Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Vango

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Vango Eden Sleeping Bag Kingsize, sininen
Vango Eden Sleeping Bag Kingsize, sininen sininen
Vango
Eden Sleeping Bag Kingsize, sininen
79,95 €

Vango takaa kauniit unet retkimaastossa

Luonnossa liikkuminen on parasta vastalääkettä tietokonen ääressä istumiselle. Suomen luonto vaihtelevine maastoineen ja vuodenaikoineen tarjoaa loputtomasti elämyksiä. Eikä luontokohteita varten tarvitse mennä kauas, useimmalle suomalaiselle metsät ja vaellusmaastot ovat lähellä. Lähiluontoa varten ei tarvita erityisempiä varusteita, kun illaksi pääsee kotiin nukkumaan. Jos kuitenkin teet pitempiä retkiä joko vaeltaen, pyöräillen tai meloen, ovat leiriytymis- ja vaellustarvikkeet tarpeen: asianmukaiset kengät ja vaatteet, teltta, makuupussi sekä ruokailu- ja tulentekovälineet. Reppu tai rinkka selässä pääset erämahan, tuntureille, järvien rannoille tai saaristoon. Kun olet varustautunut oikein, on ulkona nukkuminen ylellinen elämys josta moni ulkomaalainen voi vain haaveilla. Makuupusseja valmistetaan eri lämpötiloihin sopiviksi ja eri materiaaleista. Mieti ostopäätöstä tehdessäsi, millaisissa oloissa käytät makuupussia ja mille omainaisuuksille annat eniten painoarvoa:

  • Hinta
  • Pussin keveys
  • Lämpimyys
  • Kosteudenkestävyys
  • Nopea kuivuminen

Vango -merkiltä kaikki retkeilyyn Bikesterilta!

Unohda kylmyys ja kosteus

Untuvapussi on lämmin ja pidempään lämmöneristyksensä säilyttävä, oikein hoidettuna se on uskollisin vaelluskumppanisi useiden vuosien ajan. Synteettisistä materiaaleista valmistettu pusssi puolestaan on pieneen tilaan pakkautuva ja kevyt kantaa sekä kosteudenkestävä. Se myös kuivuu nopeammin kuin untuvapussi. Makuupusseille annetaan kolme eri lämpötilasuositusta: mukavuuslämpötila, limit-lämpötila sekä äärilämpötila. Tutustu lukujen merkitykseen niin voit valita Bikesterin valikoimista tarpeisiisi sopivimman makuupussin. Skotlantilainen retkeily- ja vaellustarvikevalmistaja Vango tarjoaa varusteita vaellukseen ja luontoharrastajan käyttöön. Vuonna 1966 perustetun Vangon tuotteet on suunniteltu Skotlannin tuulisissa maisemissa, joten kosteuden- ja kylmänkestosta ei ole tingitty. Korkealaatuiset tuotteet sopivat hyvin vaativankin retkeilijän varusteiksi.

Metsässä, merellä tai tunturissa tarvitaan hyvät varusteet

Tekniset ominaisuudet vaatteissa tai makuupusseissa eivät ole mitään välineurheilua vaan takaavat sen, että pysyt lämpimänä, kuivana ja toimintakykyisenä hankalissakin sääoloissa. Vango-makuupussit ovat "muumio"-mallisia eli vartalonmuotoisia. Näin ne ovat optimaalisen kokoisia, eikä pussin sisään jää kylmätaskuja. Bikesterin Vango-pusseissa on vaihtoehtoja erilaisiin sääoloihin, tarkista pussin mukavuuslämpötila ennen ostamista. Vango-makuupussit on Kevyet ja pieneen tilaan menevät makuupussit kannattaa käyttökertojen välissä säilyttää ilmavammin, isommassa pussissa. Näin laadukas Vango-makuupussisi säilyy kylmääeristävänä ja kuohkeana pitempään. Keinokuitumateriaalista valmistetut pussit voi vesipestä, mutta lukuisat pesut heikentävät pussin eristävyyttä. Tuuleta siis makuupussi aamuisin teltassa tai ulkona ja säilytä se oikein niin voit pidentää pesukertoja. Selvitä untuvapussin pesuohjeet ennen sen pesemistä! Makuupussien lisäksi löydät Bikester.fi-verkkokaupasta muita Vango-retkeiluvarusteita, kuten telttoja tai retkikeittimiä. Varusteiden tarkistus ja huolto aina ennen maastoon lähtöä kannattaa ottaa rutiiniksi, jotta pääset nauttimaan luonnosta laadukkaisssa retkeilyvarusteissa.

Bikester on lyömätön nettiretkikohde

Vango-makuupussit, teltat sekä keittimet saat lukuisten muiden ulkoilu-, vaellus- ja pyöräilytarvikkeiden ohella kätevimmin Bikester.fi -verkkokaupasta. Löydät sivuila uusimmat mallit, parhaat tarjoukset ja voit valita harrastuksiisi sopivimmat tuotteet itselle ja koko perheelle yhdellä kertaa. Meiltä löytyy myös paljon tuotteita Triathlonin harrastajille sekä kaikki mitä tarvitset uimiseen. Nettiostamisen helppous, nopea toimitusaika sekä 30 päivän palautusoikeus tekevät Bikesterista ykköskohteen, kun haluat täydennystä liikuntavarusteisiin. Tuotekuvaukset valokuvineen tekevät valinnan ja vertailun helpoksi, voit rajata Bikester-hakua haluamillasi hakuehdoilla kun etsit sopivia tuotteita. Ostamisen jälkeen voit arvioida saamasi tuotteen Bikester-sivustolla, mielipiteesi ja kokemuksesi voi helpottaa jonkun toisen valintapäätöstä. Jos olet lähdössä vaellukselle ystäväporukan kanssa, voit jakaa Bikesterin tuotetiedot heille sosiaalisen median sovellusten avulla. He voivat peukuttaa uutta Vango-makuupussiasi. Peukku ja tykkäys myös Bikesterille!