Joulu on jo ovella! | Toivelahjat pyöräilijöille
Pyöräkauppa netissä

Tacx Harjoitusvastukset

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja
Tacx

 • Continental 3
 • Elite 13
 • Feedback Sports 1
 • JetBlack 1
 • Saris 4
 • SCHWALBE 3
 • Tacx 7
 • Wahoo 5

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 5
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
1 Valitut suodattimet:
Tyhjennä kaikki suodattimet
1 Valitut suodattimet:
Valmistaja
Tacx
Tyhjennä kaikki suodattimet
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Tacx Galaxia Harjoitusvastus
Tacx
Galaxia Harjoitusvastus
239,95 €
ilmainen toimitus
Tacx Galaxia Harjoitusvastus
Tacx Antares Harjoitusvastus
Tacx
Antares Harjoitusvastus
169,95 €
ilmainen toimitus
Tacx Antares Harjoitusvastus
Tacx FLUX S Smart Trainer
Tacx
FLUX S Smart Trainer
589,95 €
ilmainen toimitus
Tacx FLUX S Smart Trainer
Tacx Race 700 x 23 C Harjoittelurenkaat 28"
Tacx
Race 700 x 23 C Harjoittelurenkaat 28"
39,95 €
 • Versiot: 23-622 | 700 x 23c
Tacx Race 700 x 23 C Harjoittelurenkaat 28"
Tacx pyyheliina
Tacx
pyyheliina
10,05 €
Pikatoimitus mahdollinen
Tacx pyyheliina
Tacx Sovitin-pikalukitus Kaikkiin trainereihin
Tacx
Sovitin-pikalukitus Kaikkiin trainereihin
7,05 €
Pikatoimitus mahdollinen
Tacx Sovitin-pikalukitus Kaikkiin trainereihin
Tacx Treibriemen Varten: TaCX ROller Trainers
Tacx
Treibriemen Varten: TaCX ROller Trainers
7,55 €
Tacx Treibriemen Varten: TaCX ROller Trainers

Tacx Harjoitusvastus houkuttelee interaktiivisiin treeneihin!


Treenivälineitä valmistava Tacx on Hollannin lahja pohjoisessa pyöräileville urheilijoille. Se tuottaa tekniikaltaan ylivertaisia treenivastuksia harjoitteluun ja lämmittelyyn. Niistä on olemassa erihintaisia tuotteita, joista löytyy jokaisen kukkarolle sopiva. Kokoon taittuvat ja Tacx Harjoitusvastukset ovat käytännöllisiä pienessä asunnossa. Niillä on ensiluokkainen hintalaatusuhde. Ne ovat turvallisia, vakaita ja toimivat tehokkaasti liikkujan hyödyksi. Voimakas magneettinen jarru tuottaa suuren vastuksen alhaisellakin teholla. Tacx Harjoitusvastuksissa on mekaniikka kohdallaan ja pyöräileminen on aidon maantiepyöräilyn tuntuista. Treenin tekijä voi seurata omia arvojaan ja säätää vastusta treeniohjelmansa mukaan. Yrityksen visiointi ei jää pelkästään mekaanisen puolen varaan. Osaan laitteista on mahdollista liittää interaktiivisia virtuaalitoimintoja. Niiden avulla käyttäjä voi seurata tietokoneensa näytöltä upeita pyöräilyreittejä filmeinä tai 3D:nä. Tacx Harjoitusvastus pystyy simuloimaan polkijalle todentuntuisen pyöräilykokemuksen, eikä aika tule hikoillessa pitkäksi. 3D-mallinnus maalaa käyttäjän eteen todellisen näköiset vaihtuvat maisemat. Ne ovat yksityiskohtaisesti toteutettuja aitouden takaamiseksi. Samaan aikaan polkija voi nähdä näytöltä esimerkiksi sykkeen, tehon, nopeuden ja kadenssin. Ohjelma säätää automaattisesti hänelle vastuksen näytössä näkyvän reitin mukaan. Tällaisella Tacx Harjoitusvastuksella jaksaa tehdä pitkäkestoisen harjoituksen innostuneena. Sillä voi jopa osallistua online-kilpailuihin ja nähdä ajaessaan muut kilpailijat, rakennukset ja liikenteen. Tutustu Tacx Harjoitusvastuksiin Bikesterilla:

 • Virtual-harjoitusvastus
 • Näytöllinen harjoitusvastus
 • Harjoitusvastus elektromagneettisella jarrulla
 • Harjoitusvastus moottorijarrulla
 • Ammattilaistason harjoitusvastus

Tacx harjoitusvastus auttaa tehostamaan treeniäsi!

Bikesterilta saat treenivarusteet ympärivuotiseen käyttöön!

Iloinen uutinen sinulle! Sinun ei tarvitse yhtään surra maamme vaihtelevaa ilmastoa, vaikka pieni kaipaus etelän lämpöön viivähtäisikin mielessäsi. Pyöräilyä ei enää tarvitse lopettaa huonojen kelien takia. Nyt voit pitää tasaisesti kuntoasi yllä ja treenata täysillä milloin tahansa. Tacx Harjoitusvastus sinulle mahtava treeniapulainen. Katso meiltä omaan harjoitteluohjelmaasi sopiva laite. Meillä on Tacx Harjoitusvastuksissa monia vaihtoehtoja. Laitteiden moottorijarrut luovat dynaamisesti ohjatun ajotuntuman. Niitä ohjataan laskennallisesti oman toimintasi mukaan. Tacx Harjoitusvastukset antavat harjoitteistasi oikeaa ajoa ja olosuhteita vastaavan tuloksen. Ilma- ja vierintävastus, kaltevuus prosentteina, paino, ilmanpaine, lämpötila, korkeus jne. on lisätty ohjelmistojen ja laitteiden sisuksiin. Tacx Harjoitusvastukset ovat hyvästä syystä monien ammattilaistiimien käytössä. Helposti mukana kuljetettavilla malleilla sinunkin on helppo lämmitellä ennen kisoja.

Voit treenata aluksi ostamista Bikesterin sivustolla!

Kun olet hankkimassa tehokasta tsemppaajaa, tutustu verkkokauppamme Tacx Harjoitusvastuksiin. Olemme laskeneet sinua varten sivustomme hintoja positiivisiin lukemiin. Elleivät tuotteet käy tarkoituksiisi, voit palauttaa ne 30 päivän aikana veloituksetta.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot