • pinkki
 • punainen
 • sininen
 • musta
 • turkoosi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kolmipyöräiset
Kolmipyöräiset
Kolmipyöräinen tarjoaa oivan ensikosketuksen pyöräilyn ja tasapainon maailmaan. Kolmipyöräiset ja myös nelipyöräiset varsin pienille lapsille tarkoitetut pyörät tarjoavat riittävästi tukea vielä honteloille jaloille, mutta samalla kuitenkin takaavat rullaavuuden tunteen. Useissa kolmipyöräisissä on myös työntötanko, joka mahdollistaa vanhemmille mukavan ja ergonomisen asennon. Kolmipyöräiselle ajo on helppoa kuin lastenleikki, mutta helpottaa lasta siirtymään seuraavaan, hieman enemmän tasapainoa vaativaan kulkuneuvoon.
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Puky Fitsch lasten polkupyörät Lapset, punainen punainen
Puky
Fitsch lasten polkupyörät Lapset, punainen
59,95 €
Puky Fitsch lasten polkupyörät Lapset, punainen
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/punainen musta/punainen
Uusi
Globber
Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/punainen
99,95 €
ilmainen toimitus
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/punainen
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/turkoosi musta/turkoosi
Uusi
Globber
Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/turkoosi
99,95 €
ilmainen toimitus
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset, musta/turkoosi
Puky Fitsch lasten polkupyörät Lapset, harmaa harmaa
Puky
Fitsch lasten polkupyörät Lapset, harmaa
59,95 €
Puky Fitsch lasten polkupyörät Lapset, harmaa
Micro Trike XL Lastenvaunut Lapset, punainen punainen
Micro
Trike XL Lastenvaunut Lapset, punainen
109,95 € 88,95 €
- 19 %
Micro Trike XL Lastenvaunut Lapset, punainen
Puky CAT S6 Ceety lasten polkupyörät Lapset, punainen/musta punainen/musta
Puky
CAT S6 Ceety lasten polkupyörät Lapset, punainen/musta
229,95 € 209,95 €
ilmainen toimitus
Puky CAT S6 Ceety lasten polkupyörät Lapset, punainen/musta
Micro Trike XL Lastenvaunut Lapset, sininen sininen
Micro
Trike XL Lastenvaunut Lapset, sininen
109,95 € 88,95 €
- 19 %
Micro Trike XL Lastenvaunut Lapset, sininen
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset lime green
Uusi
Globber
Explrr Trike 2in1 Lapset
99,95 €
ilmainen toimitus
Globber Explrr Trike 2in1 Lapset
Loppuunmyyty
Puky Ceety Air Tricycle Kids, punainen punainen
Puky
Ceety Air Tricycle Kids, punainen
109,95 €
ilmainen toimitus
Puky Ceety Air Tricycle Kids, punainen
Loppuunmyyty
Puky Ceety Tricycle Kids, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
Puky
Ceety Tricycle Kids, vaaleanpunainen
89,95 €
Puky Ceety Tricycle Kids, vaaleanpunainen
Loppuunmyyty
Puky Ceety Tricycle Kids, sininen sininen
Puky
Ceety Tricycle Kids, sininen
89,95 €
Puky Ceety Tricycle Kids, sininen
Loppuunmyyty
Puky Ceety Tricycle Kids, punainen punainen
Puky
Ceety Tricycle Kids, punainen
89,95 €
Puky Ceety Tricycle Kids, punainen

Hanki Kolmipyöräinen edullisesti netistä osoitteessa Bikester.fi

Kolmipyöräinen Polkupyöriä löytyy lähes jokaisesta perheestä, ja kaiken kokoisia aivan pienistä lastenpyöristä aikuisten maastopyöriin. Kotipihat pursuavat suuren perheen polkupyöriä, ja löytyypä se perheen pienimmänkin pyörä muiden pyörien seasta. Se on tietenkin kolmipyöräinen, lapsen ensimmäinen tutustuminen polkupyörään. Lasten kolmipyörä on kolmella renkaalla varustettu polkupyörä, ja kolmipyörän rakenne helpottaa tasapainoilua ja niitä valmistetaankin pienille lapsille. Kolmipyörissä polkimet voivat olla kiinni etupyörän navassa tai keskellä kuten aikuistenkin polkupyörässä. Joissain malleissa ei ole lainkaan polkimia, sillä niillä potkitaan eteenpäin. Lapsuudessaan on moni polkaissut kolmipyörällä, ja tämä klassikko ei tunnu koskaan katoavan, sillä aina löytyy pieniä lapsia, jotka nähdessään vanhempien tai sisarusten pyörät haluavat oman polkupyörän. Kolmipyörät ovat kuitenkin muuttuneet sitten vuosien takaisten aika yksinkertaisten mallien, sillä nykyään kolmipyörässä on erilaisia yksityiskohtia ja niihin voidaan lisätä apukeinoja, joilla vanhemmat voivat ohjata ja auttaa lastaan pyöräilyssä. Bikester on poiminut käteviä ja hauskoja kolmipyöräisiä valikoimaansa. Selaa valikoimaamme ja hanki lapsellesi oma kolmipyöräinen, joita löytyy muun muassa seuraavina malleina:

 • Puky CDT
 • Puky Wutsch
 • Puky City
 • Puky Rutscher
 • Puky Cat
Lapsen kasvaessa tulee halu kokeilla rajojaan eri tavoilla, kuten matkimalla isompiaan ulkoleikeissä, jolloin mukaan tulevat polkupyörät. Kolmipyörä on turvallinen lapsen ensipyöräksi, sillä se on vakaampi ja pienikokoinen. Lapsi voi potkia tai polkea kolmipyörällä, ja jalat ylettyvät maahan, mikä luo turvallisuuden tunteen lapsessa. Puky on saksalainen tuotemerkki, joka on jo kuudenkymmenen vuoden ajan valmistanut polkupyöriä liikkuville lapsille. Tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan, sekä tuotteiden kestävyydestä. Bikester.fi sivustolta löydät tämän innovatiivisen tuotemerkin suunnittelemia ja valmistamia lasten kolmipyöräisiä, kuten pirteä Puky CDT, joka on perinteinen kolmipyörä säädettävällä istuimella. Kolmipyörässä on kätevät käsijarrut ja säädettävä työntötanko. Kolmipyörä voidaan asettaa vapaalle, niin että lasta voidaan polkemisen sijaan työntää. Tämä iloisen värinen Puky CDT-malli sopii kahdesta vuodesta ylöspäin. Puky Wutsch on ilman polkimia oleva harjoittelupyörä, jossa on ergonomisesti muotoiltu istuin. Pyörässä on kantokahva, turvakahva, hiljaiset pyörät, sekä iskunkestävä pulverimaalaus. Tämä potkupyörä sopii lapsille aina 8 kuukauden ikäisestä ylöspäin.
Kolmipyöräinen

Pukyn Ceety® on uusi monipuolinen menopeli, sillä tämä innovaatio yhdistää kolmipyörän ja rattaat yhteen samaan tuotteeseen. 2 in 1 -malli on pitkäikäinen, sillä se kasvaa lapsesi mukana alkaen 1,5-vuotiaasta aina neljään ikävuoteen saakka. City-malliin muokattuna Ceetystä tulee kätevät kolmella pyörällä työnnettävät rattaat kävelyille tai vaikkapa kauppareissuille. Rungossa on tiukasti kiinnitetty työntöaisa, joka voidaan säätää yksilöllisesti sopivaan korkeuteen. Korkea selkänoja ja mukava istuin takaavat turvallisen ja mukavan kyydin perheen naperolle. Aisa ja selkänoja voidaan myös taittaa kasaan, jolloin rattaat mahtuvat paremmin kotiin, halliin tai vaikkapa auton takakonttiin. Lapsen kasvaessa Ceetystä voi irrottaa selkää tukeneen korkean selkänojan ja menopeli muuttuu hauskaksi ja turvalliseksi kolmipyöräksi. Ceetyllä leikkiessään lapsi oppii käyttämään ja hiomaan motorisia taitojaan, sekä jalkojen ja käsien koordinaatiokykyä. Puky Ceety on kätevä vanhempien ohjata ja pienempikin lapsi pysyy turvallisesti istuimessa 5 piste turvavöiden kanssa. Ceety on jokapäiväinen matkakaveri, joka kantaa puolestasi myös tavaroita, sillä pyörään saa kiinnitettyä tavarakorin, jossa on itsessään kätevä kantokassi pienille ostoksille, sekä tärkeille pikkutavaroille. Kassissa on erikseen oma tasku varattuna juomapullolle. Kassin saa nostettua kokonaan irti kärrystä tavaroineen päivineen, jolloin tavarat on kätevä purkaa. AIR-Less Comfort-renkaat pitävät kyydin tasaisena.

Pukyn kävelyauto on mahtava menopeli taaperoille. Kävelyauton pituus on 62 cm ja leveys 32 cm. Tukevaksi suunniteltu matala painopiste tekee autosta vankan. Pukyn kävelyautossa on käytännöllinen ergonominen muotoilu ja hiljaiset pyörät. Ratissa on pirteä äänimerkki. Puky Cat on kolmipyörä, jossa on takana kätevä kuljetuslaatikko. Pukyn Cat-kolmipyörä sisältää säädettävän istuimen, jolloin istuin voidaan asettaa lapsen koon mukaan. Tuotteessa on käsijarrut ja pyörän voi asettaa vapaavaihteelle. Mukana tulee säädettävä työntötanko, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lasta raskailla osuuksilla, tai teillä, joissa on vahdittava tarkemmin lapsen pyöräilyä. Kuljetuslaatikossa lapsi voi säilyttää suosikkilelujaan, tai hiekkalaatikolla kuljettaa hiekkaa paikasta toiseen. Mahdollisuuksia on useita kun käyttää mielikuvitustaan.