Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!
Koirankuljetusvaunut
Samoin kuin lapsille tarkoitetuissa kuljetusvaunuissa, koirasi (tai kissasi!) seuraa mukana pyöräretkille niille räätälöidyissä perävaunuissa, joissa voit kuljettaa lemmikkiäsi turvallisesti ja asianmukaisesti.

Koirankuljetusvaunut

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Enimmäislasti in kg

kg
kg

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • vihreä
 • punainen
 • sininen
 • musta
 • oliivi

Asiakaspalaute

 • 1
 • 3

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Red Cycling Products Koiran Perävaunu XL, punainen/harmaa
Red Cycling Products Koiran Perävaunu XL, punainen/harmaa punainen/harmaa
Red Cycling Products
Koiran Perävaunu XL, punainen/harmaa
279,95 € 199,95 €
- 29 %
ilmainen toimitus
Croozer Dog Jokke Koiran perävaunu, vihreä/harmaa
Croozer Dog Jokke Koiran perävaunu, vihreä/harmaa vihreä/harmaa
Croozer
Dog Jokke Koiran perävaunu, vihreä/harmaa
879,95 € 769,95 €
- 110,00 €
ilmainen toimitus
Croozer Dog Peppa Koiran perävaunu, musta/keltainen
Croozer Dog Peppa Koiran perävaunu, musta/keltainen musta/keltainen
Croozer
Dog Peppa Koiran perävaunu, musta/keltainen
779,95 € 719,95 €
ilmainen toimitus
Croozer Dog Bruuno Koiran perävaunu, musta/oliivi
Croozer Dog Bruuno Koiran perävaunu, musta/oliivi musta/oliivi
Croozer
Dog Bruuno Koiran perävaunu, musta/oliivi
979,95 € 854,95 €
- 125,00 €
ilmainen toimitus
XLC Doggy Van BS-L04 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
XLC Doggy Van BS-L04 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
XLC
Doggy Van BS-L04 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
419,95 € 299,95 €
- 120,00 €
ilmainen toimitus

Hanki koiravaunu edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Koiravaunu Koirat ovat mukavia kotieläimiä ja sanotaan, että ne ovat ihmisen parhaita ystäviä, eikä suotta, sillä ovathan nämä karvaturrit uskollisia omistajalleen lohduttaen, kun isäntä tai emäntä on allapäin tai iloiten omistajansa riemusta. Kun olet poissa kotoa, koira toimii vahtina, ja yöt uskollinen ystävä nukkuu koiran unta ja havahtuu pienimmästäkin äännähdyksestä. Aamulla saat iloisen vastaanoton ja erittäin hyvän syyn lähteä liikkeelle, sillä kun koira tarvitsee liikuntaa saa myös koiran omistajakin ulkoilua. Koiran kanssa voidaan myös pyöräillä, ja siihen löytyy erilaisia apukeinoja, jotta pyöräily lemmikin kanssa onnistuu turvallisesti. Koirat tarvitsevat paljon liikuntaa, mutta liikunnan määrä vaihtelee roduittain. Koiran kanssa voidaan lenkkeillä, ja myös pyöräillä, mutta pyöräillessä koiran kanssa on muistettava, että lenkin pituus ei saa olla liian pitkä, ja että alusta, jolla koira juoksee, sopii pehmeille tassuille. Joskus tulee tilanteita, jolloin suuri ja hyväkuntoinenkaan koira ei pysty juoksemaan pyörän rinnalla, jolloin kuljetusväline lemmikille on ainoa ratkaisu. Tällaiset tilanteet saattavat olla esimerkiksi:

 • koiran sairastuminen
 • liian pitkä matka
 • koiran vanhuus
 • koira ei sovellu pyörän vierellä juoksemaan
 • koira on vasta pentu
Koiravaunu
Okei, koirasi ei pysty jostain syystä juoksentelemaan polkupyöräsi vierellä ja sinun on otettava mukaan sekä polkupyöräsi ja koirasi. Koirasi sattuu olemaan isokokoisempaa rotua, joten tarakka on aivan liian pieni, ja somat kassit, joihin majoitetaan pikkukoiria, voidaan unohtaa, sillä sinun koirasi kokoa olevaa laukkua ei ole valmistettukaan. Ratkaisuksi jää koirakärry, sillä sellaiseen mahtuu suurikin koira, ja sinä voit kuljettaa kärryä polkupyöräsi perässä. Koirakärryssä lemmikkisi on turvassa ja voi nauttia maisemista, kun sinä poljet kohti määränpäätä. Koirankuljetuskärry on erinomainen apuväline silloin, kun lemmikkisi ei pysty tai voi juosta polkupyöräsi rinnalla. Tällaisia tilanteita tulee eteen, kun koira on esimerkiksi sairas. Riittää, että koirasi on loukannut tassunsa, ja tassu on jouduttu sitomaan, kun koiralta on juoksemiset kielletty joksikin aikaa. Silloin on hyvä ottaa kätevä koirakärry esille ja antaa koiran levätä mukavassa kärryssä. Joskus saattaa pyöräilylenkkisi olla niin pitkiä, että koiralle tulee vaikeuksia seurata mukana. Koirankuljetuskärry mukana voit antaa koirasi levätä tasaisin väliajoin. Lemmikistäsi tulee hitaampi ja väsyneempi korkean iän myötä, ja silloin on parempi antaa koiran nauttia seurastasi koirakärryssä sinun hoitaessa liikkumispuolen. On useita syitä, jolloin koiran on parempi kulkea mukana koirankuljetuskärryssä, ja tietenkin on myös koiria, jotka eivät viihdy polkupyörän vierellä kulkemassa, jolloin hyvänä ratkaisuna voi silloin olla koirakärry, jossa lemmikkisi voi makoilla ja seurata mukana riennoissa. Koiranpentua ei voi juoksuttaa polkupyörän vierellä ennen kuin pennusta on kasvanut isompi, joten koiranpennun paikka on koirankuljetuskärryssä, jossa pentu voi kurkistella rauhassa uutta ja värikästä maailmaa. Voit tutustua lähemmin koirankuljetuskärryihin Bikester.fi sivustolla. Koirankuljetuskärry, kuten esimerkiksi Croozerin Dog 20, on käytännöllinen ja turvallinen koiran kuljetukseen, ja se seuraa sujuvasti omistajan polkupyörän perässä. Vetoaisa ja akselikiinnitetään pyörän taka-akseliin. Kärryssä on kevyt alumiinikehikko ja helppohoitoinen muovialusta, sekä tilava vetoketjulla suljettava kulkuaukko edessä ja takana. Kärryssä on myös hyönteissuojalla varustetut sivuikkunat ja matkustustilassa on kätevä koukku, johon koiran saa kiinnitettyä kuljetuksen ajaksi. Koirakärry on helppo taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa. Kärryn maksimikuorma on noin 45 kiloa, ja koiravaunu itsessään painaa 14,1 kiloa. Croozerin koirankuljetuskärryyn saa myös hankittua erillisen sadesuojan, jotta koira ei kastu kärryssä, ja kätevää sadesuojaa osaa myös koirasi arvostaa.

Yleisesti on muistettava tarkistaa koirankuljetuskärryn maksimikuorma, jotta löydetään oikean kokoinen koirakärry lemmikille. Muista myös tarkistaa kiinnitykset, jotta koiravaunu on asiallisesti kiinni polkupyörässä. Koiran on hyvä olla kytkettynä vaunussa, ja useimmissa koiravaunuissa on koukku tai vastaava, johon koiranvoi matkan ajaksi kytkeä. Muistathan myös, että ylittäessäsi tien on koirasi takanasi kuljetuskärryssä, joten varaa tarpeeksi ylitysaikaa, sillä autoilijat eivät välttämättä huomaa pientä kärryä polkupyörän takana. Koiravaunu on erittäin käytännöllinen ja tästä syystä kaikkien pyöräilevien koiranomistajien kannattaa sellainen hankkia!