Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi
Toimituskulut
TOIMITTAJA ALLE 99€ YLI 99€
Postin palvelupiste 4,90 € Ilmainen toimitus
Budbee kotiinkuljetus 4,90 € 4,90 €
PostNordin palvelupiste 4,90 € Ilmainen toimitus
PostNord: Polkupyörät & isokokoiset yksittäiset tuotteet 29,90€

Ilmainen toimitus lastenpyörille (12-18") joiden hinta on yli 99€. 12-18" lastenpyörät toimitetaan lähimpään toimipisteeseen. 20" isommilla kiekoilla varustetut pyörät toimitetaan kotiinkuljetuksella. Tällöin tilaukseen lisätään toimituskulut 29.90€

Kotiinkuljetus
PostNord

Jos tilauksesi sisältää polkupyörän tai isokokoisia tuotteita, niin ne toimitetaan automaattisesti PostNordin kotiinkuljetuksella, jolloin myös toimitusaika on hieman tavallista pidempi. Kotiinkuljetus maksaa 29,90 €. Kun pakettisi on valmis toimitettavaksi, saat PostNordilta ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse, jolloin voit myös sopia toimitusajankohdasta. Voit halutessasi vastaanottaa toimituksen ilman kuittia ja välttää siten lähikontaktia kuljettajan kanssa (asiakas ei kuittaa pandemian aikana toimitusta, vaan kuljettaja merkitsee lähetyksen vastaanotetuksi).

Budbee

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovellesi klo 17 – 22 välisenä aikana. Kun pakettisi on valmis toimitettavaksi, saat Budbeeltä tekstiviestin, jossa on ilmoitettu arvioitu toimitusaika. Saman viestin kautta voit myös antaa ohjeita kuljettajalle, kuten esim. koputus oveen/ovikellon soitto lähetyksen saapuessa perille. Samassa tekstiviestissä on myös mahdollista tilata toimitus tietyn aikaikkunan sisällä ja tästä aiheutuvan lisämaksun voit maksaa suoraan Budbeelle Klarnan avulla. Kun pakettisi on lastattu Budbeen toimitusta varten, saat ilmoituksen toimitusajankohdasta. Sinulla on myös mahdollisuus seurata toimitusta kartalla reaaliajassa tekstiviestissä olevan linkin kautta.


Smartpost-pakettiautomaatti
Posti

Kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme, niin Posti toimittaa sen siihen pakettiautomaattiin, jonka olet valinnut OmaPosti-sovelluksen kautta. Kun tilauksesi on pakattu, sinulle lähetetään tekstiviesti. Tämän saman tekstivietin kautta voit myös halutessasi vaihtaa toimituksen johonkin toiseen noutopisteeseen. Voit myös halutessasi muuttaa toimituksen kotiinkuljetukseksi lisämaksua vastaan, jos tämä vaihtoehto on valittavissa OmaPosti-sovelluksen kautta. Pakettiautomaatit soveltuvat parhaiten pienille ja keskisuurille lähetyksille.

Jos et itse henkilökohtaisesti voi noutaa pakettiasi pakettiautomaatista, niin voit antaa lokeron avauskoodin esim. jollekin perheenjäsenistäsi, joka voi noutaa sen puolestasi.


Noutopiste
PostNord & Posti

Lähetykset toimitetaan postinumeron perusteella lähimpään noutopisteeseen. Lähetys saatetaan toimittaa kauemmaksi mikäli lähemmät noutopisteet ovat täynnä. Kun paketti on saapunut noutopisteelle, sinulle lähetetään tekstiviesti siihen puhelinnumeroon, jonka annoit tilauksesi yhteydessä.

HUOM! Postnordin noutopisteitä ovat mm. Matkahuolto, useat K-Marketit, R-kioskit sekä Pakettipiste-automaatit. Voit tarkistaa lähimmän Postnord noutopisteesi Postnordin kotisivuilta.

HUOM! Tarjolla olevat toimitusvaihtoehdot riippuvat siitä, missä päin Suomea asut.

Vinkki! Lataamalla PostNordin mobiilisovelluksen tai Postin OmaPosti-sovelluksen puhelimeesi, voit helposti seurata sekä sinulle saapuvia että lähettämiäsi lähetyksiä.


Pikatoimitus

Tämä toimitustapa on valittavissa, jos tilauksesi sisältää ainoastaan tuotteita, jotka on merkitty ”pikatoimitus” -symbolilla. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan kassalla.

Normaalitoimitus

Jos tilaat ainoastaan tuotteita, jotka on merkitty ”normaalitoimitus” -symbolilla, niin PostNord toimittaa tilauksesi lähimpään noutopisteeseesi. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan kassalla. Jos olet tehnyt tilauksen, joka sisältää sekä pika- että normaalitoimituksen, niin PostNord ja Posti toimittavat nämä tilaukset erillisinä paketteina, joilla on myös eri toimitusajat.


Noutamaton paketti

Tilaustasi säilytetään PostNordin noutopisteessä 14 päivää sen saapumisesta. Postin noutopisteissä tilausta säilytetään 7 päivää ja pakettiautomaatissa 2 päivää. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettiasi, se palautuu takaisin Bikesterille. Jos sinulla on kysyttävää paketistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua.

Pidätämme oikeuden periä asiakkaalta maksun noutamatta jätetystä paketista. Perittävä maksu on tällä hetkellä 30€, joka sisältää palautus- ja käsittelykustannukset.

Arvioidut toimitusajat

Verkkosivustollamme ilmoitetut toimitusajat ovat arvioituja toimitusaikoja, emmekä voi valitettavasti taata, että tilaus lähtee meiltä tietyn ajan aikana, koska odottamattomia viivästyksiä voi esiintyä. Ilmoitettu toimitusaika on arkipäivien lukumäärä siitä, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.

Emme voi myöskään taata, että tilauksesi saapuu tiettynä päivänä. Emmekä voi korvata asiakkaillemme viivästymistä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tarkempia tietoja tilauksesi tilasta.