Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Kolmipyöräiset
Kolmipyöräiset
Kolmipyöräinen tarjoaa oivan ensikosketuksen pyöräilyn ja tasapainon maailmaan. Kolmipyöräiset ja myös nelipyöräiset varsin pienille lapsille tarkoitetut pyörät tarjoavat riittävästi tukea vielä honteloille jaloille, mutta samalla kuitenkin takaavat rullaavuuden tunteen. Useissa kolmipyöräisissä on myös työntötanko, joka mahdollistaa vanhemmille mukavan ja ergonomisen asennon. Kolmipyöräiselle ajo on helppoa kuin lastenleikki, mutta helpottaa lasta siirtymään seuraavaan, hieman enemmän tasapainoa vaativaan kulkuneuvoon.

Kolmipyöräiset

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Lasten kolmipyörä turvalliseen pyöräilyn opetteluun

Kolmipyörät ovat polkupyöriä, joissa on nimensä mukaisesti kolme pyörää – yksi edessä ja kaksi takana. Kolmipyöriä valmistetaan markkinoille niin lasten kuin aikuistenkin malleina, ja pääsääntöisesti niitä käyttävät lapset ja iäkkäämmät ihmiset. Lasten kolmipyörä on erinomainen hankinta lapsen ensimmäiseksi polkupyöräksi. Kolmipyöräinen muotoilu tarjoaa lapselle ihanteellisen tasapainon pyöräilyn harjoitteluun, minkä ansiosta lapsen voi päästää turvallisin mielin pyörän selkään ilman pelkoa kaatumisesta. Kolmipyörä mahdollistaa polkemisliikkeen opettelun ja siinä kehittymisen ennen kaksipyöräisen polkupyörän käyttöönottoa.

Puky Fitsch Harmaa Lasten Kolmipyörä

Koska pienten lasten jalat eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet lihasvoiman hyödyntämisessä, alkuun pääseminen kolmipyörällä polkemisessa voi tuntua aluksi pienokaiselle kovinkin raskaalta. Pyörän takaosaan kiinnitettävä työntöaisa on tähän tarpeeseen oiva apuväline, sillä sen avulla aikuinen voi työntää vauhtia pyörään esimerkiksi ylämäessä tai milloin tahansa pyöräilymatkan varrella pienen polkijan jalkavoimien ehtyessä. Työntöaisa tarjoaa aikuiselle ergonomisen työntöasennon ilman tarvetta pyörän puoleen kumartumiselle. Kun kolmipyörällä polkeminen käy lapselle tutummaksi ja helpommaksi, työntöaisan voi irrottaa pyörästä ja lapsi voi jatkaa polkemisharjoittelua itsenäisesti – tietysti edelleen aikuisen valvonnassa.

Kun lapsen polkeminen sujuu hyvin kolmipyörällä ja pyörän ohjaamiseenkin on saatu hieman harjoittelua, lapsi voi siirtyä kaksipyöräiseen lasten polkupyörään. Työntöaisa on usein edelleen tarpeellinen apuväline myös lasten kaksipyöräisessä polkupyörässä, etenkin haastetta tarjoavissa ylämäissä tai matkan jatkuessa pidemmälle. Apupyörät ovat nekin ehdoton hankinta lapsen ensimmäiseen kaksipyöräiseen, mikäli sellaisia ei ole asennettu pyörään jo valmiiksi. Tasapainon harjoitteleminen pyöräilyssä vie nimittäin runsain määrin aikaa, ja apupyörät tarjoavat kaivattavaa tukea pyöräilyn sujumiseen. Apupyörät voi kokeilla poistaa lapsen pyörästä, kun pyöräily alkaa tuntua vakaammalta.

Kolmipyörät erilaisilla ominaisuuksilla

Lasten kolmipyörät harvoin vaihtelevat kovinkaan suuresti perusmuotoilunsa ja -ajatuksensa puolesta, kun malleja verrataan toisiinsa, mutta pyörämallien tarkemmissa yksityiskohdissa ja ominaisuuksissa voi kuitenkin olla joitakin eroavaisuuksia. Joissakin malleissa voi olla esimerkiksi pyörän takaosaan asennettuna säilytyslaatikko, jossa vaikkapa lempilelut tai tarhareppu kulkevat vaivatta mukana. Muita ominaisuuksia eri kolmipyörien malleissa voivat olla esimerkiksi istuimen säädettävyys tai kätevä käsijarru, jonka avulla lapsi voi harjoitella jarruttamista jalkajarrujen ohella.

Lasten kolmipyöräinen polkupyörämalli on varustettu muiden pyörämallien tavoin polkimilla, jotka on asennettu joko etupyörän molemminpuolisiin napoihin tai rungon keskiosaan, kuten aikuisille suunnitelluissa pyörämalleissa. Saatavilla on toki myös polkimettomia kolmipyöriä, joiden ideana on tutustua pyöräilyn ihmeisiin jaloilla maata vasten potkutellen. Mallista riippumatta yhteistä lasten laadukkaille kolmipyörille on niiden muotoilussa huomioon otettu turvallisuus, mikä onkin erityisen tärkeä ominaisuus perheen pienimpien menopeleistä puhuttaessa.

Toinen yhdistävä tekijä lasten kolmipyörissä on yleisesti ottaen niissä käytetty veikeä, iloinen muotoilu. Useimmat lasten kolmipyörät komeilevat upeissa väreissä tai väriyhdistelmissä. Meiltä Bikesterilta löydät lapsia houkuttelevat, pyöräilyn maailmaan tutustumaan kutsuvat kolmipyörät seuraavilta tuotemerkeiltä:

Turvalliset lasten kolmipyörät ja pyörävarusteet Bikesterilta

Kun on tullut aika hankkia perheen pienokaiselle kolmipyöräinen kulkupeli, meiltä Bikesterilta löydät laadukkaat ja turvalliset kolmipyörät, jotka olemme valikoineet tarjolle alan osaavilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä.

Kurkista ajantasaiseen kolmipyörien tarjontaamme, napsauta tuotekuvaa ja pääset lukemaan kunkin pyörämallin tarkemmista ominaisuuksista. Valikoimassamme tarjoamamme lasten kolmipyörät ovat veikeän muotoilun omaavia ja saavat helposti perheen pienimmät pyöräilijät innostumaan pyöräilyn saloihin tutustumiseen. Etenkin kun kyseessä on pyörähankinta lapselle, muistathan aina myös hankkia laadukkaan pyöräilykypärän lapsesi päätä suojaamaan.