Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1
Langalliset ajotietokoneet - yksinkertainen & kevyt
Siitä ei ole kauaakaan, kun langalliset ajotietokoneet olivat huomattavasti suositumpia kuin langattomat serkkunsa. Tämä suhde on nykyään lähes päinvastainen langattoman tiedonsiirron suurten edistysaskelten ansiosta. Langalliset ajotietokoneet edustavat nyt enimmäkseen markkinoiden alatasoa. Ne voivat silti olla juuri passeleita niille, jotka etsivät jotain yksinkertaista ja kevyttä. Langattoman anturin sijasta näissä ajotietokoneissa haarukasta löytyy puhtaasti mekaaninen lähetin, joka ei vaadi ylimääräistä energialähdettä signaalin lähettämistä varten pinnamagneetista.

Langalliset ajotietokoneet

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Toiminto

  • 2 pyöräasetusta ohjelmoitavissa 2
  • Start/Stop-toiminto 3

Tuoteperhe

  • Sigma Sport BC 1

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SIGMA SPORT BC 8.0 Ajotietokone Langallinen
SIGMA SPORT BC 8.0 Ajotietokone Langallinen
SIGMA SPORT
BC 8.0 Ajotietokone Langallinen
OVH 24,95 € 16,95 €
- 32 %
Cube RFR CMPT Ajotietokone, musta
Cube RFR CMPT Ajotietokone, musta musta
Cube RFR
CMPT Ajotietokone, musta
OVH 18,95 € 15,95 €
- 16 %
Cube RFR CMPT Ajotietokone, valkoinen
Cube RFR CMPT Ajotietokone, valkoinen valkoinen
Cube RFR
CMPT Ajotietokone, valkoinen
OVH 18,95 € 17,45 €
Pikatoimitus

Ajotietokone on kätevä varuste jokaiselle pyöräilijälle!

Pyöräily on erinomainen harrastus, jossa liikutaan raikkaassa ulkoilmassa. Pyöräily on hauska tapa liikkua ja se on myös helppoa kunnon kohennuksen kannalta. Viime vuosina pyöräily on muuttunut yhä teknisemmäksi erilaisten teknisten pyöräilyvaatteiden ja elektroniikan tulon myötä. Tänään voidaan seurata omaa kuntoilua reaaliajassa erilaisten ajotietokoneiden avulla. Polkupyöriin on saatavilla eritasoisia mittareita, joissa on mitä monipuolisimpia toimintoja, jotka auttavat kunnon kohottamisessa. Mittarin avulla on helppoa seurata oman pyöräilymatkansa kulkua. Ajotietokoneiden matkamittareissa on mallista riippuen muitakin käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten keskinopeus, ajoaika, kellonaika, sykemittari, kadenssi, sekä paljon muuta hauskaa. Ajotietokoneet, jotka ovat hiukan monipuolisempia voivat myös tallentaa ajetun reitin, jota voit seurata jälkikäteen, tai se voi toimia tarvittaessa myös navigaattorina. Ajotietokoneet, joissa on enemmän erilaisia toimintoja, täytyy ladata tasaisin väliajoin. Jotta polkupyörän ajotietokoneen matkamittari näyttäisi oikeaa nopeutta ja ajomatkaa, siihen on syötettävä tiettyjä tietoja, kuten renkaan koko, joka yleensä ilmoitetaan renkaan halkaisijana, säteenä tai renkaan ympärysmittana millimetreissä. Osaan ajotietokoneista voidaan tallentaa kahden polkupyörän tiedot. Ajotietokoneen mittari tunnistaa pyörään kiinnitetystä mittarialustasta kumpi polkupyörä on kyseessä. Langalliset ajotietokoneet toimivat aivan yhtä hyvin kuin langattomatkin, mutta yleinen käsitys on, että erittäin edulliset ajotietokoneet kannattaa hankkia langallisina. Bikester on varannut laajaan ajotietokoneiden valikoimaansa myös langallisia versioita, kuten esimerkiksi:

  • Sigmasport BC 8.12
  • CatEye Velo 7 CC-VL520
  • Ciclosport CM 2.2 Blackline
  • PRO SX4-X
Ajotietokone polkupyörä edullisesti netistä

Ajotietkone tarjoaa monipuolista tietoa pyöräilystäsi!

Bikester.fi sivustolta löydät useita käytännöllisiä ajotietokoneita, joista saat paljon iloa pyöräilyysi. Voit ihan mielenkiinnon vuoksi tutkiskella ajosuorituksiasi ja jos et pidä monimutkaisista toiminnoista, on Sigmasport erinomainen perusmalli, joka on varustettu selkeällä näytöllä ja tarkkaan valituilla perustoiminnoilla, joihin sisältyvät muun muassa nopeus, keskinopeus, maksiminopeus, osamatka, kokonaismatka, aika ja kokonaisaika, sekä kello. CatEye Velo 7 CC-VL520 on varustettu suurella ja selkeällä näytöllä ja esiasennetuilla rengaskoilla, nopeus- ja aikatoiminnoilla. Ciclosport CM 2.2 Blackline on innovatiivinen ajotietokone, joka on ihanteellinen apulainen pyöräilijöille, jotka haluavat keskittyä olennaiseen. Ciclosport CM 2.2 on aerodynaamisesti muotoiltu naarmuuntumattomalla pintamateriaalilla ja kumipäällysteisillä painikkeilla. Helppo kiinnittää ohjaustankoon tai runkoon. PRO SX4-X on kompakti ajotietokone suurella näytöllä ja seitsemällä eri toiminnolla, kuten esimerkiksi nopeus, huippu- ja keskimääräinen nopeus, kokonaismatka ja ajoaika. Toinen saman tuotemerkin ajotietokone on kätevä Sigmasport BC 5.12, joka on klassinen polkupyörän mittari kaikille innokkaille pyöräilyn harrastajille. Laite on helppo kiinnittää ja asentaa, sekä erittäin helppo käyttää selkeän näytön ansiosta. Ajotietokoneessa on useita eri kielivalintoja, automaattinen start/stop -toiminto ja tärkeä vesitiiviys. Ajotietokoneessa on yksinkertaiset toiminnot, kuten nopeus, etäisyys ja kokonaismatkan pituus. Laitteessa on myös kello.
<

with

>Valikoimistamme varusteet urheilijoille sekä arkiliikkujille!

with

> Tässä on esiteltynä vain muutama esimerkki Bikester.fi sivuston ajotietokoneiden laajasta valikoimasta. Polkupyörän mittari kannattaa valita sen perusteella, mitkä toiminnot ja ominaisuudet ovat juuri sinun pyöräilyharrastuksellesi tärkeitä. Valittavana on myös vaihtoehdot langallisen ja langattoman polkupyörän mittarin välillä; haluatko vaikka vedenpitävän ajotietokoneen? Hankittuasi sopivan laitteen polkupyörääsi on aika asentaa se polkupyörään. Kiinnitettävänä on kolme osaa; magneetti, anturi ja keskusyksikkö. Ajotietokone asennetaan polkupyörän ohjaustangossa kiinnitettynä olevaan telineeseen, anturi, joka suorittaa mittauksen kiinnitetään polkupyörän etuhaarukkaan pinnojen lähelle vaikkapa nippusiteillä. Magneetti kannattaa kiinnittää pinnaan suhteellisen samalle tasolle anturin kanssa. Anturi ja magneetti on muistettava puhdistaa aika ajoin liasta, jotta ajotietokoneesi toimii kuten pitää. Likaisena ajotietokoneen antamat tulokset saattavat olla virheellisiä. Hanki nyt Bikesterin mittavasta polkupyörien ajotietokonevalikoimasta oma laitteesi ja siihen sopivat tarvikkeet ja näin saat varmasti piristystä pyöräilyysi. Voit helposti seurata pyöräilysi edistymistä valikoimamme käytännöllisillä ajotietokoneilla, jotka ovat tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia ja valmistamia, joten voit luottaa laitteiden korkeaan laatuun. Selaa valikoimaamme ja valitse omasi useista eri vaihtoehdoista. Voit valita ajotietokoneen suurella tai pienellä näytöllä, eri värivaihtoehdoilla, kuten mustan, valkoisen tai punertavan värisenä tai miksei vaikka monivärisenä. Laitteiden muodot vaihtelevat neliömäisestä pyöreään tai suorakaiteen muotoiseen, joten voit vapaasti valita juuri sinulle sopivan mallin.