Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

3T polkupyörät

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
3T Exploro Race Ekar 1X13, punainen
3T Exploro Race Ekar 1X13, punainen punainen
3T
Exploro Race Ekar 1X13, punainen
OVH 5 799,00 € 3 799,00 €
  • Versiot: 51cm (27.5")54cm (27.5")56cm (27.5")
- 34 %
3T Exploro Race Ekar 1X13, sininen
3T Exploro Race Ekar 1X13, sininen sininen
3T
Exploro Race Ekar 1X13, sininen
OVH 5 799,00 € 3 419,00 €
  • Versiot: 51cm (27.5")54cm (27.5")58cm (27.5")
- 41 %
3T Exploro Race Force AXS 2X, sininen
3T Exploro Race Force AXS 2X, sininen sininen
3T
Exploro Race Force AXS 2X, sininen
OVH 6 499,00 € 3 829,00 €
  • Versiot: 51cm (28")
- 41 %

3T pyöräilymaailman edelläkävijä

3T on italialainen brändi, jonka huippulaadukkaat tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. Sen juuret juontavat vuoteen 1961, jolloin Mario Dedioniggi perusti yrityksen. Alun perin yritys keskittyi erilaisten metalliseosten valmistukseen, mutta vuosien varrella se on erikoistunut pyöräilyn maailmaan. 3T nimi tulee "Tecnologia del Tubo Torinese" -sanaparista, joka kuvastaa yrityksen vahvaa sitoutumista innovaatioihin ja teknologiaan. Tuotemerkin historia on täynnä merkittäviä saavutuksia ja virstanpylväitä, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet sen arvostukseen niin pyöräilyn harrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

3T on ollut edelläkävijä monilla pyöräilyn osa-alueilla. Se oli mm. ensimmäinen yritys, joka toi markkinoille hiilikuituvalmisteisen ohjaustangon ja ohjainkannattimen yhdistelmän, joka on nykyään lähes maailmanlaajuisesti hyväksytty standardi maantiepyörissä. Brändin historia on täynnä vastaavia innovaatioita, ja se jatkaa edelleen kehitystyötään pyöräilyteknologian eturintamassa.

Tuotevalikoima ja innovaatiot

3T on laajentanut valikoimaansa vuosien varrella, tarjoten laadukkaita komponentteja, tarvikkeita ja polkupyöriä pyöräilyn harrastajille ja ammattilaisille. Heidän valikoimastaan löytyy kaikkea maantiepyörien ohjaustangoista aina aerodynaamisiin osiin ja täysin varusteltuihin gravel-pyöriin. Kaikki 3T-tuotteet ovat tunnettuja huippulaadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja intohimoisille pyöräilyn harrastajille.

Yksi 3T-valikoiman keskeisistä osa-alueista on aerodynamiikka. Brändi on ollut edelläkävijä integroitujen ohjaustankojen ja ohjainkannattimien kehityksessä. Nämä komponentit on yhdistetty saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä vähentää ilmanvastusta eli tekee pyörästä aerodynaamisemman ja antaa pyöräilijälle mahdollisuuden hienosäätää ajoasentoaan.

3T on ollut uranuurtaja myös hiilikuiturunkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Yritys on kehittänyt huippulaatuisia hiilikuitumateriaaleja, jotka ovat sekä kevyitä että erittäin kestäviä: hiilikuiturungot on suunniteltu optimoimaan jäykkyyttä, suorituskykyä ja ajomukavuutta.

3T Exploro gravel-pyörät

Brändin gravel-pyörät ovat osoitus sen vahvasta sitoutumisesta pyöräilymaailman innovaatioihin ja teknologiaan. Ne ovat voittaneet useita palkintoja ja saaneet kiitosta erinomaisesta suorituskyvystään ja laadustaan.

Bikesterin valikoimasta löytyy merkin monipuolisin Exploro gravel-malli, jossa yhdistyvät maantie- ja gravel-pyörän ominaisuudet ja, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä niin asfaltilla kuin haastavilla hiekkateillä ja maastossa. Exploro-pyörissä on usein aerodynaaminen runko, joka minimoi ilmanvastuksen, jolla voi olla merkittävä vaikutus pidemmillä matkoilla. Niiden rungot ja haarukat on vahvistettu kestämään epätasaista maastoa ja iskuja. Lisäksi niissä on usein leveämmät renkaat, joiden pito ja vakaus soveltuvat paremmin epätasaisille alustoille.

Yksi brändin gravel-pyörien merkittävimmistä piirteistä on niiden monikäyttöisyys. Ne soveltuvat erinomaisesti niin pitkiin maantieajoihin kuin seikkailuihin hiekkateillä ja metsissä. Pyörien suunnittelussa on otettu huomioon myös lisävarusteiden, kuten tavaratelineiden ja lokasuojien helppo kiinnitys, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon bikepacking-seikkailuihin.

Brändin vahva sitoutuminen innovaatioon ja teknologiaan näkyy kaikissa heidän tuotteissaan, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon eritasoisille pyöräilijöille.

Käy tutustumassa myös gravel-sähköpyöriimme sekä monipuoliseen gravel-renkaiden valikoimaamme.

Arveluttaako runkokoko? Runkolaskurillamme saat selville juuri sinulle sopivan runkokoon vartalosi mittojen, valitsemasi pyörätyypin ja valmistajan runkogeometrian perusteella.

Bikesterin pyörävalikoima on monipuolinen ja hinnat kilpailukykyiset. Bikester.fi – pyöräeksperttisi verkossa!