Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Urban – Ota pikkuinen mukaan retkille
Japanilaisilla juurilla yhdistettynä hollantilaiseen muotoiluun, Urban Iki tarjoaa ratkaisuja perheen yhteiseen pyöräretkien tekoon. Se tarjoaa laadukkaita istuimia, joissa lapsi voi nauttia ohikiitävästä maailmasta turvallisesti ja mukavan oloisena. Laadun ja maukkaan designin lisäksi Urban Ikin tuotteet tulevat vieläpä varsin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Urban Iki

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Urban Iki -lastenistuimet syntyvät hollantilaisella ja japanilaisella yhteistyöllä

Urban Iki on tuotemerkki, joka tunnetaan maailmalla sen suunnittelemista ja valmistamista laadukkaista, polkupyöriin asennettavista lastenistuimista ja niihin sopivista tarvikkeista. Näissä lastenistuimissa on hollantilainen muotoilu ja japanilaiset värit, jotka saumattomassa yhteistyössä muodostavat istuinten upean ilmeen. Urban Iki valmistaa istuimensa keskittyen uniikin muotoilun lisäksi myös korkeaan laatuun, taattuun turvallisuuteen sekä älykkäisiin teknologioihin. Lisäksi yrityksen tuotanto on tehokasta, minkä ansiosta merkin lastenistuimet saa hankittua kilpailukykyiseen hintaan.

Urban Iki -tuotemerkki kuuluu japanilaiselle yritykselle nimeltä OGK, joka perustettiin Japanissa jo 1930-luvulla ja pitää edelleen vahvaa jalansijaa pyörävarusteiden ja -istuinten markkinoilla. OGK on Japanissa erittäin tunnettu merkki, jonka brändin kotikaupungissa Osakassa voi nähdä vilahtavan yhdessä jos toisessakin ohiajavassa pyörässä. Urban Ikin pääkonttori ja suunnittelijat sijaitsevat Hollannissa, toimien tiiviissä yhteistyössä Osakassa sijaitsevan OKG:n kanssa.
Urban Iki lastenistuin

Suloiset ja turvalliset Urban Iki -istuimet ja niiden stailaussetit Bikesterilta

Urban Iki on nimensä mukaisesti urbaani tuotemerkki, joka pysyy tiukasti ajan hermoilla, mitä tulee lastenistuinten tyylikkääseen ja muodikkaaseen muotoiluun sekä teknisiin vaatimuksiin, jotka pitävät pienokaisesi turvassa pyörän kyydissä. Näiden istuinten muotoilu ja värimaailma on henkeäsalpaavan kaunis, ja harva vanhempi pystyy vastustamaan näitä istuinostoksilla ollessaan. Hempeänväriset istuimet kiinnittyvät helposti pyörän istuinputkeen ja pitävät lapsen turvassa pyöräilyn ajan. Turvavöiden yhdistelmälukko on varma, eikä kyydissä matkaava pienokainen saa sitä auki.

Nyt löydät laadukkaat Urban Iki -lastenistuimet ja niiden stailaussetit kätevästi Bikesterilta. Onko valintasi ehkä hellyttävän vaaleanpunainen tai suloisen turkoosi istuin? Vai valitsetko sen sijaan valkoisen tai mustan? Voit myös tilata samalla istuimeen näppärän stailaussetin, joka sisältää jalkalenkit, olkapehmusteet ja istuinpehmusteen. Valitse setti joko samassa tai eri värissä istuimen kanssa. Värit mätsäävät hyvin keskenään, joten voit myös leikitellä kahdella eri sävyllä. Tutustu ja ihastu – kätevästi Bikesterilla!

Laadukkaat tuotemerkit ja reilut tilausehdot Bikesterilta

Lastenistuimien lisäksi valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia lastenkuljetusvaunuja sekä myös juoksurattaita. Meiltä saat tilatessasi sekä alan huippuvalmistajien laatuvarusteet että myös reilut tilausehdot, kuten 30 päivän avokaupan sekä ilmaisen toimituksen 99 euroa ylittäville tarvikeostoille ja 499 euroa ylittäville pyöräostoksille. Bikester toivottaa mukavia hetkiä ostoksilla!