Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

ORBEA Rise

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • vihreä
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Orbea Rise H30, musta
Orbea Rise H30, musta musta
Orbea
Rise H30, musta
OVH 5 299,00 € 4 689,00 €
  • Versiot: XL | 50,8cm (29")
- 11 %
Orbea Rise M20, vihreä/musta
Orbea Rise M20, vihreä/musta vihreä/musta
Orbea
Rise M20, vihreä/musta
OVH 6 999,00 € 4 189,95 €
  • Versiot: XL | 50,8cm (29")
- 40 %

Uniikisti muotoiltu Orbea Rise – Täysjousitettu sähkömaastopyörä

Orbea on pitkän linjan polkupyörien valmistaja, joka toimittaa pyörämarkkinoille laadukkaita menopelejä. Brändin juuret juontavat niinkin pitkälle kuin vuoden 1840 Espanjaan, jossa yritys perustettiin alun perin toimittamaan tuotteita aseteollisuuteen. Tuolta alalta Orbea sai vankkaa tietotaitoa sekä erilaisista huippulaadukkaista materiaaleista että asiantuntevasta tuotekehityksestä. Brändin tämän päivän teknisesti huippusuoriutuvat menopelit ovat suosittuja niin ammatikseen pyöräilevien kuin pyöräilyn harrastajien keskuudessa ympäri maailman. Vuosikymmenten aikana tämä konkaribrändi on kehittänyt monia innovaatioita, kuten optimaalisen ajoasennon tarjoavat rungot ja ohjaustangot sekä laadukkaat pyöriin integroitavat komponentit.

Orbean osaavissa käsissä syntyvät polkupyörät sekä maasto- ja maantieajoon että kaupunki- ja triathlon-pyöräilyyn suunniteltuina malleina. Lisäksi brändi panostaa tänä päivänä myös suorituskykyisten sähköpyörien valmistukseen. Orbea Rise on erinomainen esimerkki brändin sähkömaastopyöristä, jotka on tehty tarjoamaan paras mahdollinen ajomukavuus vaihtelevissa maastoissa rullatessa. Laadukkaita komponentteja täyteen pakatut, täysjousitetut Rise-fillarit ovat uniikisti muotoiltuja, minkä ansiosta ne keräävät katseita puoleensa aivan kaikkialla. Rise-sähkömaastopyörien huikean laaja värivalikoima tarjoaa mahtavan kattauksen toinen toistaan upeampia ajopelejä, joiden selässä kelpaa kruisailla.

Edistyksellisillä ominaisuuksilla pakattu Orbea Rise

Orbea Rise -tuoteperheen jäsenet on varustettu täysjousituksella, joka tarjoaa erinomaisen suoriutuvuuden haastavammissa, esteiden täyttämissä maastoissa. Rise-perheessä on monia eri malleja, useassa hintaluokassa. Mallit eroavat toisistaan komponenttien osalta, joilla ne on pakattu, ja luonnollisesti malliston hintavammissa lippulaivamalleissa varustelu on viety täyteen huippuunsa. Rise-perheen sähkömaastopyörista voi mallista riippuen löytyä erilaisia huippuluokan ominaisuuksia, kuten esimerkiksi markkinoiden muiden sähköpyörien järjestelmiin verrattuna jopa puolet kevyempi akun, moottorin ja elektroniikan muodostama järjestelmä. Monissa Rise-malleissa on myös pehmeän, luonnollisen ajotuntuman tarjoava Rider Synergy -sähköavusteisuus, josta on onnistuttu kehittämään yhtä luonnollinen kuin omilla jaloilla polkemisen tuntu.

Rise-sarjan täsyjousitettuja sähköhirmuja yhdistää niiden pelkistetty ja integrointia hyödyntävä ulkoasu ilman kömpelöitä komponentteja. Tällaisen kokoonpanon ansiosta Risen selässä kiitäessä voit unohtaa ajan, nauttia reitistä sekä ajaa erittäin intensiivisesti. Shimanon rautaisella ammattitaidolla valmistamat vaihdesarjat sekä etu- ja takajarrut ovat omiaan viemään ajokokemukset huippuunsa. Orbean kehittämä RS-akku puolestaan suorittaa tehtävänsä vaivattomasti – voimanlähteen varsin edistyksekäs RS Power -konsepti on kehitetty yhteistyössä Shimanon kanssa.

Bikesterin verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät kaikkein parhaimmat palat Rise-sähkömaastopyörien hulppeasta perheestä. Tuotekuvia klikkaamalla saat kätevästi esiin eri pyörämallien tarkat tekniset tiedot ja tuotekuvaukset, joista on suurta apua ostopäätöksen tekemisessä. Tarjoamme valikoimassamme näitä huippubrändin taidonnäytteitä useissa eri väreissä ja moniin erikokoisiin budjetteihin sopivina malleina.

Hanki laadukkaat sähköpyörä ja pyöräilytarvikkeet Bikesterilta

Sähkömaastopyörien lisäksi löydät meiltä tämän maineikkaan ja laadukkaan brändin valmistamina myös suositut sähkömaantiepyörät sekä sähköretkipyörät. Löydettyäsi omiin tarpeisiisi parhaiten taipuvan Orbea-sähköpyörän katso myös valikoimamme pyöräilytarvikkeet varustaaksesi pyöräsi mahdollisimman monipuolisesti. Tervetuloa ostoksille Bikesteriin – jokaisen vaativan fillaristin unelmien tavarataloon!