Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

MAKSUTAVAT

MILLÄ TAVOIN VOIN MAKSAA TILAUKSENI?


Klarna
Osta smooothisti Klarnalla.

Voit nyt shoppailla meillä ja maksaa joustavasti Klarnalla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Klarnalla maksaminen on helppoa ja turvallista

Klarna tarjoaa sinulle aina elämäntilanteeseesi sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Tee maksut myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Shoppailu niin kuin sen kuuluisi olla. Sujuvaa ja turvallista.

Pilko maksut

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Maksa Heti

Klarnalla voit maksaa ostoksesi heti joko verkkopankki- tai korttimaksulla. Turvallista, sujuvaa ja helppoa.

Maksa myöhemmin.

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista, jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 14 päivän ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että saat rahasi takaisin.

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä kysymystäsi täältä? Vieraile Klarnan FAQ-sivuilla. Voit tavoittaa Klarnan milloin tahansa osoitteessa https://www.klarna.com/fi/ tai laataamalla Klarna-sovelluksen.

Miten Maksa Myöhemmin toimii?

Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.


LUOTTOKORTTI

Luotettava ja nopea maksutapa, jossa voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: VISA ja MasterCard.

Tilausprosessi sujuu turvallisen SSL-salauksen kautta. Sinut ohjataan turvakyselyyn, mikäli maksukorttisi on yhdistetty 3D Secure -järjestelmään (Verified by Visa tai MasterCard SecureCode).

Veloitamme kokonaissumman kortiltasi vasta, kun tilauksesi lähetetään meiltä. Jos muutat tilaustasi myöhemmin ja laskun loppusumma muuttuu, niin Bikester veloittaa vain ne tuotteet, jotka varsinaisesti toimitettiin.


OVATKO MAKSUTAVAT TURVALLISIA?

Turvallinen maksaminen on meille tärkeä asia. Yhteistyössä pohjoismaisen Klarnan kanssa tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme monipuoliset, vaivattomat ja ennen kaikkea turvalliset maksumahdollisuudet.

VOINKO VAIHTAA VALITTUA MAKSUTAPAA MYÖHEMMIN?

Valitettavasti teknisten syiden vuoksi valittua maksutapaa ei voi vaihtaa tilauksen tekemisen jälkeen. Jos ehdottomasti haluat käyttää toista maksutapaa, sinun tulee peruuttaa tilauksesi ja tehdä uusi tilaus toivottua maksutapaa käyttäen.

VOINKO MAKSAA TILAUKSENI ERISSÄ?

Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa erissä. Tutustu tarkemmin Klarnan ehtoihin kohdassa "Klarna-tili".