Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Huoltotelineet - vaivattomaan työskentelyyn
Jos pyörä on tukevasti kiinnitetty, voit työskennellä mukavasti ja käyttää molempia käsiäsi ketjun öljyämiseen, vaihteiden tai jarrujen säätämiseen ym. Jopa minimalistinen, takakolmioon kiinnitettävä teline pitää pyörän vakaasti paikoillaan. Jos huollat pyörääsi säännöllisesti, kannattaa hankkia kaksi-, kolmi- tai nelijalkainen teline. Vaakaputken ympärille tai satulatolppaan tapahtuvalla kiinnityksellä voit säätää telineen korkeutta ja työskennellä vapaasti kaikilta kanteilta. Kokoon taitettuna telineet vievät melko vähän tilaa.

Huoltotelineet

14 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Taitettava

  • Ei 4
  • Kyllä 5

Paino in kg

kg
kg

Hinta

että

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • musta
  • hopea

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
  • 4
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Park Tool PCS-10.3 Hobby Deluxe Huoltoteline
Park Tool PCS-10.3 Hobby Deluxe Huoltoteline
Park Tool
PCS-10.3 Hobby Deluxe Huoltoteline
OVH 359,95 € 323,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %
VAR PR-84000 Huoltoteline
VAR PR-84000 Huoltoteline
VAR
PR-84000 Huoltoteline
OVH 149,95 € 101,95 €
ilmainen toimitus
- 32 %
Eufab Profi Polkupyörän Korjausteline
Eufab Profi Polkupyörän Korjausteline
Eufab
Profi Polkupyörän Korjausteline
OVH 95,95 € 69,95 €
- 27 %
BBB Cycling ProfiMount BTL-36 Pyörän Huoltoteline, musta
BBB Cycling ProfiMount BTL-36 Pyörän Huoltoteline, musta musta
BBB Cycling
ProfiMount BTL-36 Pyörän Huoltoteline, musta
OVH 209,95 € 116,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 44 %
Topeak Flash Stand RX Asennusteline
Topeak Flash Stand RX Asennusteline
Topeak
Flash Stand RX Asennusteline
OVH 49,95 € 29,95 €
Pikatoimitus
- 40 %
Park Tool PRS-25 Team Issue Korjausteline
Park Tool PRS-25 Team Issue Korjausteline
Park Tool
PRS-25 Team Issue Korjausteline
OVH 599,95 € 497,95 €
ilmainen toimitus
- 17 %
Park Tool PCS-12.2 Työpenkkiin Asennettava Huoltoteline
Park Tool PCS-12.2 Työpenkkiin Asennettava Huoltoteline
Park Tool
PCS-12.2 Työpenkkiin Asennettava Huoltoteline
OVH 269,95 € 242,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %
Park Tool PRS-4W-1 Korjausteline Sis. 100-3C-kynnet
Park Tool PRS-4W-1 Korjausteline Sis. 100-3C-kynnet
Park Tool
PRS-4W-1 Korjausteline Sis. 100-3C-kynnet
OVH 469,95 € 403,95 €
ilmainen toimitus
- 14 %
Park Tool WH-2 Pyöränpidike
Park Tool WH-2 Pyöränpidike
Park Tool
WH-2 Pyöränpidike
OVH 109,95 € 68,95 €
- 37 %
Red Cycling Products Tool Tray
Red Cycling Products Tool Tray
Red Cycling Products
Tool Tray
8,05 € * 3,95 €
- 50 %
Park Tool 106 työkaluteline PRS-15+PCS-10/11
Park Tool 106 työkaluteline PRS-15+PCS-10/11
Park Tool
106 työkaluteline PRS-15+PCS-10/11
OVH 64,95 € 45,95 €
- 29 %
Park Tool 1960 suojakuori 100-3D/5D/25D
Park Tool 1960 suojakuori 100-3D/5D/25D
Park Tool
1960 suojakuori 100-3D/5D/25D
OVH 25,95 € 18,95 €
- 26 %
Park Tool TS-25 keskityskappale huoltotelineisiin
Park Tool TS-25 keskityskappale huoltotelineisiin
Park Tool
TS-25 keskityskappale huoltotelineisiin
OVH 51,95 € 44,95 €
- 13 %
VAR Reunapala lattiamattoa varten, sininen
VAR Reunapala lattiamattoa varten, sininen sininen
VAR
Reunapala lattiamattoa varten, sininen
OVH 10,95 € 4,95 €
- 54 %

Pyörän huoltoteline helpottaa ja nopeuttaa huoltoa

Oletko niitä pyöräilijöitä, jotka haluavat itse selviytyä ainakin pienemmistä huoltotoimenpiteistä ja korjaustöistä ilman, että pyörää tarvitsee kuljettaa huoltoon muiden laitettavaksi? Se onkin suositeltavaa ja järkevää, jotta pikkuvioissa tai pyörän ylläpidossa pystyt omatoimisesti korjaamaan ja huoltamaan oman pyöräsi. Kaikilla meillä ei ole suurta tilaa käytettävissämme huolto- ja korjaustöihin, vaan joskus ne olisi onnistuttava tekemään jossakin autotallin nurkassa tai kellarikäytävällä, mikä ei välttämättä olekaan kovin miellyttävää. Isossakaan tilassa et ehkä saa nostettua pyörääsi tukevasti millekään tasolle siten, että pääsisit helposti käsiksi tarvittaviin pyöränosiin. Kaikkea tätä helpottamaan löydät Bikesterilta erilaiset pyörän huoltotelineet, jotka ratkaisevat paitsi edellä mainitut ongelmat, tekevät huoltamisesta lisäksi paljon turvallisempaa, ergonomisempaa ja nopeampaa. Käy siis selaamaan valikoimaamme ja valitse parhaiten tarpeitasi vastaava huoltopukki, josta taatusti tulee paras kaverisi pyörän huollossa! Valikoimasta löytyvät pyörän huollon laatumerkit kuten Park Tool, Topeak ja Feedback Sports.

Feedback Sports Sprint Repair Punainen Pyörän Huoltoteline

Kätevä käyttää ja mahdollistaa ergonomisen asennon

Pyörän huoltotelineessä on kosolti hyviä puolia, joten sekä sinä itse pyörän korjaajana että pyöräsi tulevat hyötymään tästä hankinnasta. Huoltoteline varmistaa sen, että saat pyörän pysymään paikallaan tukevasti huollon tai korjauksen ajan, jolloin voit todella keskittyä itse asiaan, eikä huolehtimaan pyörän putoamisesta tai rikkoutumisesta tai sen paikallaan pidosta yhdellä kädellä, kun toisella yrität suorittaa huoltotoimenpidettä. Huoltopukeissa on napakat leuat, jotka useimmissa malleissa kääntyvät 360 astetta, ja niissä on kumiset pidikkeet, jotka eivät naarmuta pyörääsi.

Huoltotelineitä on yksinkertaisimmista malleista aina ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin malleihin. Useimmat niistä ovat teräksisiä tai alumiinisia. Huoltopukkeja on saatavilla kaksijalkaisina sekä erittäin vakaina kolmijalkaisina. Osan malleista saa taitettua kokoon eli jos kaipaat huoltopukkia, jonka saa mukaan autoon, matkustaessa tai jopa itse pyöräretkelle, kannattaa valita kokoontaitettava malli. Pyörän koko toki hieman vaikuttaa huoltopukin valintaan. Saatavilla on malleja, jotka kestävät sähköpyörän tai muun raskaamman pyörän paremmin, kun taas jotkin mallit ovat erityisesti kehitetty maantiepyörätyyppisiin, aero-rungon omaaviin pyöriin. Useimpiin malleihin saa joko erillisesti ostettuna tai jo telineessä valmiina olevana kätevän työkalutelineen, johon saa huollossa käytetyt työkalut käden ulottuville.

Yksi pyörän huoltotelineen käytön parhaista puolista on se, että teet korjaamisesta ja huoltamisesta itsellesi helpompaa ja ergonomisempaa. Lattialla touhutessa erikoisessa asennossa saa hyvin nopeasti selän jäykäksi ja kädet rasituksesta kipeiksi, kun taas pyörän ollessa juuri oikealla korkeudella ja oikeassa asennossa huoltopukissa huoltotoimenpidettä ajatellen säästät selkääsi ja muita kehonosia liialta rasitukselta ja vältettävissä olevilta kivuilta. Tämän vuoksi pyörän huoltotelineissä on nopeasti säädettävä korkeudensäätö. Hyvässä työskentelyasennossa toimiminen on myös turvallisempaa ja nopeampaa, eivätkä pidempikestoisetkaan huollot ole ongelma. Huoltotelineen etu on myös se, että se vie vain vähän säilytystilaa eikä sen vaatima lattiapinta-ala huoltoa tehdessä ole suuri, joten ahtaimmassakin tilassa on mahdollista työskennellä ergonomisesti ja näppärästi.

Jos haluat ottaa pyörän huoltotelineen mukaasi, se kannattaa suojata asianmukaisella kuljetuspussilla. Kuljetuspussi suojaa paitsi telinettä myös muita tavaroita, joiden mukaan sen pakkaat, ja pitää telineen puhtaampana. Lisäksi voit sujauttaa pussiin mukaan tarvittavat työkalut, joten kaikki tarvitsemasi on yhdessä paikassa.

Bikester pitää pyörän ja sinut kunnossa

Pyörän huoltoteline on ehdoton valinta jokaiselle itse pyöräänsä huoltavalle. Huoltopukin lisäksi kannattaa samalla päivittää oma pyörän korjaus- ja huoltotarvikkeiden valikoima, jotta sinulta löytyvät aina matkasta rengaspaikat, tiivistysaineet, pumput ja rengasraudat. Pidä myös pyöräsi puhtaana kunnollisilla pesuaineilla ja toimivana voiteluaineilla. Osta yli 99 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen. Tarjoamme tietysti myös 30 päivän pituisen avokaupan. Tervetuloa ostoksille!