Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Toimituskulut

TOIMITTAJA ALLE 99€ YLI 99€
Budbee Box-pakettiautomaatti 4,90€ Ilmainen toimitus
Posti Noutopiste/Pakettiautomaatti 5,90€ Ilmainen toimitus
Budbee Kotiinkuljetus 4,90€ Ilmainen toimitus
Posti Kotiinkuljetus 19,90€
PostNord Noutopiste 4,90€ Ilmainen toimitus
PostNord Kotiinkuljetus
Polkupyörät & isokokoiset yksittäiset tuotteet
29,90€

Ilmainen toimitus koskee lasten polkupyöriä (12 - 18"), joiden hinta on yli 99€.
Nämä polkupyörät toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja näitä isommat polkupyörät toimitetaan kotiinkuljetuksella, jolloin tilaukseen lisätään 29.90€ toimituskulut.


Kotiinkuljetus
Budbee Box-pakettiautomaatti

Budbee Box-pakettiautomaatti on täysin fossiilivapaa ja älykäs toimituspalvelu, jossa pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbeen pakettiautomaattiin. Lähetyksen saavuttua saat avauskoodin, jolla voit noutaa paketin silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Saat koodin tekstiviestitse tai Budbee-sovelluksen kautta. Sovelluksessa voit myös halutessasi vaihtaa toimituksen johonkin toiseen pakettiautomaattiin. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun lähetys lähtee varastoltamme.

Asiakaspalvelu Budbee Box-pakettiautomaatti: Budbeen asiakaspalvelun puhelinnumero löytyy jokaisesta yksittäisestä pakettiautomaatista, jotta voit tarvittaessa saada nopeasti apua. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Budbee-sovelluksen kautta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: support[at]budbee.com

Posti Noutopiste/Pakettiautomaatti/Kotiinkuljetus

Sinulle suositellaan ensisijaisesti sitä toimitustapaa, joka on lähimpänä asuinpaikkaasi.

Kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme, niin Posti toimittaa sen siihen pakettiautomaattiin, jonka olet valinnut OmaPosti-sovelluksen kautta. Kun tilauksesi on pakattu, sinulle lähetetään tekstiviesti. Tämän saman tekstivietin kautta voit myös halutessasi vaihtaa toimituksen johonkin toiseen noutopisteeseen. Voit myös halutessasi muuttaa toimituksen kotiinkuljetukseksi lisämaksua vastaan, jos tämä vaihtoehto on valittavissa OmaPosti-sovelluksen kautta. Pakettiautomaatit soveltuvat parhaiten pienille ja keskisuurille lähetyksille.

Jos et itse henkilökohtaisesti voi noutaa pakettiasi pakettiautomaatista, niin voit antaa lokeron avauskoodin esim. jollekin perheenjäsenistäsi, joka voi noutaa sen puolestasi.

Lähetykset toimitetaan postinumeron perusteella lähimpään noutopisteeseen. Toimitus voi kestää kauemmin, jos lähimpänä olevat noutopaikat ovat täynnä. Kun pakettisi on saapunut noutopisteeseen, saat tekstiviestin siihen puhelinnumeroon, jonka annoit tilauksesi yhteydessä.

Budbee Kotiinkuljetus

Budbee toimittaa tilauksesi suoraan kotiovellesi klo 17.00 - 22.00 välisenä aikana. Kun Budbee on vastaanottanut ja käsitellyt lähetyksesi, saat ilmoituksen tekstiviestitse, josta ilmenee arvioitu toimitusaika ja samalla voit myös jättää ohjeita, kuten esim. "soita ovikelloa" tai "jätä paketti oven taakse". Saman tekstiviestin yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus pyytää toimitusta tietyssä aikaikkunassa. Tästä aiheutuva lisämaksu maksetaan suoraan Budbeelle Klarnan kautta. Kun lähetys on valmis Budbeen toimitettavaksi, saat tekstiviestin, josta ilmenee mihin aikaan paketti toimitetaan sinulle. Halutessasi voit myös seurata pakettisi toimitusta reaaliaikaisen karttaseurannan avulla tekstiviestilinkin kautta.

Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää siitä, kun lähetys lähtee varastoltamme.

PostNord Noutopiste

Lähetykset toimitetaan postinumeron perusteella lähimpään noutopisteeseen. Toimitus voi kestää kauemmin, jos lähimpänä olevat noutopisteet ovat täynnä. Kun pakettisi on saapunut noutopisteeseen, saat tekstiviestin tai sähköpostia siihen puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilauksesi yhteydessä.

HUOM! PostNordin noutopisteitä ovat Matkahuolto, useimmat K-Marketit, R-kioskit ja Pakettipisteen automaatit. Voit tarkistaa lähimmän PostNordin noutopisteen PostNordin verkkosivuilta.

PostNord Kotiinkuljetus

Jos tilauksesi sisältää polkupyörän tai isokokoisia tuotteita, niin ne toimitetaan automaattisesti PostNordin kotiinkuljetuksella, jolloin myös toimitusaika on hieman tavallista pidempi. Polkupyörät ja isokokoiset tavarat toimitetaan kiinteistön rajalle, portille tai katutasolle. Kotiinkuljetus maksaa 29,90€. Kun pakettisi on valmis toimitettavaksi, saat PostNordilta ilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse, jolloin voit myös sopia toimitusajankohdasta.

Noutamaton paketti

Pakettiasi säilytetään PostNordin noutopisteessä 14 päivää saapumisen jälkeen. Postin noutopisteissä pakettia säilytetään 7 päivää ja pakettiautomaateissa 2 päivää. Jos et ole noutanut pakettia säilytysajan sisällä, se palautetaan Bikesterille ja tilaus hyvitetään sinulle. Mikäli edelleen haluat nämä tuotteet, tulee sinun tehdä uusi tilaus. Jos sinulla on kysyttävää paketistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Pidätämme oikeuden periä asiakkaalta maksun noutamatta jätetystä paketista. Perittävä maksu on tällä hetkellä 30€, joka sisältää palautus- ja käsittelykustannukset.

Arvioidut toimitusajat

Verkkosivustollamme ilmoitetut toimitusajat ovat arvioituja toimitusaikoja, emmekä valitettavasti voi taata, että tilaus lähtee meiltä tietyn ajan kuluessa, sillä odottamattomia viivästyksiä saattaa esiintyä. Ilmoitettu toimitusaika tarkoittaa aina arkipäiviä ja lasketaan siitä, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.

Emme voi myöskään taata, että lähetyksesi saapuu juuri tiettynä päivänä, emmekä voi korvata asiakkaillemme viivästymisiä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tarkempia tietoja lähetyksesi tilasta.