Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Vango

13 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • punainen
  • sininen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Vango Spey 200+ Teltta, treetops treetops
Vango
Spey 200+ Teltta, treetops
129,95 € 124,95 €
ilmainen toimitus
Vango Spey 200+ Teltta, treetops
Vango Spey 300+ teltta, treetops treetops
Vango
Spey 300+ teltta, treetops
149,95 €
ilmainen toimitus
Vango Spey 300+ teltta, treetops
Vango Cosmos 400 Tent, pamir green pamir green
Vango
Cosmos 400 Tent, pamir green
579,95 €
ilmainen toimitus
Vango Cosmos 400 Tent, pamir green
Vango Atlas 250 Square Sleeping Bag, black black
Vango
Atlas 250 Square Sleeping Bag, black
38,95 €
Vango Atlas 250 Square Sleeping Bag, black
Vango Flare Single Sleeping Bag, nocturne grey nocturne grey
Vango
Flare Single Sleeping Bag, nocturne grey
58,95 €
Vango Flare Single Sleeping Bag, nocturne grey
Vango Flare Double Sleeping Bag, moroccan blue moroccan blue
Vango
Flare Double Sleeping Bag, moroccan blue
109,95 €
ilmainen toimitus
Vango Flare Double Sleeping Bag, moroccan blue
Vango Planet 50 Makuupussi, volt blue volt blue
Vango
Planet 50 Makuupussi, volt blue
73,95 € 59,95 €
- 19 %
Vango Planet 50 Makuupussi, volt blue
Vango Planet 150 Makuupussi, anthracite anthracite
Vango
Planet 150 Makuupussi, anthracite
88,95 €
Vango Planet 150 Makuupussi, anthracite
Vango Kanto Sleeping Bag Youth, hot coral hot coral
Vango
Kanto Sleeping Bag Youth, hot coral
43,95 €
Vango Kanto Sleeping Bag Youth, hot coral
Vango Shangri-La 10 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, herbal herbal
Vango
Shangri-La 10 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, herbal
189,95 € 164,95 €
- 13 %
ilmainen toimitus
Vango Shangri-La 10 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, herbal
Vango Radiate Single Sleeping Bag, black black
Vango
Radiate Single Sleeping Bag, black
119,95 €
ilmainen toimitus
Vango Radiate Single Sleeping Bag, black
Vango Shangri-La 15 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, sky blue sky blue
Vango
Shangri-La 15 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, sky blue
229,95 €
ilmainen toimitus
Vango Shangri-La 15 Grande Self-Inflating Sleeping Mat, sky blue
Vango Flare Single Sleeping Bag, moroccan blue moroccan blue
Vango
Flare Single Sleeping Bag, moroccan blue
58,95 €
Vango Flare Single Sleeping Bag, moroccan blue
Lisätietoa

Vango takaa kauniit unet retkimaastossa

Luonnossa liikkuminen on parasta vastalääkettä tietokonen ääressä istumiselle. Suomen luonto vaihtelevine maastoineen ja vuodenaikoineen tarjoaa loputtomasti elämyksiä. Eikä luontokohteita varten tarvitse mennä kauas, useimmalle suomalaiselle metsät ja vaellusmaastot ovat lähellä. Lähiluontoa varten ei tarvita erityisempiä varusteita, kun illaksi pääsee kotiin nukkumaan. Jos kuitenkin teet pitempiä retkiä joko vaeltaen, pyöräillen tai meloen, ovat leiriytymis- ja vaellustarvikkeet tarpeen: asianmukaiset kengät ja vaatteet, teltta, makuupussi sekä ruokailu- ja tulentekovälineet. Reppu tai rinkka selässä pääset erämahan, tuntureille, järvien rannoille tai saaristoon. Kun olet varustautunut oikein, on ulkona nukkuminen ylellinen elämys josta moni ulkomaalainen voi vain haaveilla. Makuupusseja valmistetaan eri lämpötiloihin sopiviksi ja eri materiaaleista. Mieti ostopäätöstä tehdessäsi, millaisissa oloissa käytät makuupussia ja mille omainaisuuksille annat eniten painoarvoa:

  • Hinta
  • Pussin keveys
  • Lämpimyys
  • Kosteudenkestävyys
  • Nopea kuivuminen

Vango -merkiltä kaikki retkeilyyn Bikesterilta!

Unohda kylmyys ja kosteus

Untuvapussi on lämmin ja pidempään lämmöneristyksensä säilyttävä, oikein hoidettuna se on uskollisin vaelluskumppanisi useiden vuosien ajan. Synteettisistä materiaaleista valmistettu pusssi puolestaan on pieneen tilaan pakkautuva ja kevyt kantaa sekä kosteudenkestävä. Se myös kuivuu nopeammin kuin untuvapussi. Makuupusseille annetaan kolme eri lämpötilasuositusta: mukavuuslämpötila, limit-lämpötila sekä äärilämpötila. Tutustu lukujen merkitykseen niin voit valita Bikesterin valikoimista tarpeisiisi sopivimman makuupussin. Skotlantilainen retkeily- ja vaellustarvikevalmistaja Vango tarjoaa varusteita vaellukseen ja luontoharrastajan käyttöön. Vuonna 1966 perustetun Vangon tuotteet on suunniteltu Skotlannin tuulisissa maisemissa, joten kosteuden- ja kylmänkestosta ei ole tingitty. Korkealaatuiset tuotteet sopivat hyvin vaativankin retkeilijän varusteiksi.

Metsässä, merellä tai tunturissa tarvitaan hyvät varusteet

Tekniset ominaisuudet vaatteissa tai makuupusseissa eivät ole mitään välineurheilua vaan takaavat sen, että pysyt lämpimänä, kuivana ja toimintakykyisenä hankalissakin sääoloissa. Vango-makuupussit ovat "muumio"-mallisia eli vartalonmuotoisia. Näin ne ovat optimaalisen kokoisia, eikä pussin sisään jää kylmätaskuja. Bikesterin Vango-pusseissa on vaihtoehtoja erilaisiin sääoloihin, tarkista pussin mukavuuslämpötila ennen ostamista. Vango-makuupussit on Kevyet ja pieneen tilaan menevät makuupussit kannattaa käyttökertojen välissä säilyttää ilmavammin, isommassa pussissa. Näin laadukas Vango-makuupussisi säilyy kylmääeristävänä ja kuohkeana pitempään. Keinokuitumateriaalista valmistetut pussit voi vesipestä, mutta lukuisat pesut heikentävät pussin eristävyyttä. Tuuleta siis makuupussi aamuisin teltassa tai ulkona ja säilytä se oikein niin voit pidentää pesukertoja. Selvitä untuvapussin pesuohjeet ennen sen pesemistä! Makuupussien lisäksi löydät Bikester.fi-verkkokaupasta muita Vango-retkeiluvarusteita, kuten telttoja tai retkikeittimiä. Varusteiden tarkistus ja huolto aina ennen maastoon lähtöä kannattaa ottaa rutiiniksi, jotta pääset nauttimaan luonnosta laadukkaisssa retkeilyvarusteissa.

Bikester on lyömätön nettiretkikohde

Vango-makuupussit, teltat sekä keittimet saat lukuisten muiden ulkoilu-, vaellus- ja pyöräilytarvikkeiden ohella kätevimmin Bikester.fi -verkkokaupasta. Löydät sivuila uusimmat mallit, parhaat tarjoukset ja voit valita harrastuksiisi sopivimmat tuotteet itselle ja koko perheelle yhdellä kertaa. Meiltä löytyy myös paljon tuotteita Triathlonin harrastajille sekä kaikki mitä tarvitset uimiseen. Nettiostamisen helppous, nopea toimitusaika sekä 30 päivän palautusoikeus tekevät Bikesterista ykköskohteen, kun haluat täydennystä liikuntavarusteisiin. Tuotekuvaukset valokuvineen tekevät valinnan ja vertailun helpoksi, voit rajata Bikester-hakua haluamillasi hakuehdoilla kun etsit sopivia tuotteita. Ostamisen jälkeen voit arvioida saamasi tuotteen Bikester-sivustolla, mielipiteesi ja kokemuksesi voi helpottaa jonkun toisen valintapäätöstä. Jos olet lähdössä vaellukselle ystäväporukan kanssa, voit jakaa Bikesterin tuotetiedot heille sosiaalisen median sovellusten avulla. He voivat peukuttaa uutta Vango-makuupussiasi. Peukku ja tykkäys myös Bikesterille!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot