Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Kuriirilaukut pyöräilijöille
Nämä tilavat ja tyylikkäät olkalaukut, joissa on leveät, helppokäyttöiset olkahihnat sekä fiksu lokerojärjestelmä, ovat erittäin suosittu vaihtoehto päivittäiseen käyttöön tarkoitetuille repuille. Suuremmasta tilavuudestaan ja yhdestä ainoasta olkahihnastaan huolimatta laukku pysyy turvallisesti selässä ja tavaroiden saatavuus laukusta on vaivatonta pyöräilyn aikana. Tämä toiminnallinen etu teki niistä kestosuosikin pyöräkuriirien keskuudessa. Näiden käytännöllisten laukkujen nykyinen laaja valikoima muodikkaita malleja ja materiaaleja on houkutellut entistä enemmän uskollisia faneja.

Olkalaukut

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tyyppi/Käyttötarkoitus

 • lähettilaukku 4
 • olkalaukku 3

Tuoteperhe

 • VAUDE Cycle 2
 • VAUDE Mineo 4

Värit

 • beige
 • keltainen
 • sininen
 • musta
 • oliivi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
VAUDE Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, beige/sininen
VAUDE Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, beige/sininen beige/sininen
VAUDE
Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, beige/sininen
OVH 159,95 € 122,95 €
ilmainen toimitus
- 23 %
VAUDE Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, musta
VAUDE Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, musta musta
VAUDE
Cycle 28 II 2in1 Pyörälaukku ja Reppu, musta
OVH 159,95 € 94,95 €
Pikatoimitus
- 40 %
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, musta
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, musta musta
VAUDE
Mineo Commuter 17 Salkku, musta
OVH 139,95 € 92,95 €
 • Versiot: One Size
Pikatoimitus
- 33 %
VAUDE CityMe Olkalaukku, musta
VAUDE CityMe Olkalaukku, musta musta
VAUDE
CityMe Olkalaukku, musta
OVH 139,95 € 108,95 €
ilmainen toimitus
- 22 %
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, keltainen
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, keltainen keltainen
VAUDE
Mineo Commuter 17 Salkku, keltainen
OVH 139,95 € 89,95 €
 • Versiot: One Size
Pikatoimitus
- 35 %
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, oliivi
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, oliivi oliivi
VAUDE
Mineo Commuter 17 Salkku, oliivi
OVH 139,95 € 101,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
- 27 %
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, sininen
VAUDE Mineo Commuter 17 Salkku, sininen sininen
VAUDE
Mineo Commuter 17 Salkku, sininen
OVH 139,95 € 101,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Pikatoimitus
- 27 %

Olkalaukku viimeistelee sporttisen pyöräilytyylin!

Pyöräilijän paras ystävä löytyy olalta: tukeva ja kestävistä materiaaleista valmistettu olkalaukku taipuu moneen tarpeeseen. Olkalaukku täydentää käyttäjänsä aktiivista elämäntyyliä ja tuo helpotuksen pitkillekin retkille. Sekä kilpa- että harrastepyöräilijät tarvitsevat mukaansa tavaraa, jonka tulisi häiritä pyöräilyä mahdollisimman vähän. Monessa koossa ja värissä löytyvät tuotteet on suunniteltu palvelemaan nimenomaan erilaisten käyttäjien tarpeita ja vaatimuksia. Laadukkaasta materiaalista valmistettu olkalaukku kestää sään kuin sään ja hivelee vielä käyttäjänsä esteettistäkin silmää. Tyylikäs olkalaukku on helposti yhdisteltävissä myös muuhun pyöräilyasuun kuten vaikkapa pyöräilytakkiin. Tarvittaessa olkalaukun voi kätevästi pakata myös sopivan kokoiseen polkupyörälaukkuun. Tarkasti valittu ja laadukas laukku kestää käyttäjällään vuosia ja vastaa vaihteleviin pyöräilytarpeisiin aina arjen hyötypyöräilystä vaativampiin suorituksiin kuten maasto- tai retkipyöräilyyn.

Olkalaukku netistä

Kuljeta tavarat mukanasi vaivattomasti ja tyylillä

Olkalaukku on olennainen osa aktiivisen pyöräilijän tarvikevarastoa. Pyöräily helpottuu, kun mukana kulkevat tavarat voi sujauttaa olalle tukevasti istuvaan laukkuun. Olipa kyse työmatkapyöräilijän lounasrasiasta ja kalenterista tai maastopyöräilijän otsalampusta ja sadevarusteista, olkalaukku tekee käyttäjänsä arjesta ja harrastuksista vaivattomampaa. Panostamalla tavaroiden säilytykseen pyöräilymatkojesi aikana voit unohtaa tavaroiden kantamisen käsissä tai taskuissa, jossa ne paitsi häiritsevät suoritusta ovat myös vaarassa iskuille ja putoamisille. Olan yli pujotettavassa laukussa tavarat ovat pyöräilyn aikana turvassa mutta silti helposti saatavilla, mikäli niitä tarvitset. Oikein valittu korkealaatuinen laukku paitsi näyttää myös tuntuu hyvältä. Säädettävät ja tukevat hihnat sekä vartaloa mukaileva muotoilu tekevät olkalaukun käytöstä miellyttävää. Ergonomisella olkalaukulla vältyt myös mahdollisilta selkä- ja niskavaivoilta. Valitsemalla laadukkaan laukun varmistat, ettei mikään hidasta pyöräilyäsi. Hyvin istuvan ja kevyen laukun myötä voit unohtaa sairaspäivät ja fyysiset vaivat ja keskittyä täysin harrastukseesi. Kiitos Bikesterin asiantuntijoiden valitseman valikoiman, pyöräilijöiden olkalaukut on valittu miellyttämään eri käyttäjiä sukupuolesta ja iästä riippumatta. Laukuissa löytyy runsaasti valinnanvaraa niin valmistajista tyyleihin ja materiaaleihin. Suunnittelussa ollaan erityisesti panostettu selkeisiin linjoihin sekä käytettävyyteen. Viisaasti sijoitellut taskut sekä kiristysremmit huolehtivat siitä, että tavarat ovat helposti löydettävissä ja laukkua on helppo säätää tarpeidensa mukaiseksi. Parhaimman valinnan tekemiseksi sinun kannattaa tutustua nyt Bikesterin laajaan laukkuvalikoimaan, josta voit valita olkalaukun, joka sopii paitsi eri käyttötilanteisiin myös monenlaisiin tyyleihin.

Kattavasta valikoimastamme löydät olkalaukkuja moneen eri makuun kuten esimerkiksi:

 • vedenpitävä olkalaukku
 • urbaani nahkainen olkalaukku
 • kanvas-olkalaukku

Bikester kiidättää mieleisesi tuotteen sinulle nopeasti ja kuluitta

Täydellinen olkalaukku on nyt mahdollista löytää helposti ja nopeasti jopa omalta kotisohvalta käsin. Bikester tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja, joista valita juuri sinulle parhaiten sopiva olkalaukku. Pieni ja kevyt vai sittenkin tilava ja vedenkestävä olkalaukku? Kaipasitpa helpotusta aikaisten aamujen työmatkapyöräilyyn tai vaativiin retki- ja maasto-olosuhteisiin, Bikesterista löydät tarpeesi täyttävän olkalaukun. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on valmis neuvomaan kaikissa tuotteesi valintaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Tekemällä tilauksesi tänään, lähetämme tilauksesi jo seuraavana päivänä. Täsmällinen toimitus sekä 30 päivän avoin kauppa mahdollistavat vaivattoman ja joustavan ostokokemuksen.